BAARI-ILTA KUVIN (SUUNNITTELU+ TOTEUTUS+ LOPPUTULOS)

Mulla on pieni ongelma. Ja se ongelma ei ole uuden Samsungini huono kuvanlaatu, vaan ettei mulla ole Helsingissä juopottelukavereita. Siis s...

Mulla on pieni ongelma. Ja se ongelma ei ole uuden Samsungini huono kuvanlaatu, vaan ettei mulla ole Helsingissä juopottelukavereita. Siis sellaisia tyyppejä, joille soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa ja vaikka keskellä viikkoa, he ovat joko baarissa, menossa baariin tai houkuteltavissa baariin. Yleensä mun kaverit menee aina keikalta kotiin ja ovat tosi kunnollisia ja/tai perheellisiä. Silloinkin kun mulla ois vapaailta.

ilta1

Onneksi on tamperelaiset äänimiehet. Laitoin huvikseen faceen viestin kaverilleni, että tuu Helsinkiin oletusarvolla että hän työskentelee Tampereella. Vastaus oli: oon jo Helsingissä, tuu tänne keikalle. Kävin siis nopeasti suihkussa.

ilta2

Blogiuskottavuuden kannalta on harmi, ettei lähikioskimme ole laajentanut Happy Joe Organiciin, mikä on sekä nykyinen lempisiiderini että näyttäisi pirun paljon paremmalle kuvissakin kuin ...öööh Fizz :( Taustalla uskottavasti metroasemaa.

ilta3

Koska olen kuuma bäkkärikissa, painuin suoraan bäkkärille ja join bändin juomat. No okei, join yhden oluen ja olin lähinnä hiljaa.

ilta4

Mutta kirjoitin sentään seinään!!!

ilta5

Ja sitten...mä olinkin jo metrossa kotiin! Siihen reissuun meni yöpitsoineen 3 tuntia ja 23.30 istuin tutusti koneella juttelemassa tyttöjen kanssa kuvien skaalauksesta ja miehistä.

ilta6

Oon vähän pettynyt itseeni. Näitä ja muita elämäni tähtihetkiä lisää Instagrammissa.

Ps. Vähänkö Joutsenen kevytuntuvatakki on oikeasti kätevä, kun se menee pussiin! Kun narikkahinnat ovat nykyään jo n. 3 euroa, säästäisi takin hinnan jo vuosittaisissa narikoissa, jos kävisi sekä pe että la baarissa.

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Hyvä idis toi takki, harmi vaan että useimmissa paikoissa se narikka pitää maksaa vaikkei sinne mitään jättäis :( Ja happy joesta kirjottaminen pitäis kieltää jos lukijoissa on raskaana olevia, ihan kidutusta tommonen. (Ja nyt joku luulee että oon ihan hirvee alkoholisti, hupsis.)

  VastaaPoista
 2. Villi ilta. ;) Ehkä (parin)kymmenen vuoden kuluttua taas löytyy baariseuraa, kun lapset on kasvaneet - eih, siis ei niiden kanssa baariin, vaan sitten ne voi jättää kotiin kun lähtee baanalle.

  VastaaPoista
 3. Vähän samaa ongelmaa - tarttisin jotain sinkku-kavereita, jotka vois lähtee silloin kun MULLA on vapaata ;) Mutta niin sentäs kävit!!

  VastaaPoista
 4. Joo, se on totta. Äidinmaidonkorvikkeista ja Happy Joesta ei saa tästedes kirjoittaa perheblogissa :)

  VastaaPoista
 5. No joo, ois varmaan ollut villimpi jos olisin mennyt toiselle keikalle. Tämä keikkapaikka nyt ei vain ollut oikein mieleeni ja kun keikan ajan jouduin oleen yksin,lähin menemään :)

  VastaaPoista
 6. Jep. Tai yyhoosinkkukavereita joiden kanssa voi puhua myös hyvällä omatunnolla lapsista :D Samat tapaamisajat kehiin!

  VastaaPoista
 7. Olen niiin kujalla kaikista keikoista ja yöelämästä. :( Tollaset extemporejutut on ihan out of my world vielä toistaiseksi. Enkä edes tiedä mikä on Happy joe?! Kaksi lasta kolmen vuoden sisällä tosiaan pimentää kaiken perheen ulkopuolisen sosiaalisen elämän..

  VastaaPoista
 8. Se on brittiläistyylistä sidukkaa :) Ja Pia, mä en oo vielä vastannut sulle meiliin.

  VastaaPoista
 9. Joo, elämä on mennyt kyllä vähän tylsäksi tuolla yöelämärintamalla! Minäpä en saanut viikonloppuna kaveria edes syömään ulos illalla ilman mitään muuta! Blaah! Sinä kävit kuitenkin, vaikka lyhyenkin reissun, kyllä sekin pitää jo elämässä kiinni :) Nimim. Vielä minäkin joskus joraan aivoni narikkaan...

  VastaaPoista
 10. Joo, kyllä se aika vielä sullekin tulee. Mä oon nyt muutaman kerran tempassut edellisen elämän meiningeissä ja voin kertoa että olo oli kauheampi mitä ikinä :D Että nyt tällainen lyhyt pyrähdys ajoi asian oikein hyvin!

  VastaaPoista
 11. Meillä oli ystävän kanssa nuo samat tapaamisajat käytössä kun lapset oli pieniä ja molemmat yksinhuoltajia. Erottiin ystävän kanssa puolen vuoden sisään ja molemmilla lapset 0-3v. Pelasti varmasti monelta itkulta ja hampaankiristykseltä tuo järjestely :)

  VastaaPoista
 12. :) todella hyvä järjestely!! Munkin pitää varmaan Mintun kanssa anoa samat ajat.

  VastaaPoista
 13. Englantilaiset siiderit ovat <3, pitää yrittää bongata jostain.. No hurry sen mailin kanssa, eihän sillä mitään kiirettä vissiin ollutkaan. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images