PYJAMABILEET!

On kahdenlaisia ihmisiä, niitä saavat syyllisyydentunnetta ollessaan vielä kymmeneltä sunnuntaiaamuna pyjamassa ja niitä jotka eläisivät ...

pop yopaita sydamet4 pop yopuku lahje pyjama polarn o pyret lapset pyjama polarn o pyret lapset2

pop yopaita sydamet6

yopaita polarn o pyret pyjama

pop jalat

On kahdenlaisia ihmisiä, niitä saavat syyllisyydentunnetta ollessaan vielä kymmeneltä sunnuntaiaamuna pyjamassa ja niitä jotka eläisivät yöpuvussa mieluiten aina. Itse kuulun siihen jengiin, joka viihtyisi yöpuvussa vuorokauden ympäri ja käytän kaikki mahdolliset hetket hyödyksi. Kotityöpäiviä tehdessäni päiväkodissa nähdään se lähiön ainoa äiti, joka tuo siististi puetun lapsen hoitoon pukeutuen itse kalsareihin ja pitkään takkiin, mikä peittää pyjaman yläosan. Naapurin äidin kanssa meillä on tapana vierailla toistemme luona pitkissä yöpaidoissa ja haisaappaissa. Kauhukseni huomasin muutama kuukausi sitten, että raidallinen pitkä yöpukuni oli saanut kumpaankin kainaloon nyrkin kokoiset reiät kun olin käyttänyt sitä säännöllisesti viimeiset 3 vuotta! Oli kyllä jo uusien yövaatteiden aika.


Saimme Polarn o. Pyretiltä ihanan ennakkojoululahjan uusien yöpukujen muodossa ja eipä olisi parempaa lahjaa voinut saada. Raitakalsarithan olivat joululahjalistallani jo valmiiksi, mutta ehdin ne jo itselleni ostamaan. Siksi päädyin yöpaitavalinnassani sydänyöppäriin, mikä sopii myös raitakalsareiden kaveriksi talvella ja kesällä sitten ilman. Valitsin itselleni myös samasta sydänkuosista pyjamahousut, mitä ei valitettavasti nettikaupasta löydy, mutta myymälöistä varmasti. Kaamos taas sai kaksiosaisen pyjaman, missä yön sinisellä pohjalla seikkailee metsäneläimiä lumisessa metsässä. Kaamoksen pyjama on reilua kokoa 110/116cm koska resorit oli helppo taittaa hihoista ja lahjeista sopiviksi ja vyötärön kiristysnyöri pitää housut hyvin jalassa. Itselleni en kasvunvaraa tällä kertaa ottanut, yleensä kaikki Popin vaatteet ovat mulla kokoa L, niin nämäkin.


Jos sinäkin tahdot pyjamabileisiin, sellaiset järjestetään Polarn o. Pyret myymälöissä ensi lauantaina 7.12! Tänä päivänä myymälöiden ja verkkokaupan yöasumyynnistä Polarn o. Pyret lahjoittaa 5% uudelle lastensairaalalle. Ja huom! Raidalliset yöasut ovat -20% alessa PO.P+ kanta-asiakkaille 5.-11.12. 2013 kaikissa Popin myymälöissä ympäri Suomen.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. täällä myös sydän housuissa aamuteetä juodaan, ja meillä myös pyjamissa viihdytään. Kiitos popin vinkistä, lahjalistalla pari pyjamaa joten taidan suunnata popille, kun nyt ensin käyntiin päästään.

  VastaaPoista
 2. Niinpä minäkin! Kello on nytkin jo yli kolme päivällä ja yökkäri (meilläpäin siis yökkäri joka joidenkin mielestä sanana kamala, mut sillä mennään) vakiovaruste kotipäivinä :D Ja villasukat :)
  Ostin just Cittarista uudet yöpöksyt, harmaat joissa valkoista kuviointia, caprimitta ja etsinkin niihin paitaa, tää kyllä taas niin iski! Joidenkin mielestä yökkäri on ihan sama mitä tai joskus ei mitään päällä, mulle se on tärkeä :D Pitää olla kiva, jotain ideaa ja tärkeintä on se miltä se tuntuu! Mun ihan ehdoton lemppari on Finnlaysonin muutaman vuoden takainen jossa on pöksyt ja paita ja ne on aivan super elastista ja pehmeää materiaalia :D

  VastaaPoista
 3. Voi ihanat! <3 Tosi kiva toi seuramiehenki yöasu <3

  VastaaPoista
 4. minäkin taidan suunnata ostamaan vielä punaiset raitakalsarit itselleni sekä pojalle :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä, yöpuku ja villasukat = maailman paras yhdistelmä! Ja varsinkin pehmeä puuvilla ja muut kivat mummomateriaalit, en lämpene millekään satiinisifonkiunelmille yhtään.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, ei mikään helppo homma saada 2.5 veetä mihinkään kuviin :D

  VastaaPoista
 7. Tälläkin hetkellä sekä seuramiehellä että allekirjoittaneella sama asu, itsenäisyyspäivän pyjamabailut :)

  VastaaPoista
 8. mun on saatava tollanen huivirusettiviritelmä!

  VastaaPoista
 9. juu, tiedän kun itselläni on vajaa kolmevuotias, paljon on kuvia joissa näkyy enää loittoneva selkä :D:D

  VastaaPoista
 10. ilmoittaudun kanssa yöpukujengin joukkoihin. Viihtyisin yöpaidassa mieluusti päivät pitkät... Nykyisin suosikkejani talviyökkäreinä on juuri noi P.op:in raitayöpaidat, viimeisimpänä hankintana se tummansinipohjainen monivärisillä raidoilla. Lisäksi Nanson yöpaidat kuuluvat suosikkeihini, niin laadun kuin ulkonäönkin puolesta (toki osa nansoista on kyllä aika mummokamaa, mut modernimpiakin löytyy).

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images