VÄRIKÄS JA ILOINEN LUKIJA-AAMU FORUMISSA

Tasan viikko sitten oli tosi kiva päivä, kun pääsimme Mintun kanssa järjestämään lukija-aamua Kauppakeskus Forumiin . Forumin yläkertaan on ...

Tasan viikko sitten oli tosi kiva päivä, kun pääsimme Mintun kanssa järjestämään lukija-aamua Kauppakeskus Forumiin. Forumin yläkertaan on siis avattu viime aikoina paljon uusia perheitä kiinnostavia liikkeitä, muun muassa Name It, Jesper Junior, Granit, H&M kids sekä jo suosikiksi muodostunut Dramabox.


Lukija-aamu järjestettiin CIAO!Caffessa, missä kaikki sai tilata juuri sitä mitä halusi. Selkeitä suosikkeja olivat ainakin smoothiet ja itse tehdyt jäätelöt, mistä kahvila on tunnettu. Toinen jädebaarisuosikkimme Forumissa on myöskin yläkerrasta löytyvä jugurttijädemesta Kippo, kannattaa kokeilla kumpikin kun menette!


ciaocaffe jaatelo


forum mamma aamu 1


bloggaajat forum


Aamuamme piristämään tuli myös muutama liikkeiden oma maskotti, yläkuvassa Name It:n Louie. Olen aika ihmeissäni, miten osa pienimmistä muksuista ei tuntunut pelkäävän isoja maskotteja lainkaan ja oma kundi oli ihan paniikista juurikin Louiesta :D Kaikki saivat Name It:lta myös isot Louie-pehmot ja oma lapsi pelkäsi sitäkin aluksi, nyt ovat kyllä jo kavereita!


forum mamma aamu 2


Vaikka osallistujat jouduttiin valitettavasti valitsemaan arpapelillä, mukana oli paljon tuttuja, niin netin kautta kuin "oikeasta elämästäkin". Meidän naapurin Marian pesueen lisäksi mukana oli ainakin naisia blogien Kummelikopplan, Ihana Mini ja Vauvakuumeilua takaa. Sekä tietenkin Forumin oma bloggaaja Mimmi, jonka Plusmimmi-blogi on varmaan jo monille tuttu juttu.


uutta muotia


Olimme Mintun kanssa poimineet esille muutamia suosikkituotteita Forumin valikoimista. Tuossa yläkuvassa itse juuri esittelen söpöä Tutta-haalaripukua, mikä löytyi Jesper Juniorista. Yläkuvassa vilahtaa myös Kuru-niminen tosi kaunis suomalainen lastenkirja, niin ikään myynnissä (vain ja ainoastaan) Jesper Junioreissa.


forum mamma aamu 3 Forumin Zoomi kuvautti lapsista joulukorttikuvia ja valokuvaajalla olikin aika hyvä niksi lapsikuvaukseen: erilaiset käsinuket :D Possulle kuvatessa hymy oli herkässä ja kävin teettämässä muutamia kuvia kellarikerroksen Zoomissa joululahjoiksi. Ehkä näytän joku päivä millaisia kuvia tuli!


Forumin oman jutun "mamma-aamusta" voitte lukea täältä! Mimmi oli varmaan tahallaan viljellyt tuota mamma-sanaa kun pidin puhuttelun etten ainakaan oo mikään mamma :D :D Mamma tai ei, oli mukava tavata kaikkia teitä lukijoita, suurinta osaa eka kertaa. Ehdottomasti uusiksi joku kerta!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja letkeä tunnelma kyllä näkyy kuvissa :)
  nimimerkillä "mamma" :D

  VastaaPoista
 2. Mimmi ja mamma rimmaa ;) SIKSI TYKKÄÄN!!

  VastaaPoista
 3. […] Jos kaipaatte vähän piristävämpää lukemista, kurkatkaa Elsan kirjoitus viime viikkoisesta lukija-aamusta Forumissa. Saatatte bongata tuttuja! Oma juttuni odottaa kuvien […]

  VastaaPoista
 4. Tilaisuus oli sopivan rento ja te vetäjät kyllä niin hyviä esiintyjiä että ihaillen seurasin. Louien kohtaamista ja haleja fiilisteltiin meillä vielä videolta jälkeenpäin. Pitääkö se joulupukki nyt tilata kun oli noin suuri elämys moinen värikäs örkki(anteeksi rakas joulupukki ilmauksesta mutta en keksinyt muutakaan).

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images