UHANA DESIGNIN 1V JUHLAT

  Lauantaina oli jotenkin spookyn oloinen ilta täällä Helsingissä. Satoi ja tihuutti, välillä ei satanut mutta ilma oli silti ihan mä...

 uhana design 1 v 4 uhana design 1 v 3uhana design 1 v 2 uhana design 1 v 5 uhana design 1 v 6 uhana design 1 v 7 uhana design 1 v 8 uhana design 1 v 9 uhana design 1 v


Lauantaina oli jotenkin spookyn oloinen ilta täällä Helsingissä. Satoi ja tihuutti, välillä ei satanut mutta ilma oli silti ihan märkä ja erikoinen muutenkin. Päätimme kuitenkin Annan ja Kaamoksen kanssa uhmata säätä ja lähteä Uhana Designin 1v juhliin OVVN-liikkeeseen Iso-Roballe.


On aika hassua että Uhana on vasta 1-vuotias, sillä kaverini ovat hehkuttaneet merkkiä mielestäni iäisyyden esimerkiksi täällä ja täällä. Tai no, alle vuoden takaahan nuo postaukset ovat mutta kuitenkin. Merkki tuli itselleni kuitenkin tutuksi vasta silloin Bellan syysjuhlailtana, milloin taisin nähdä vaatteita ja koruja ekaa kertaa ihan livenä ja se olikin sitten menoa. Sen lisäksi että vaatteet ja asusteet näyttävät suurin osa tarpeeksi rennoilta kuuluakseen vaatekaappiini (minne ei valitettavasti kuulu kuin asusteita), materiaalit ovat enemmän kuin mieleeni. Toistona kerrottakoon, että mikään ei voita merinovillan ominaisuuksia ja tuntumaa oikeastaan missään neulevaatteessa. Esimerkiksi tuo Uhana Designin alakuvan huivi on mulla päällä niin sisällä kuin ulkonakin ja joka päivä taputan itseäni olelle, että raaskin sen ostaa.


Eilisistä bileistä hankin myös jotain uutta, nappikorvakorut nimittäin. En tiedä tuotteen todellista nimeä, mutta valuva kolmio olkoon tarpeeksi kuvaava. Sopii hyvin arkeen ja vaihteluksi, Uhanan pisarakorviksiahan käytän lähes päivittäin. Meinasin sortua myös pieninpään rosvokissa-teeppariin, mutta en sitten vielä heltynyt hankkimaan sitä vauvalleni. Joka on muuten mitä loistavinta bileseuraa, suolakeksipöytä tyhjeni mutta kiukusta ei ollut taaskaan tietoa. Mikäköhän siinä on, että julkisesti osataan kyllä käyttäytyä kuin enkeli ja kotioloissa sekoillaan senkin edestä?


uhana korvikset


Kiinnostuneille tiedoksi, että Uhanaa myy ainakin Bellapuoti ja Weecos. Ja kauhistuneille tiedoksi, että bileillasta huolimatta lapsi oli jo kasilta illalla kotona ;) Samoin äiti, valitettavasti.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Mun mielestä nuo vaatteet näyttää kaikki siltä, että ne vois ihan hyvin olla kuvattu sun vaatekaapista! ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanaa, kun pääsitte paikalle! Oli tosi kiva nähdä :)

  Ja kiitos tästä postauksestakin! Jaetaan se illalla :)

  VastaaPoista
 3. Eikoo suoranainen vääryys, ettei ne kaikki oo mun vaatekaapissa ;)

  VastaaPoista
 4. Aina mukava lähteä lauantaina lähi-Alepaa kauemmaksi. Nytkin on kolmiot korvissa, ihastusta ilmassa :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat! <3 Voi tuota seuramiestä ;)

  VastaaPoista
 6. seuramies on kyllä paras :) Tällä kertaa hän nökötti tosiaan suolakeksilautasella, vaati hilloa keksin päälle ja oli erittäin tyytyväinen elämäänsä...

  VastaaPoista
 7. tai siis keksien vieressä, ei ihan lautasella nököttänyt kuitenkaan!

  VastaaPoista
 8. Tuo mustavalkoinen kuviohame olisi aivan superihana! Harkitsen vielä raaskinko investoida "aitoon" vai neuloisinko itse jotain samantapaista.

  VastaaPoista
 9. se olisikin ihana. Samoin legginssit olisi aivan upeat talvella<3

  VastaaPoista
 10. Uhana on ihana! Jossain vaiheessa kyllä hankin samanlaisen huivin kuin sulla, mutta musta-valkoisena :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images