52 VIIKKOA 50/52

Viime viikolla julistin, että kaksi viikkoa projektia jäljellä. Eilen menin ja muokkasin hieman juttua, sillä olin pari viikkoa sitten harpa...

arne alligator keikka suomenlinnassa

Viime viikolla julistin, että kaksi viikkoa projektia jäljellä. Eilen menin ja muokkasin hieman juttua, sillä olin pari viikkoa sitten harpannut laskelmissani viikolla eteenpäin ja vasta nyt on aika julkaista viikon 50 yhteiskuva. Kuva on otettu Aarne Alligaattori ja keikka Suomenlinnassa kirjan julkkareista, minne menimme kun krokotiilit ja alligaattorit (mitä eroa niillä muuten edes on?!) ovat olleet viime kesästä lähtien yksi siisteimmistä jutuista ikinä. Varmaan muistattekin meidän pehmokrokotiilit?


Julkkareissa oli muuten ihan oikea Aarne Alligaattori, joka esiintyi bändinsä kanssa. Viime aikoina näitä isoja maskotteja on tullut vastaan oikein urakalla ja aina ne vaan tuntuvat olevan tooooosi pelottavia. Vaikka lapsi on nukkunut kesästä lähtien kahden krokotiilipehmon vieressä, yksi liian iso liikkuva pehmo voi silti olla liikaa. Innolla odotan mitä joulupukki saa vieraillessaan aikaan...


Mistä hyvä aasinsilta joulupukkiin. Sellainen pitäisi hankkia ja toivon, että naapurimme seiskaluokkalainen poika olisi käytettävissä. Olen varannut häntä jo kesästä lähtien, mutta en tiedä onko pesti liian jännittävä ja onko jouluaatto kuitenkin niin tärkeä viettää kotona ilman ylimääräistä hässäkkää. Pidän silti peukkuja, että naapurin Valle ottaisi jobin vastaan ja saisimme hyvän pukin!


Meillä siis tulee käymään pukki, se on selvää. Mites teillä?


Kuvat: Aino


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Meille ei tule pukkia, koska minusta on kivempi opettaa lapselle että ihmiset antavat toisilleen lahjoja, koska rakastavat toisiaan. Me ollaan siis myös ostettu, tehty ja paketoitu lahjoja yhdessä. Joulupukista ei puhuta, mutta ei sen näkemistä myöskään estetä. Se on sellainen joulusatu mutta sitä ei tartte meillä näytellä. Ja tietty siks, että me halutaan keskittyä enemmän kristilliseen jouluun ja meidän omat tavat liittyy siihen. Ekaks mulla tuli joku paniikki, et menettääkö mun lapsi nyt hirveästi jotain kun meille ei tule joulupukkia, mut sit tajusin että meillä juhlitaan joulua niin pitkään ja hartaasti muutenkin, että ei siihen enää yhtä joulupukkia tarvita :).

  Näin muuten lapsesi eilen kaupungilla, mutta ei ollut sun kanssa, muuten olisin varmaan tullut moikkaamaan. Nukkui tosi söpösti rattaissaan :)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, ja tunnistin muuten sen isänkin. Me ollaan oltu jossain samoissa bileissä kauan kauan sitten, kun meillä on monia yhteisiä kavereita. Pieni Helsinki.

  VastaaPoista
 3. Meille tulee pukki. Vaari on varmaan se joka tänä vuonna pukeutuu pukiksi, pari vuotta sitten investoitiin joulupukin asuun ja se on jo maksanut itsensä takaisin (jos ajattelee että pitäisi tilata tilauspukki, se maksaa halvimmillaankin 50€/kerta). Pukki jakaa lahjat. Saas nähdä tunnistaako eskarilainen vaaria pukiksi, ainakaan viime vuonna ei tunnistanut. Uskoo vielä kovasti joulupukkiin ja tonttuihin.

  VastaaPoista
 4. Mä kielsin viime vuonna joulupukin vierailun, koska yksivuotiaan vuoksi se olisi ollut pelkkä aikuisten show. Tänä vuonna joudun enemmistöäänien edessä varmaan luovuttamaan ja kiristelemään hampaita sen punanuttuhässäkän vuoksi. En tiedä miksi mun on niin hankala asennoitua tähän, ehkä siksi että itse lapsena vihasin huomion keskipisteenä olemista ja se jännitys ja kohellus oli vaan aivan liikaa, kun tiesin etteivät ne lahjat oikeasti ole pukilta peräisin. Toisaalta olisi tyhmää kieltää joulupukki omalta lapselta vain siksi, että itsellä ei ollut kivaa. Mistä sitä tietää, vaikka tyyppi tykkäisikin? Pukki siis tulee, mutta laulamaan ei ruveta. Siihen mä vedän rajan. :D

  VastaaPoista
 5. Ilman muuta tulee joulupukki! Nämä huligaanit ovat jo ostarilla käyneet pukin kättelemässä ja jututtamassa ja aattona odottelemme miestä saapuvaksi iltapäivän puolella. Se jännitys ja lasten ilo, kun pukki viimein tulee<3

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Pukki tulee, onhan se ihanan iloinen ja kutkuttava hetki isommille lapsille. Pienimpiä jännittää ja pelottaakin ja siks pukin ei tartte olla kauan eikä jäähä jakamaan lahjoja.
  Kummien lahjat laitetaan kuusen alle, niitä ei pukki tuo.
  Mut joulupäivä on ihan paras, sillon ei tarvi enää odottaa mitään vaan olla vaan yhdessä ja syödä ja rötvätä ja pelata ja leikkiä! :)

  VastaaPoista
 7. :) Jos isän on joskus nähnyt, hänet varmaan tunnistaa myöhemminkin nopeasti.

  VastaaPoista
 8. Niin, se on aika kallis satsaus tuo 50 euroa. Mä sanoin et kamat kun ostan niin max 20 euroa tulee näin ekoilla kerroilla, sit voi ehkäkasvaa summa kun pitää enemmän naamioitua :D

  VastaaPoista
 9. Me varmaan lauletaan ja tehdään kaikki kuperkeikat jne päälle!

  VastaaPoista
 10. Me ei olla edes nähty vieläyhdessä pukkia, saas nähdä miten siis käy.

  VastaaPoista
 11. Ootan kans ite joulupäivää, kun saa vaan olla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images