SOPHIE LA GIRAFE BABY

Kuten jo aiemmin bloggasin, on luonnonkosmetiikkarintamalla taas tapahtumassa jänniä juttuja, kun suomalainen Alva orcanics lanseeraa marras...

SLGBaby_Helsinkilaunch_02

Kuten jo aiemmin bloggasin, on luonnonkosmetiikkarintamalla taas tapahtumassa jänniä juttuja, kun suomalainen Alva orcanics lanseeraa marraskuun 8. päivä Sophie la Girafe Cosmeticsin ensimmäiset tuotteet. Maailman kuuluisimman kirahvin kosmetiikkasarja aloittaa maailmanvalloituksensa baby-linjalla, tulevaisuudessa suunnitelmissa on laajentaa isompiin lapsiin ja äiteihinkin. Mutta nyt siis ensin babyille.


Sophie la Girafe baby sarjaan kuuluu kuusi tuotetta: kasvovoide, vartalovoide, vauvaöljy, vartalolle ja hiuksille tarkoitettu pesuaine, kylpyvaahto sekä suojavoide vaippa-alueelle, ulkoiluun ja muihin erityistä suojaa tarvitseviin hetkiin. Tuotteet on suunnitellut suomalainen kosmetiikan moniottelija Jonna Jalkanen, äiti itsekin. Sophie la Girafe baby sarja on testattu sekä dermatologisesti että suomalaisella kuluttajatestillä, mihin osallistui herkkäihoisia, atoopikkoja sekä allergisia testaajia, ikähaarukkassa 0-60 vuotta. Testitulokset ovat olleet loistavia ja nopealla testauksella myös itse tykkään sarjan koostumuksesta ja tuoksusta, etenkin voiteiden imeytyminen on huippuluokkaa. Tarkempaan syyniin tuotteet eivät ole meillä vielä ehtineet.


sophie la girafe baby oi mutsi mutsi


sophie la girafe baby


Sophie la Girafe Baby kosmetiikkatuotteiden raaka-aineet ovat tarkoin valittuja ja vaikuttavista aineista löytyy ainesosia mitkä ovat entuudestaan tuttuja pääasiassa vain aikuisten ihonhoidosta. Esimerkiksi valkoinen tee on arvokas antioksidantti, jonka sisältämät polyfenolit suojaavat ihoa ulkoisten ärsykkeiden kuten uv-säteiden, saasteiden ja sähköpölyn ihoa rappeuttavalta vaikutukselta. Tähän asti arvokas valkoinen tee on kuitenkin ollut tuttu lähinnä aikuisten tuotteista, mutta nyt samaa super raaka-ainetta käytetään myös vauvoille, turvallisesti ja tutkitusti tietenkin! Muita raaka-aineita ovat muun muassa laventelivesi ja -uute,  pohjoinen mustikkaöljyuute sekä ylelliset öljyt kuten jojoba - ja aprikoosinsiemenöljy.


Kaikki tuotteet ovat 100% vegaanista sertifoitua luonnon- ja luomukosmetiikkaa ja ne valmistetaan Latviassa. Myynnissä 8.11.alkaen mm. Bebes, Ombrellino, Hyvinvoinnin tavaratalo. Tarkempaa tietoa jälleenmyyntipisteistä ennen lanseerausta myös kirahvikosmetiikan virallisilla facebook-sivuilla! Alla muutamia videoita,joiden aiheuttamasta vauvakuumeesta en ota vastuuta.


http://vimeo.com/77401402

http://vimeo.com/77401401

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Aaaawwww noita videoita! Oma pieni 10kk konttasi luokseni kun musiikki alkoi kuulua ja nauraen katseli videot.

  Mielenkiintoiset tuotteet ja varmasti menestys. Pienellä on oma sophie joka oli ihan lemppari siinä vaiheessa kun pysyi vielä paikoillaan :)

  VastaaPoista
 2. Niihin tulee vielä spiikit ennen kauppoihin tuloa :)

  Meillä sophie oli pitkään tosi suosittu, nyt kun laitat sophien kylmään niin hampaiden puhkeamisen yhteydessä toimii taas jalat puruleluna. Rattaisiin sen voi kiinnittää aisaan vaikka narulla, vinkuminen oli vielä 1.5 veestäkin hauskaa kun ei ollut muuta tekemistä.

  VastaaPoista
 3. Okei, kiitos vinkistä. Viime viikko olikin hyvin valvottu hampaiden takia. Ratas-vinkin jätän välistä vedoten rattaiden työntäjän hermoihin ;)

  VastaaPoista
 4. Innolla odotan! Saitko testattavaksi vartalo- ja hiuspesuaineen? Minua kiinnostaisi, kirveleekö lapsen silmissä, jos niihin joutuu tuota pesuainetta? Kolmevuotiaankin hiustenpesu on meillä sen verran vauhdikasta touhua, että hakusessa on silmäystävällinen aine...yksi on tiedossa, mutta hankalasti saatavissa. Senpä vuoksi olisin enemmän kuin kiinnostunut testituloksista :D.

  VastaaPoista
 5. Mulla on toi koko setti, mutta en ole vielä testannut lapsella (vaan itselläni,kröhöm). Jonna sanoi testanneensa tietenkin omilla pojillaan aineita ja ei kuulemma kirvele silmiä. Mä taas pesin kasvoni hair&body washilla ja ei se kirvellyt mua ainakaan ollenkaan. Uskoisin näiden olevan niin hellävaraisia kuin markkinoilta vain löytyy, koska tän brändin alle ei kertakaikkiaan voi tehdä kuin parasta. Niin ja hei, tuolla hair&bodylla voi tosiaan pestä aikuinenkin :)

  VastaaPoista
 6. […] ja in jajajaja… Sophiesta ja Sophien kosmetiikasta ovat ansiokkaasti bloganneet esimerkiksi Oimutsimutsi ja moni muu, joten en jaarittele näistä turhaan. Mutta onhan se hienoa, että nämä […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images