KAIKKIEN SYYSPÄIVIENI ASU

Kevytuntuvatakki Joutsen (saatu), huivi Acne, legginssit Seppälä, kengät Sorel, hiusrusetti Polarn o. Pyret (saatu) Muotibloggaajat voivat j...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Kevytuntuvatakki Joutsen (saatu), huivi Acne, legginssit Seppälä, kengät Sorel, hiusrusetti Polarn o. Pyret (saatu)


Muotibloggaajat voivat julkaista päivän asuja, mutta meikäläisen kohdalla päivät näyttävät aika samalle, ainakin ulospäin. Riippuen päivästä valitsen joko paksummat tai ohuemmat legginssit mustana, jonkun lörttömuumipaidan ja ulos lähtiessä laitan pikkeuksetta kevytuntuvatakin, koska se vaan on maailman paras päällä. Jos päässä on härpäke, kaulahuivi on Acnen musta alpakkahuivi (kuvassa), jos päässä ei ole härpäkettä tahi värikästä pipoa, on huivi Uhanan siksakkinen merinovillainen huppuhuivi. Kengissä olisi valinnanvaraa enemmänkin, mutta vaikka ilma ei ole kovin kylmä, on jalkaan eksynyt viime päivinä Sorelit.


En oikeastaan keksi mitään mukavampaa arkiasua kuin tämä yhdistelmä! Hyvät kengät, lämmin laadukas takki ja kaulaa vasten aitoa villaa. En siis ole kovin vaihteleva pukeutuja inspiroivasta puhumattakaan, mutta haittaakse? Jos jostain tykkää, sitä pitää mielellään koko ajan! Kai tässä voisi puhua jumitusvaatteesta, mutta onhan muillakin sellaisia?


Mutta että olisi jotain muutosta, niin ostinpa uudet rillit ja ne on jo mulla. Saatte nähdä kunhan saan ne kameran linssin eteen! Vähän jännittää tuomionne, kun se edellinen rillipostaus oli niin suosittu syystä, että kaikilla oli kova kiire tyrmäämään ehdottamani lasit :D


(Soreleita muuten löytyy tänään sikamaisella alella Campadresta alk. 34eur tytöt, 59 eur naiset. Nappaa suosittelulinkki ja käy katsomassa, suosittelen!)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Hei, pakko asian vierestä sanoo, rakastan sinun lapsen nimee! ihana, piti oikeen miettiä että oikeasti..? ja sit ah, ihana. Ihana punapää :) -Tessa-

  VastaaPoista
 2. hih, joo ei niitä montaa saman nimistä olekaan :)

  VastaaPoista
 3. Voi tuollainen ohut untuvatakki olisi niin ihana koleissa syyskeleissä, kattelin nettikaupasta, mutta hinta viellä jarrutti klikkausta. Jos vaikka joulun jälkeen alessa olisi sopivia :)

  VastaaPoista
 4. tää on mun kaikista takeista paras, siis koko elämän ajalta!

  VastaaPoista
 5. Ah, niin kivan näköinen ja varmasti ihanan oloinen asu. Kylmään kai täällä ollaan jollain lailla totuttu, mutta kyllä hyvät vetimet vaan on kaikkein parasta!

  Ruotsalainen tosi raivostuttavan ruotsalaisen positiivinen ja tsemppihenkinen sanonta menee näin: det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! :)

  VastaaPoista
 6. Heh, tuli tosta sun lausahduksesta mieleen, että kaimasi Minttu Mami go go blogista on hokenut mulle pari viikkoa, kuinkakevytuntuvatakit on niiiiiiin nouseva trendi, ens keväänä Suomessa kaikilla on koska Tukholma on kuulemma jo täynnä kevytuntsikkaa! Pitää tulla muuten tsekkaan Tukholma, kun just sain yhden risteilykupongin ittelleni:) :) Jossain vaiheessa tuntui, et kävin Tukholmassa enemmänku Hkin keskustassa, joten oon nyt pitänyt Tukholmataukoa syyskuusta :D

  VastaaPoista
 7. Juu, kevytuntsikkaa himoan minäkin jo! Mistä paksummat legginsit?? Mä onnistun löytämään vaan ohuita... tosin en asukaa pk-seudulla, mut jos jostain nettikaupasta? Vai meinaatko niitä nslämpölegginsejä joissa on fleecesisus....?

  VastaaPoista
 8. Toi rusetti on kyllä niiiin mahtava! Pitää varmaan ruveta askartelemaan...

  VastaaPoista
 9. No mä ostin kuukausi-pari sitten seppälästä sellaiset parempaa paksumpaa kangasta olevat legginssit. Ei niitä varmaan todella paksuina saa, mutta esim. Uhanalla ja Kainollakin on mielestäni merinoleggareita naisille. Ne vois olla hyvät jos laittaa vaikka sukkikset alle?

  Joutsenen kevyt untuvatakki, hanki sellanen! Et taatusti tule katumaan, se on IHANA. (+ untuva on eettisesti tuotettua)

  VastaaPoista
 10. no ohjeenhan löydät täältä helposti :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images