MILLÄ TAPPAA SYYSVÄSYMYS?

Onko ruudun toisella puolella muita syysväsymyksen kanssa taistelevia? Tässä muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä väsyn karkoittamiseksi :) ...

Onko ruudun toisella puolella muita syysväsymyksen kanssa taistelevia? Tässä muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä väsyn karkoittamiseksi :)

Ulkoile!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juo lämmintä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fiilistele!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urheile!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkuttele!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leiki!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kahvittele (kohtuudella)!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lue!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Salli päiväunet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syö hyvin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeile jotain uutta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leivo!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näe ystäviä!

tytot-kadulla

Ja jos ei nämäkään auta, hanki kirkasvalolamppu ja vaihda vitamiinisi hyvin imeytyvään Multiform Activeen, minkä olen unohduksen kautta todennut erittäin suureksi avuksi etenkin syksyisin. Syön näitä vitamiineja päivittäin muistaakseni kolmatta vuotta putkeen ja vitamiinien loppuessa eron kyllä huomaa olotilasta. Purkin pohja on taas tyhjillään, joten huomenna pitää poiketa Sokoksen kautta kotiin.


Onko teillä mitään täsmätuote suosituksia väsyn ja syysmasiksen karkoitukseen?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. täsmätuotteita ei ole mutta itse järkkään systemaattisesti aina syksyksi hillittömästi tekemistä. täksi syksyksi olen järkännyt hääjärjestelyt, menemme ensikesänä naimisiin, lisäksi kun aikaa jäi niin järjestin meille muuton marras-joulukuulle johon kuuluu koko kodin irtaimiston uudistaminen ja uuden remontti. ei nääs kerkeä rypemään

  VastaaPoista
 2. Yää, alkoi itkettää, minäkin haluaisin nähdä ystäviä. Tolleen extempore, keskellä päivää, kaupungilla, kahvitellen... Pitäisi vain keksiä, ketä ne tarkalleen ottaen täältä uudehkosta maailmankolkasta käsin olisivat. (Miten mä voin olla näin hidas ystävystymään?!) Syysväsy ja talvipaniikki vaivaavat täälläkin. Enkä kykene ennaltaehkäisevästi ulkoilemaan tai fiilistelemään tarpeeksi, kun vain surkuttelen muka väistämätöntä väsähdystä...

  Oho, avauduin kommenttilaatikossa, vahingossa. Mutta hyviä vinkkejä, yritän pistää parhaat muistiin.

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva postaus :) Mutta kerropa, mistäs tuo vihreä nuppipalapeli olikaan?

  VastaaPoista
 4. Että sellasta kevyttä syyspuhdetta sielläpäin :D

  VastaaPoista
 5. Samma här. Masis meinaa iskeä, niin aloin taas noudattaa mulle sopivinta yhdistelmää - ulkoilua ja mahdollisimman hiilaritonta ruokaa.

  VastaaPoista
 6. Pitäskö meidän tehdä sulle kaveritreffi-ilmoitus? Missäs sä asuitkaan? Oon ihan varma, että blogimaailmasta löytyy samasta paikasta seuraa vaikka juuri ulkoiluun :)

  VastaaPoista
 7. Kaikkia noista kokeiltu, mutta väsymys ei vaan parane millään! Seuraavaksi mietinnässä olisikin tuo kirkasvalolamppu, mikä vaan on sen verran kallis investointi (ainakin verrattuna teehen ja vitamiineihin), että sitä pitäisi kyllä päästä jossain testaamaan ennen kotiin hankkimista...

  (Ja hei, meilläkin oli syysväsymyksen karkoitukseen suunniteltuna pieni keittiöremontti, mutta se onkin sitten jo toinen juttu, että sen jaksaisi toteuttaa...)

  VastaaPoista
 8. Se on ostettu pari vuotta sitten ombrellinosta. Ei mielestäni enää ole valikoimissa, mutta http://minaitse.bellapuoti.com/ myy tosi kivoja nuppipalapeleja, ne on edullisempiakin kun toi ombrellinon versio!

  VastaaPoista
 9. Se on hyvä, että tietää itse mikä toimii ja jaksaa vielä tehdä sitä energiaa tuovaa juttua, mitä tahansa se onkaan.

  VastaaPoista
 10. Lisäys listaasi: julkaise niin kivoja ja värikkäitä kuvia, että katsojalta väsy kaikkoaa! Tuli oikein lämpö kuvistasi.

  VastaaPoista
 11. Siinäpä vinkit joista olen täysin samaa mieltä!

  Kovastihan tuo meinaa väsymys pukata, vielä kun öisin vauva herättelee. Aloitin monivitamiinit ja deetä 20, ehkäpä ne auttaa vähän. Kevyt ruoka ja paljon vettä pitää myös yleisolon "kevyenä". Hei ja suklaa!! Suklaata joka päivä, ehottomasti.

  Olispa ihana päästä jonneki tee-kauppaan. Jossa tuoksuisi hyvältä ja valikoimaa olisi paaaaljon. Juon teetä päivittäin (magisson kuppi on tosi jees!) mutta olen aika arka ostamaan erilaisia tee laatuja. Kotoa löytyy yleensä pari irtopussia ja sitten muutamia "valmispusseja". Ja irtoteepussi kestää liian pitkään.

  VastaaPoista
 12. Oma kikkani on syödä selvästi suosituksia enemmän D-vitamiinia! Itse olen syönyt parin vuoden ajan 50 mikrogrammaa päivässä enkä ole ollut kipeä enkä pahemmin väsynytkään. :)

  VastaaPoista
 13. Jos asut paikkakunnalla jossa on Punnitse ja Säästä, niin käy siellä. Ainakin meillä on varmasti 10 hyllymetriä teetä! :o Ja mitä erilaisimpia laatuja. Onnistuin lähtemään ilman viimeksi, mutta nyt kun näin tuon Pukkan teen niin pitänee hakea sellainen.. :)

  VastaaPoista
 14. Joo, sokkotreffi-ilmoitus mulle, pk-seuraa 06-alueella. ;D Kyllähän mulla pari puhelinnumeroa olisi ja tietäisin kyllä, minkä leikkiksen nurkille vääntäytyä seuran toivossa. Pitäisi vain vielä uskaltaa ja jaksaa (sinne kauas) ja olla valmis odottelemaan ja katselemaan, mistä suhteesta sitten mitäkin kehittyy. Kauhean vaivalloista siis. :D (seliseli.)

  VastaaPoista
 15. Mä suosin myös 50-100ug D-vitamiinia :) Lapsi syö myös sen 50ug.
  http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247 (ei ole mikään höpöjuttu, vaikka onkin tuolla sivustolla :D)

  VastaaPoista
 16. Fitline-vitamiinit..hävyttömän kalliita,mutta tehokkaita!

  VastaaPoista
 17. […] on aivan sama pimeys kuin aamulla. Todella masentavaa. Kirjoitin kuukausi takaperin siitä kuinka tappaa syysväsymys, mutta edes omilla vinkeillä ei aina pötkitä […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images