SKIMBA SKIMBA!

Viime viikolla taisi jäädä hämärän peittoon miksi halailin uimapukuista miestä tuomiokirkon edessä? Tilanne oli niin hauska, että jaanpa nyt...

Viime viikolla taisi jäädä hämärän peittoon miksi halailin uimapukuista miestä tuomiokirkon edessä? Tilanne oli niin hauska, että jaanpa nyt sen tällaisena hyvän mielen juttuna teillekin.


Olimme siis Mintun kanssa kuvaamassa R-collectionin takkeja tuomiokirkon rappusten yläpäässä, kun takaa alkoi kuulua: sori, me nyt mennään tästä. Sori. Ei kai menty kuvaan sori. Ja takanamme alkoi hirveä säätö johtokelojen ja ties minkä mikin puomien kanssa. Jatkoimme hommiamme, kunnes yks kaks mieslössi kaivoi lumikoneen esiin ja alkoi kuvata uimapukuista hiihtäjää, jolla oli viitta ja susirumat skimbauskamat. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja kaksi sanaa riittää kuvaamaan fiilistä : mitä ihmettä?!


visit swedes mies 12


DSC_0223


visit sweden mies 2 visit sweden mies 3


Mekin saimme osamme lumesta ja päivän naurut tilanteesta. Kysellessämme kuvauksien loputtua mitä ihmettä he tekivät, kävi ilmi että samalla kellonajalla kirkon portailla kuvattiin hieman toisenlaista talvimuotia Visit Swedenin instagram-kampanjaan ja video löytyy nyt täältä. Seuraamalla ruotsigram-tiliä ja lataamalla rinnetyylikuvan instagramiin tageilla @ruotsigram ja #talviruotsi voi voittaa 3.11. pinon rinnepasseja Ruotsin parhaimpiin rinteisiin, joten ei ihan turhalla asialla nämä miehet. Sata ensimmäistä tägääjää saa myös ilmaisen lipun viikonlopun skiexpoon. Jos siis olette menossa messukeskukseen viikonloppuna, kannattaa yrittää vielä lippua tätä kautta :)


visit sweden mies


Ruotsi alkoikin vaikuttamaan heti entistä houkuttelevammalta paikalta :D :D


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Kun mä näin tuon hiihtelijän kuvan ekaa kertaa (varmaan MamiGoGon Face-sivulla) mä olin kyllä ihan varma, että se liittyi oleellisesti TEIDÄN juttuihin. ;D

    VastaaPoista
  2. Joo,ei kauheen olellisesti kuulunut. Mutta nauratti tuo sattuma, kun talvitakkeja kuvatessa lumi oli ihan hauska bonus ja muutenkin toi oli ihan hassu juttu :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images