SYYSTYYLINI

Ai vitsi mä rakastan näitä syyspäiviä,milloin riittää vielä valoa mutta nenän päässä on kokoajan pieni lupaus talvesta. Tällaisina päivin...

joutsen kevytuntuvatakki moon boots 1 syysasu1 uhana kaulakoru

Ai vitsi mä rakastan näitä syyspäiviä,milloin riittää vielä valoa mutta nenän päässä on kokoajan pieni lupaus talvesta. Tällaisina päivinä vuoraa sekä itsensä että lapsensa villaan, mutta voi vielä pitää takkia auki jäätymättä. Syystyylini niitattiin sinisävyiseksi Joutsenen kevytuntuvatakilla, minkä sain Bellan ja Joutsenen yhteistyökamppiksesta kuukausi sitten. Siniseen yhdistän nykyään sekä harmaata että ruskeaa yhdessä, värejä joista en ole ennen yhdessä pitänyt yhtään.


Eniten tänä syksynä olen käyttänyt Uhanan siksak-huppuhuivia ja Kainon rinkulahuivia. Kolmas ihanuus on tuo Tiger of Swedenin paksu villarinkula, missä muistaakseni oli jopa alpakkaa joukossa. Moon Bootsit ei oikeasti ole syksylle, mutta testailin niitäkin uutuuden viehätyksissäni, oikeasti mun pitää viedä Helly Hansenin saappaat suutarille levennykseen ja alkaa niiden käyttäjäksi,koska ne tukee 100% paremmin. Koru on myös Uhanan, tilattu Bellapuodista.


Tuosta Joutsenesta piti sanomani, että parempaa takkia ei ole ikinä mulla ollut ja olen niin iloinen joka päivä, kun vedän kevytuntuvaa päälleni. Se on niin pehmoinen ja ihana. Huomenna keskiviikkona Hulluilla päivillä oli muuten tarjouksessa Joutsenen pitkä untsikka, mutta hupulla ja vyöllä varustettuna, jos jota kuta kiinnostaa :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. Tuo takki himiöittäisi, mutta kun näin sen hinnan, himotusvolume kääntyi vähän pienemmälle ;-)

  VastaaPoista
 2. No katoikko sen Hullareiden untsikan jo, sen hinta ei oo niin hirvittävä ;) Siellä oli mustaa ja muistaakseni ruskeaa, ja siinä oli huppukin. Mulla ei oo.

  VastaaPoista
 3. Kyllä on sulla niin lämpöisen näköinen ja ihana vaatetus. Ja mitkä kengät!!!

  VastaaPoista
 4. Lämmin se onkin:) Ja nuo kengät ne vasta humoristiset onkin, odotan ehkä lumia ennenkuin alan vakkariksi noiden kaa.

  VastaaPoista
 5. KorjausOmpelija minussa näki tässä kuvassa ensimmäiseksi rikkimenneen vetskarin ja ajattelin, mikä kauhea homma sen korjaamisessa on. Mutta onneksi ei ollutkaan. On kätevää, kun takkiketju aukeaa myös alhaalta. (Vetskareissa muuten paljastuu vaatteen laatu. Ostan mieluusti Tallinnasta takit, kun vain sieltä saan riittävän isoja ja kivoja, mutta ongelma on siinä, että kaikissa niissä on huonolaatuiset ketjut.)

  VastaaPoista
 6. Juu, ei ole rikki vetskari vaan laitettu eka kiinni, sitten aukaistu kun oli aika lämmin :) Joutsenen vetskat ovat varmasti laadukkaita, en uskokaan että noin laadukasta takkia pilattaisiin huonoilla vetskoilla. Kuten mun monet entiset takit on pilattu kyllä.

  VastaaPoista
 7. Kiitti, ja mitä enemmän pidän sitä, sitä ihanammalta se päällä tuntuu. Se on vähän niinku mun työsuhdeauto ;)

  VastaaPoista
 8. Kaunis oot ja kiva tyyli! :)

  VastaaPoista
 9. No kiitos kiitos, johan alkoi punastuttamaan :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images