EMMA JA MALENA

Kävimme tänään Mintun ja Mimmin kanssa shoppailemassa ja lounaalla Forumissa . Forumin yläkertaan on panostettu oikein kunnolla, sieltä lö...

Kävimme tänään Mintun ja Mimmin kanssa shoppailemassa ja lounaalla Forumissa. Forumin yläkertaan on panostettu oikein kunnolla, sieltä löytyy uusia ravintoloita ja lapsiperheiden erikoisliikkeitä, kuten Jesper Junior, H&M kids, sOliver, Rainbow sea sekä Dramabox. Kolmannesta kerroksesta löytyy myös Helsingin ostoskeskuksien ehdottomasti hienoin lastenhoitohuone, missä oli sellainen vanhanaikainen Tove Janssonin alkuperäiskuvituksia hyödyntävä muumiteema. Kannattaa käydä tutustumassa joku päivä, jos hengailette lasten kanssa Helsingin keskustassa.


DramaBoxista löysin itselleni uuden, tosi ihanan lastenvaatemerkin Emma och Malena. Ei varmaan kenellekään tule yllätyksenä, että länsinaapurista tämä(kin) merkki.


emmamalena kollaasi

Dramaboxin valikoima oli ainakin vielä aika pikkulapsipainotteista, ja tuota fanittamaani ruotsalaista perinnekuosia löytyi kuvan pipon lisäksi ainakin trikoovaatteina ja neuleina lapsille. Emma och Malenan tuotteista löytyi myös kivoja silakka-printtisiä trikoovaatteita sekä paksuja collegepaitoja mageilla ankkureilla. Ankkuria ja silakkaa taisi lähteä kotiinkin asti mukaan, mutta näytänpä joku muu päivä missä muodossa. Nyt fiilistelen lähinnä tätä merkkiä, jonka visuaalinen ilme upposi muhun kuin kuuma veitsi voihin. Enkä pistäisi pahakseni jos ensi kesänä biitsillä kirmailisi muutama uros tuollaisessa lahkeellisessa raitauimapuvussa, mikä yhdessä kuvassa vilahtaa :D


Emma och Malena on siinä mielessä kiva merkki, että siltä löytyy vaatetta ihan koko perheelle. En ehkä mätsäisi itseäni lapsen kanssa samikseksi, mutta esimerkiksi tuo iso musta nahkahihnainen laukku olisi tosi kätevä työmatkoille (jotka alkavat ensi viikolla btw), klassinen ja hyvän näköinen. Toimisi hyvin myös hoitolaukkuna. DramaBoxiin siis terkkuja, että ainakin naisten asusteet kehiin viimeistään ensi kevääksi!


Sanoin tytöille, että kaipaisin ydinkeskustaan enemmän pieniä liikkeitä, mitkä myisivät isommillekin lapsille hienoja yksilöllisiä,mutta kohtuuhintaisia vaatteita. DramaBoxissa Emmaa ja Malenaa löytyi koululaisikään saakka, siitä ehdoton plussa. Valikoimissa oli myös suosittuja ranskalaisia Collegien-tossuja vauvakoosta aikuisille asti.  Ajan kanssa uusi liike löytää varmasti uusia juttuja myös taaperoiän ohittaneille lapsille, alku ainakin näytti hyvälle:)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

8 kommenttia

 1. Tosi kivoja vaatteita! Ihana tuo ankkuripaita :) Mä kyllä tykkään jossain määrin mätsäilläkin lapsen kanssa, niin meille kävis hyvin vaikka tuo ankkuripaita ja -kassi :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos visiitistä ja kivasta palautteesta! Pistän ehdottomasti viestiä eteenpäin, että saataisiin aikuistenkin mallistoa sisään... Siellä on muutama mekko, joka miellyttää eritoten mun silmää!
  T. Riikka/DramaBox

  VastaaPoista
 3. Joo, ellen omistaisi noin 30 erilaista kangaskassia, haluaisin ehdottomasti ton! (ja lapsi saikin jo ankkurihupparin, se on ihanan pehmeä ja paksu)

  VastaaPoista
 4. Hei Riikka! Onko DramaBoxin mekot siis tuota Emma och Malenaa? Mietin millaisia aikuisten koot on, jos lasten koot oli aika pieniä. Siis mahtuisiko esimerkiksi XL kokoiset vaatteet mulle? Mekkojen suhteen oon aika skeptinen kun rinnanympärys olisi iso, mutta tolla merkillä oli kivoja perusvaatteita. Sehän ois aika kiva, jos saisi ostaa omat ja lapsen vaatteet samasta liikkeestä.

  VastaaPoista
 5. Äh, siis käsitin väärin. Teillä ei siis ole vielä mekkoja. Mutta varmasti kysyntää olisi jos tulisi tulevaisuudessa :) Itte tykkäisin tosiaan kans mekoista, mutten tiiä mahtuisko...

  VastaaPoista
 6. Täytyy ehkä kokeeksi tilata yksi ja katsoa sitä kokoa, niillähän on noita trikoomekkojakin joittenka kuvittelis sopivan meille vähän 'pehmeimmillekin' naisille!

  VastaaPoista
 7. oon samaa mieltä, että koko on ainakin merkkiä ekaa kertaa ostettaessa mukava tsekata paikan päällä!

  VastaaPoista
 8. Kiitos tiedosta noista uusista liikkeistä, täytyy ehdottomasti poiketa seuraavalla Helsingin reissulla! Jos meillä olisi poika, saisi hän ehdottomasti jotain tuolla ankkurikuosilla :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images