REIMAN UUDET TUULET

Iloisia uutisia meille, joille uusimman sesongin vaatteissa ulkoilu ei ole pakottava tarve. Lukuisista outleteista ja tehtaanmyymälöistä tu...

reima1 reima2

Iloisia uutisia meille, joille uusimman sesongin vaatteissa ulkoilu ei ole pakottava tarve. Lukuisista outleteista ja tehtaanmyymälöistä tuttuun Vantaan Tammistoon on avattu nyt alkukuusta myös Reiman outlet-myymälä osoitteeseen Nilsaksenpolku 2. Myymälästä löytyy sekä normaalihintainen uusin mallisto että edullisempia vanhempia eriä ulko- ja sisävaatteita. Loistava juttu, sillä ainakin itse kuulun ihmisryhmään joka mielellään hankkii laadukkaita vaatteita lapselle, mutta ei ole niin sesonkieläjä etteikö edellinenkin kausi kävisi. Niille, jotka eivät Vantaalle pääse konkreettisesti vaatteita kokeilemaan löytyy verkkokaupasta edelleen myös oma Outlet-puolensa.


Itse olemme onnekkaassa asemassa kun saimme Reimalta kutsun yhteistyöhön tänä syksynä ja talvena. Välikausivaatteet ovat nyt kovassa käytössä ja ihmetystä on aiheuttanut etenkin tuo utuisen sininen takki. Se nimittäin lähtee kovankin rötväämisen jälkeen pyyhkimällä puhtaaksi. Meillä on ollut ennenkin Reimaa välikausivaatteissa ja ne on kierrätetty eteenpäin lähes uudenveroisessa kunnossa. Mallistouudistuksen jälkeen laatu ei ainakaan ole huonontunut, mutta mitoitus on mielestäni enemmän kohdillaan kuin ennen. Ennenhän "normaalikokoiseen" Reimaan melkein hukkui, nyt esimerkiksi 98 on kaksivuotiaalleni juuri se oikea koko.


reima untuvatakki2


Talveksi pojalle tuli Reimalta sellainen setti, mitä en oikeastaan olisi normaaliolosuhteissa valinnut, mutta päätin irrotella, kun ei ollut omasta pussista pois. En halunnut testauttaa haalaria, sillä Reiman haalarithan ovat tosi hyviä eikä niihin paljon testiä tarvita. Valitsinkin siis 2-osaisen ulkoilupuvun, missä yläosa on untuvatakki ja alaosana korkealle ylettyvät henkselihousut. Kolme asiaa erityisesti kiinnostaa nyt. 1) kuinka pitkälle välikausisetillä voi mennä hyödyntämällä play layers-kerroksia 2) miten talven 2-osainen setti toimii näinkin pienellä lapsella ja 3) onko untuvatakki käytännöllinen ollenkaan. Untsikkaa on kyllä jo hieman päästy testailemaan keskustassa, missä yleensä syksyisin tuulee vinhasti. Hyvältä vaikuttaa ja mätsää mukavasti omaan takkiin ;) Vielä ei kuitenkaan ole untuvatakin aktiiviaika, vaan mennään vielä välikausivermein.


2-osaiset puvut herättävät usein vastustusta, jos käyttäjä on taapero tai pieni leikki-ikäinen. Minäkin ajattelin, ettei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin haalari sekä välikauteen että talveen. Nyt kuitenkin välikausikuteiden myötä olen alkanut tykkäämään paljon kaksiosaisuudesta. On niin helppoa laittaa vain takki päälle päiväkotiin viedessä ja lyhyillä matkoilla muutenkin. Talvi tietenkin mietityttää lumen kannalta, ettei selkä ole paljaana tai lumessa takki+housut yhdistelmässä. Uskon kuitenkin että toppahousujen todella korkealle menevä yläosa ei päästä lunta selkään ja kaikki menee oikein hyvin.


Reiman uusi ilme on kerännyt paljon kehuja kaveripiirissäni ja usein kommenteissa on tullut ilmi, ettei lapsen vaatteita uskoisi Reimaksi. Jonkinlainen ehdottomasti laadukas mutta tyylillisesti hieman ontuva imago Reimalla on tainnut ollakin, mutta nyt selkeästi menneen talven lumia. Uudistus tuli siis tarpeeseen ja hyvältä se kyllä näyttääkin :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

17 kommenttia

  1. kyllä meitä vantaan monacon asukkeja nyt hemmotellaan! ...tosin sisko toi just maalta 2 talvihaalaria ja yhden 2-osaisen puvun, joten ei pidä kiusallaankaan outlettiin menemän. tosin isoimmalla jannulla on toppavaatteista kapo...

    VastaaPoista
  2. mä aattelin tulla hakemaan sieltä noita alusvaattehia, jotka totesin hiton hyviksi täs syssyllä. Voisin tulla kylään jos oisit kotona, mutta tuun vasta marraskuussa!

    VastaaPoista
  3. Reimalta löytyy nykyään tosi hyvännäköistä vaatetta! Kiva kuulla teidän kokemuksia talvisetistä, kunhan pääsette tositoimiin!

    VastaaPoista
  4. Meidän silloin kaksvee kipitti toissatalven reiman kaksiosaisessa ja toimi tosi hyvin. Nuo reiman haalaritoppikset on laihan pitkän lapsen parhaat toppahousut kun ok sen verran pehmeää, tosin tänä vuonna tuntui sovittaessa että piti ottaa yksi koko "liian iso" että jäi yhtään kasvuvaraa.

    VastaaPoista
  5. Kivan näköinen tuo untsikka, ja Reiman uudistus on kyllä ollut onnistunut! :)
    Meilläkin on kaksiosainen puku talveksi, haalaria vielä mietin ostanko lisäksi, vai ostetaanko vasta sitten jos tuntuu että sillekin olisi tarvetta ;)

    VastaaPoista
  6. Reima-outlet kuullostaa aivan loistavalta jutulta! Meillä oli vähän se tilanne, että lapset joko sai "työasunsa" mummulta ja vaarilta tai sitten äiskä yritti ommella jotain käytännöllistä...

    Mulla on Karkista ja Peetusta yksi tosi hauska kuva, kun molemmat on todella yli-super-väsyneitä talvella joskus 00-luvulla, jollain lentokentällä superhienot Reima-talvitakit ojossa sadan tunnin lentomatkustamisesta huolimatta (lasten mummi asui tuolloin Kanadassa)... Pitääkin yrittää skannaa meidän vanhalla romulla noita ihan blogiinkin.

    VastaaPoista
  7. Mä oon muutamia kertoja törmänny näihin "uudistuneeseen reimaan" ja jopa vähän yllättyny miten ison muutoksen he on onnistunu luomaan "hetkessä". Onkohan siellä mahdollisesti uudistettu suunnittelutiimiä? Merkki hyppäsi hetkessä ysäristä nykyaikaan.

    Rakkain reima-tuote on toppahousuni. Mustat, ostettu 15v sitten, kokoa 164, hintaan 300mk. Lämpimät ja laadukkaat, edelleen kuin uudet ♥

    VastaaPoista
  8. Olen varmaan sanonut aiemminkin, mutta muutaman vuoden täydellisen Reima-taon jälkeen olen ihan täysin hurahtanut uudistuneeseen Reimaan uudelleen. Laadukkaat vaatteet, kengät ja asusteet kera uuden ilmeen. Nappi suoritus! Olen saanut kyllä monelle aiemmin pettyneelle vakuutella, että uudistus ja harppaus uuteen ovat olleet suuret.

    VastaaPoista
  9. Reimattaja täälläkin! Mä ostan juurikin outletistä haalarin. Hämeenlinnassa hurahdin ja ostin vaikka ja mitä... Kengät, takin, haalarin, pipon, sadetakin, kurahousut...
    Ja nyt silmä nauttii ihanasta raikkaasta turkoosi-vihreästä reimatacistä. Vaikka on vaalea niin lähtee liat pyyhkimällä kun heti käy toimeen. Ja joo, kyllä mä maksan mieluummin siitä haalarista sen 50€ kun 100€ kun se on kuitenkin ihan yhtä hyvä. Ja meille kuitenkin uusi vaikka olisikin mennyttä kautta.

    Ihana tuo sininen takki!

    VastaaPoista
  10. Meidän inasen vaille kaksivuotiaalle ei olla täksi syksyksi hankittu välikausihaalaria ollenkaan. Se jotenkin vahingossa vähän unohtui, mutta eipä olla näemmä kertaakaan kaivattukaan. Henkselilliset välikausihousut ja se Popin huippuhyvä windfleecetakki on ollut käytetyin yhdistelmä. Kaupunkireissuihin on hienompi takki, sadesäälle sadetakki ja kylmemmiksi päiviksi toppatakki (joka on oikeastaan hankittu talven kakkosasuksi).

    Tämä nyt ei tietysti ole ollutkaan kovin kurainen syksy, eli ehkä siksi ollaan pärjätty näin. Eikä tuo meidän lapsi koskaan ryve kuralätäköissä, vaikka kuinka yrittäisin innostaa häntä siihen. Varmaan jos tyyppi uisi päivittäin sellaisissa, voisi haalaria kaivatakin ihan eri tavalla. :D

    VastaaPoista
  11. Kiva tietää, että Reiman mitoitus on "normalisoitunut". Ja outletissa pitää kyllä käydä joku päivä!

    VastaaPoista
  12. Mä tykkään välikaudessa takki + housut yhdistelmästä, kun ilmat vaihtuu välillä niin äkkiä, että voi sitten ottaa joko takkia tai housua pois. :) Talveksi meillä on kuitenkin haalari, että saa remuta ja kieriä siellä lumessa niin paljon kuin ikinä tykkää, eikä tartte miettiä, että vilkkuuko selkä. Kirpparilta ostin toki takin automatkoille ja kauppareissuille, jolloin lumihankeen ei ole asiaa ja kaupassa takin voi sitten ottaa pois, jos tulee kuuma. :)

    VastaaPoista
  13. Hei!

    Minkä pituinen sun lapsi on? Itse pähkäilen Reiman toppatakin kanssa, tai lähinnä mitoitusta. Lapseni on n. 86cm pitkä, onkohan koossa 98 sitten liikaa kasvunvaraa?

    VastaaPoista
  14. Voi, mulla ei oo hajuakaan lapsen pituudesta. Mutta luulisin että 92 voisi olla sun lapselle parempi vaihtoehto, katsohan reiman sivuilta koko-opasta. On mun lapsi pidempi ku 86, varmaan 100cm tms

    VastaaPoista
  15. Juu,laitetaan sitten kunnon testipostaukset tulille :)

    VastaaPoista
  16. Mietin että oonkohan hankkinut liian pienen setin kun on 98, mutta sitten pitää mennä tonne Outletiin jos menee pieneksi.

    VastaaPoista
  17. Mä varmaan nyt yritän mennä ihan tolla puvulla pelkästään, voi olla että toiset housut tulee hankittua ja siksi toi Outlet onkin hyvä juttu, jos sieltä löytyisi kakkoshousut.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images