KASARILAPSEN UNELMA: MOON BOOTS!

No terve. Ostin sitten Moon Bootsit talveksi :D Oikeasti ostoslistalla oli jotkut helpot toppakengät, mitkä on nopea puskea jalkaan kun vie ...

moonboots1

No terve. Ostin sitten Moon Bootsit talveksi :D Oikeasti ostoslistalla oli jotkut helpot toppakengät, mitkä on nopea puskea jalkaan kun vie lasta päiväkotiin, menee naapuriin kahville, käy nopeasti Alepassa ja niin edespäin. Uggeja en talveksi halunnut, koska yhdellä kokemuksella ne menettää ulkonäkönsä aika helposti loskassa. Kuomat taas...no ihan varmasti kätevät muttei kauhean kivan näköiset. Tuli sitten joskus vuosia sitten ihailemani Moon Bootsit, hyvä että edesjoskus ne unelmat toteutuu ;)


Olen muutamaan otteeseen kertonutkin kyttääväni Campadren kampanjoita erityisellä hartaudella. Usein sieltä on löytynyt juuri mitä olen tarvinnut, mutta merkit ja mallit ovat usein sellaisia etten olisi raaskinut ostaa niitä muuten. Vuoden sisällä olen ostanut Campadrelta lapselle Geggamojan sadevaatteet, itselle Tiger of Swedenin villahuivin, Lambrettan kellon ja nyt Moon Bootsit. Ehkä jotain muutakin, muttei tule mieleen. Rahaa on mennyt muistaakseni himppasen yli 150 euroa yhteensä, eli ei paljon mitään verrattuna tuotteiden oikeisiin hintoihin ja kun laatu on kohdillaan,olen tyytyväinen.


Aina kun kerron hankkineeni Campadrelta jotain, tyypit on yleensä että MISTÄ? Campadre on siis sivusto, minkä käyttäjäksi rekisteröitymällä saa päivittäin uusia tarjouksia, yleensä merkkikohtaisesti. Paljon on sellaista settiä, ettei kävisi mielessäkään hankkia, mutta sitten on nää omat lempparit mitkä käyttää Campadrea myyntikanavana. Välillä listoilta löytyy tosiaan vaikka Tiger of Swedeniä, Reimaa, Geggamojaa, Popia, Sorelia, Moon Bootsia, Björn Borgia ja Elodie Detailsia. Tällä hetkellä esimerkiksi Lyndmyr of Swedenin talvihaalari maksaisi 59 euroa, tästä ehkä ymmärtää hintatason ja laadun.


Hauskaa Campadressa on myös, että jos ystävälle vinkkaa palvelusta (kuten minä nyt, te kaikki ystäväiseni, haha) ja ystävä tekee ensimmäisen tilauksen, saa suosittelija 10 euron bonuksen omalle tililleen. Kaverini on onnistunut saamaan useampiakin bonuksia ja maksanut ostoksia sitten näillä, itsekin sain lunastettua huivin ja kellon suosituspisteillä. Mutta vaikka pisteitä ei olisikaan, on shoppailu normaalia edullisempaa. Moon Bootsini maksoi muistaakseni 49 euroa ja sillä hinnalla lähiökengät pitääkin saada.


Tää nyt meni enemmän Campadre kuin Moon Boots hehkutukseksi, mutta pointti pointtinen: Mulla on ehkä Itä-Helsingin siisteimmät tossut talveksi! Jee!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. No hei astetta hevimmät (ja kasarimmat :P) olisi olleet jos olisit ostanut ne neonvärisenä. Mulla hei oli! Silloin 80-luvulla :D

  VastaaPoista
 2. Hip hei! Mä luin, että kasarilapsen ja ajattelin, että oletpa sinäKIN nuori. Hihhih! Mäkin olen kasarilapsi ja ilmeisesti ikinuori. En tosin muista haaveilleeni moonbootseista. Miltä ne tuntuu jalassa? Onko ne niinkuin pölkyt kuten kuvittelen??? Mun tarttee joskus oikeasti kokeilla. Kuomia meinasin kokeilla viimeksi kauppareissulla, ihan mielenkiinnosta. Mutta en sitten kuitenkaan pystynyt ylittämään sitä rajaa. Oma menetykseni.

  Campadre alkaa kuulostaa siltä, että tarttee oikeesti liittyä.

  VastaaPoista
 3. Hei pystyinkö oikeasti kommentoimaan??? Puhelimella se ei ole ikinä onnistunut, Bellablogeihin siis. En tajuu. No, säästän nää lounas- ja kahvitunneille kun olen oikealla koneella. T:tekniikan ihmelapsi.

  VastaaPoista
 4. Hienot! :D Olisin niin halunnut pienenä Moon Bootsit, enkä koskaan saanut. Nyt niitä on tullut taas uudelleen kateltua, mutta oon kuitenkin pysytellyt Uggeissa :) Täytyykin tutustua tuohon sivustoon!

  VastaaPoista
 5. bellaan tehdään juuri parannuksia mobiilia varten, mutta läpi tuli :)

  VastaaPoista
 6. Jep, neonvärit ei vielä ole mun juttu. Ehkä ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
 7. Kasarilapsi on ikinuori ;) Tuntuu jalassa, kuin olisi pujottanut jalkansa superloniin ja sitähän nuo onkin.Ei siis mikään ergonomisin valinta, mutta en todellakaan hankkinut noita kokopäiväiseen kävelyyn, vaan juurikin naapuriin töpsyttelyyn ja nopeisiin lähtöihin. Ihan oli jalassakin tänään, vielä ihan turhan kuumat.

  VastaaPoista
 8. Kannattaa tutustua kyllä, välillä tekee löytöjä kuten ne 30 euron geggamoja sadevaatteet. Moonbootsithan on uus ugg :D

  VastaaPoista
 9. Mulla oli tollaset! :)
  Ala-asteella eli 90-luvulla.
  Puolen kouluu vittuili joka kerta ko näki mun bootsit. Mut mä pidin niitä silti, koska rakastin niitä! Taitaa ne vieläkin olla äitillä tallessa. :P
  Ei huono hankinta!

  VastaaPoista
 10. tollaset ois muuten ihan hianot mut ei pysty ajamaan autoa niissä. huom. lähiörouvan ongelmat!

  VastaaPoista
 11. Mahtuisko ne vieläkin? Tai ees muksulle? :)

  VastaaPoista
 12. Lähiörouvalla ja lähiöjuntilla on selkeä ero, mullahan ei ole edes ajokorttia :D

  VastaaPoista
 13. Mulle pienet, lapsille isot.
  Täytyy varmaan ottaa omaan varastoon, ettei äiti vaan hukkaa niitä. Jos ne sitten viiden vuoden päästä menis tytölle! :D

  VastaaPoista
 14. Juu ei mulle :) en ikinä ole tajunnut noita, en sillon, enkä nyt :D Tosin tuo väri on aika ihana, joka ehkä hieman lieventää mun kasarikauhua ;)

  Mä kuulun myös Campadreen, mutta olen tilannut sieltä vasta Svean tennarit (jotka sinapinkeltaisina on aivan ihanat!!) ja ne oli myös tavalliseen hintaan verrattuna edulliset, maksoinkohan...39e postikuluineen ja ne on "nilkkurimalliset" eli omiaan nyt syksyllä :)

  VastaaPoista
 15. Joo, sieltä kyllä löytää välillä huippuja juttuja halvalla. Tosin välillä niiden ovh-hinnat hieman huijaa, mutta eipä se mitään jos tietää mitä ostaa.

  VastaaPoista
 16. mun piti viime talvena ostaa järkevät talvikengät joilla pysyn ipanan perässä: ostin Jeffrey Campbellin avokkaat niiteillä ja 12cm:n korolla, ei ihan menny niinkuin piti...
  Tänä vuonna mä lupaan ja vannon, että mä ostan ne Kuomat. Mun silmään ne on niin järkyttävän rumat että ovat oikeastaan aika hienot.

  VastaaPoista
 17. :D:DJeffrey Cambellit on kyllä tykkivalinta lapsen kanssa pihalle,oli malli mikä tahansa! Noin mullekin yleensä käy, et jotain täysin muuta ja ainakin epäkäytännöllistä. Kuomat aikuisella on hirveet :D

  VastaaPoista
 18. Moonareilla pystyy hyvin ajamaan autoa. Vaimoni on käyttänyt niitä jo muutaman vuoden. Itellä on isot 45-47 moonarit pilkkikenkinä. Paremmin ne sopii auton ajoon kun Sorelit.
  Et silleen. No problem with auto. :) Muutenkin tykkään käyttää niitä enemmän kuin Soreleita tms. Ne ei vaan oo aikuisella miehellä kaikkien mielestä "sopiva" näky. Hienoa, jos korvaavat UGGit.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images