52 VIIKKOA: 41/52

Kuvista kiitos: Aino Nieminen . Seuraa blogiani  Facebookissa ,  Blogilistalla  tai  Bloglovinin  kautta.

kaamosjaelsa kaamosjaelsa_03 kaamosjaelsa_07 kaamosjaelsa_09

Kuvista kiitos: Aino Nieminen.

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Kiitos itselleni railakkaasta lounasseurasta! :)

  VastaaPoista
 2. Kukas sen kissan hännän nostaisi ellei kissa itse ;) Kiitos minä!

  VastaaPoista
 3. Ihana poika, ihana mutsi! Mun on pitänyt jo kauan kommentoida, että sinä oot jotenkin niin energisen ja hyvinvoivan oloinen, että energia valuu kuvista väkisin lukijoille. Ja tuntuu, että sellainen joku muutos ois tapahtunu viimeisen vuoden sisällä. En tiedä tunnetko sitä itse, mutta blogisi lukijana mutta sinua tuntemattomana sellaisen kuvan saa. Hyviä viboja, tai jotain, vaikea sanoa tarkalleen.

  Aini, ja niin minä mieleni pahoitin niistä yksien anojen idioottikommenteista tässä vähän aikaa sitten liittyen yhteiskunnan apuun (masentuneille jne.) äideille että hämmästytti itseänikin. Siksikin on kiva sanoa jotain positiivista, ja tietty muutenkin : )

  VastaaPoista
 4. Ihanat pellavapäät :)! Ja voi kun joskus saisi itekin otatettua muutaman kuvan meistä kaikista perheenä! Yleensä kun tulee ite oltua aina siellä kameran toisella puolella..

  www.mineamarissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kaunis, naisellinen asu! Sopii hyvin! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon :) Itsekin hieman hämmennyin niistäkommenteista, mutta toisaalta ihmisiä on moneen junaan.

  Mulla onkin nyt hyvin energiaa ja iloa elämässä, myös suruja ihan niinkuin muillakin. Ja on ihanaa kun on ihmisiä,jotka haluaakin aistia hyvän fiiliksen eikä keskittyä marmattamiseen, myös siis siellä ruudun toisella puolella. Kiitos siis sulle tästä ihanasta kommentista ja mukavaa syksyä sinne!

  VastaaPoista
 7. Senpä takia tämä projekti onkin, että niitä kuvia tulisi säännöllisesti. Vauvavuodesta ei oo ku muutama hassu kuva, nyt on paljon enemmän!

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon, tykkään itse eniten käyttää hameita ja mekkoja :)

  VastaaPoista
 9. Suloiset kuvat teistä! mä tykkään siitä, että olet tavallinen (mitä se onkaan ;) nainen ja kuvannekin ovat aina kiinni arjessa, vaikka ovatkin mietittyjä. kiva!

  VastaaPoista
 10. Kiitti :) Näitä kuvia ei tosiaan kummemmin lavasteta tai yritetä tuoda esiin muuta kuin mitä on oikeastikin. Ehkä se puskee läpi? :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images