SOPHIE THE GIRAFFE BABY ON SUOMALAISTA EKOKOSMETIIKKAA!

Sanoin tekeväni pienen tiiserin, mutta en tiedä onnistuuko se ollenkaan kun olen niin iloinen, ylpeä ja hämmentynytkin eräiden leidien lahja...

vauva sophie


Sanoin tekeväni pienen tiiserin, mutta en tiedä onnistuuko se ollenkaan kun olen niin iloinen, ylpeä ja hämmentynytkin eräiden leidien lahjakkuudesta ja idearikkaudesta. Ensimmäinen leidi, päälle viisikymppinen ranskalainen purulelu Sophie the Giraffe, maailman kuuluisin kirahvi otti ja päätti perustaa vauvojen sertifioidun ekokosmetiikkalinjan. Ja vaikka Ranska tunnetusti on luomu- ja luonnonkosmetiikan edelläkävijä, arvatkaapa mistä maassa tuotteet on kehitelty? No Suomessa!


Marraskuussa Suomesta (!) maailmanvalloituksensa (!!) aloittava Sophie the Giraffe Baby kosmetiikkasarjan takaa löytyy pitkänlinjan kosmetiikka (ja vauva) friikki Jonna Jalkanen ja hänen perheyrityksensä Alva Organics oy. Ja Sophie the Giraffe babyn ulkoisen ilmeen on luonut tietenkin myös suomalainen ja tietenkin se on Aino Nieminen. Minun bannerinsuunnittelija Ainoni siis!


Tuotteet lanseerataan medialle kuun loppupuolella ja myynnissä ne ovat jo marraskuussa. Palataan siis asiaan mahdollisimman pian ensifiilisten kanssa, tosin meikäläisen osalta sydän on jo myyty ja luvassa lepertelyn lisäksi lähinnä jokeltelua. En voi asialle mitään.


sophie the giraffe baby cosmetics


Ja vaikka seuraava lainaus ei liity mitenkään tähän sarjaan, mun on pakko se kertoa. Näin Jonnaa pari viikkoa sitten ja puhuimme eräästä toisesta vauvoihin liittyvästä asiasta, Jonna totesi " Minulla on kokemusta, minäkin olen ollut vauva". Tämä on luultavasti juurikin se syy, miksi näiden vauvojen ihonhoitotuotteiden takana on pieni suomalainen firma eikä kosmetiikkajätti. Koska ne on suunniteltu sellaisille vauvoille, joita me itsekin olemme olleet ja joita me itse haluaisimme vauvoina käyttää.


Yläkuvassa muuten loikoilee oma vauveli joskus aikoja aikoja sitten. Onneksi vauvatuotteet käyvät tietenkin myös raavaammalle miehelle ihonhoitoon :D


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Ehkä mahtavinta ikinä, tai ainakin pitkään aikaan! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä kyllä! Tosi ihana juttu ihan takana olevien naisten mutta myös koko maailman vauvojen takia :)

  VastaaPoista
 3. Oiiii! Tätä meille!!! Ihan huippujuttu! :)

  VastaaPoista
 4. Kylläpä se kehitys kehittyy, kun esikoinen syntyi 7 vuotta sitten niin sekä Sophie että vauvojen luomukosmetiikka saatiin isovanhemmilta Ranskasta, ei täällä oltu sellaisista kuultukaan. Vauvaöljylle meillä ei enää ole käyttöä, mutta vauvojen pesuaineet varmaan sopisi myös koululaisille ja taaperoille.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, kuulostaapa upealta! Juuri laitoin tilaukseen Sophie-kirahvin pienelle tuttavapiiriin syntyneelle prinssille. <3 Uutuussarja kuulostaa kyllä hienolta.

  VastaaPoista
 6. Eipä olisi tosiaan silloin uskonut, että kohta sophietuotteet onkin suomalaisen yrityksen tuotteita! Hieno homma tämä :)

  VastaaPoista
 7. Just passeli lahja! Oikeasti, sofia on ollut meillä vauvaleluista paras koska se vinkui superhelposti, oli turvallinen pitää suussa, auttoi hampaiden tulossa,pysyi helposti kädessä....lista on loputon. Syynsä on, että 50 vuotta vanha tuote on edelleen vauvojen suursuosikki kautta maailman.

  VastaaPoista
 8. Eikä, ihan mieletön uutinen! Vaikka taisinkin tästä olla jo tietoinen :) Mutta noita on pakko ostaa myös itselle, jo ihan pakkausten vuoksi :) ( ja nytkin käytän Argitalin silloin tällöin vauvanhoitovoidetta kasvoille, on meinaan aikas pätevää kamaa hormonityrskyiselle iholleni! )

  VastaaPoista
 9. mun iho on ihan hirveessä kunnossa nykyään, taidan ottaa minäkin noi kirahvit käyttöön sitten kun ne tulee!

  VastaaPoista
 10. "Ranska tunnetusti on luomu- ja luonnonkosmetiikan edelläkävijä" Höpö höpö, koko luomu- ja luontaiskosmetiikkaskene on Ranskassa lapsen kengissä verrattuna esimerkiksi Saksaan. Suomessakin on huomattavasti enemmän ekokosmetiikkaa päivittäistavarakaupoissa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images