PÄIVÄN ASU JA NASU

Aina kun tapaa uuden ihmisen, se on vähän jännää. Ja jos tapaa paljon uusia ihmisiä, se on jännempää. Tänään vietettiin kauppakeskus Forumis...

Aina kun tapaa uuden ihmisen, se on vähän jännää. Ja jos tapaa paljon uusia ihmisiä, se on jännempää. Tänään vietettiin kauppakeskus Forumissa lukija-aamua, missä minulle uusia ihmisiä oli paljon. Minä taas en ollut monellekaan niin uusi ja sekin vähän jännitti.


Kun teen jotain hieman arjestani poikkeavaa, tunnen olevani parhaimmillani kun kaikki päälläni on vanhaa tuttua. Siksi valitsin aamulla päälle jo varmasti kolme kertaa kirppiskassista pelastetun Monkin lörttömuumiksen, sillä tällaisina päivinä lörpäke on vaan paras. Vanha luottovaate kaikessa nyppyisyydessäänkin antaa itsevarmuutta enemmän kuin ihan uusi ihanuus. Siksi kengätkin olivat ne aina kuvissa näkyvät kiiltonahkamartenssit, vanhalla, mustalla ja martensseilla ei voi mennä pieleen.


elsa oi mutsi mutsi musta tyyli monki2

elsa oi mutsi mutsi musta tyyli monki

elsa uhana oi mutsi mutsi elsa uhana oi mutsi mutsi2Ja koska tämä edelleenkin on (ainakin osittain) perheblogi, hyvä kysymys kuuluu missä lapsi?! No, tässähän hän...oi mutsi mutsi poika kaksi vuotta kaino villaneule uhana design joutsen brio ponyReipas poika jaksoi pitkän päivän lukija-aamussa ja muutamilla meikäläisen työasioillakin, otti välillä torkut ja sitten jatkettiin autojuttujen puhumista. Illalla halusin ilahduttaa tätä rakasta pientä automiestä jollain tosi hyvällä ruualla ja tein Martan blogin ohjeella nepalilaista kanakastiketta mikä oli ihan huippua. Katsoimme myös tosi hauskan Lasse Kreikassa elokuvan, minkä kaikki lukija-aamuun osallistuneet saivat lahjaksi. Nyt on aika naatti olo, mutta kunhan saan kuvat käsiteltyä, laitan tänne tietenkin juttua myös kivasta aamupäivästämme Forumissa.


Kiitos kaikille osallistujille, oli ihanaa että te lapsinenne todellakin valtasitte koko Ciao Caffen :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

15 kommenttia

 1. Kiitos teille kivasta aamupäivästä ja mahtavasta aamupalasta! Yllättävän hyvin minunkin hulivili jaksoi :)

  VastaaPoista
 2. Susta ei näkynyt kyllä jännitys pätkääkään :). Mut luottovaatteet on jees ja ne kyllä auttaa niissä ei-niin-kotoisissa tilanteissa. Kiitos kivasta aamupäivästä minunkin puolestani :)!

  VastaaPoista
 3. Kiitos minunkin puolestani :) lasse Kreikassa on ohjelmassa viikonloppuna tai itsenäisyyspäivänä. Nyt taidan kömpiä petiin, eri asia pääsenkö huomenna aamulla sieltä ylös illan kahvakuulatunnin seurauksena..

  VastaaPoista
 4. Olipa kyllä mukava aamupäivä eilen, kiitos! Vauvelikin nukkui lopulta megapäikkärit vaunuissa ja äiti sai rauhassa vähän tehdä hankintoja ;)

  VastaaPoista
 5. Onkohan tolle Lasselle siis eka osakin? Näyttäs et on jatkoa jollekin? Mutta pistän muistiin kyllä, hauskat lapsia ja aikuisia hauskuuttavat elokuvat ovat harvassa :D

  Voi pientä tossa rattaissa!

  VastaaPoista
 6. I-ha-nat korvikset!! Mistä ne mahtaa olla peräisin? :)

  VastaaPoista
 7. Olisipa ollut kiva olla mukana! P.s. Tuo huulipunan sävy sopii sulle tosi hyvin! Valaisee kasvot - vai hymyiletkö leveämmin?!

  VastaaPoista
 8. Mulla nukahti heti kun pääsimme Forumista pois ja hieman kävelemään pihalle. Oli kiva tavata ja onnea nyt jo etukäteen muuttohommiin :)

  VastaaPoista
 9. Mä katsos jännitinkin jo valmiiksi kotona,niin ei sitten enää tarvinnut. On se silti jännä juttu, kun on uusia ihmisiä ja paljon. Myös se että kaikille ei vain ehdi jutella niin paljoa harmittaa aina jo etukäteen. Mutta sitten kuitenkin on niin kiva nähdä kasvoja nimimerkkien takana!

  VastaaPoista
 10. Tiiäkkö, mä sain sun viestin vasta iltapäivällä ja olisin toki vastannut siihen. Ja kuten tuossa kommentissa ylempänä sanoin, harmittaa kun kaikkia ei ehtinyt niin jututtaa ja mekään ei jotenkin tervehditty sitten ollenkaan nimillä :D No seuraavalla kerralla!

  Se oli kiva leffa ihan mullekin, Kaamoskin tykkäs kyllä. Mut se Masie-leffa on musta tosi hyvä, kannattaa katsoa oikein rauhassa yksin tai toisen aikuisen kanssa.

  VastaaPoista
 11. Vauveli sai varmaan sen verran hulinaa, että pää meni pyörälle! :D

  VastaaPoista
 12. Uskoisin et sille on eka osakin. Toi oli tosi hauska ainakin musta, risto räppääjä henkeä VÄHÄN mutta selkeästi rennon ruotsalainen ote!

  VastaaPoista
 13. Viilankantolupa-blogin Petra sanoi, et huulipuna valaisee kasvoja ja peittää finnejäkin :) Huomenna taas ilman punaa.

  VastaaPoista
 14. Niiiiiin makee sydänlaukku! Mistä se on?

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images