SUOSIKKINI BOBO CHOSES

Yhden lemppari lastenvaatemerkkini BOBO CHOSESIN syysmallisto on pikkuhiljaa rantautumassa Suomeenkin myyntiin, merkin omassa kaupassa niitä...

Yhden lemppari lastenvaatemerkkini BOBO CHOSESIN syysmallisto on pikkuhiljaa rantautumassa Suomeenkin myyntiin, merkin omassa kaupassa niitä näkyy jo olevan. Lempimerkiksi BOBO CHOSES nousi mulla hieman yllättäen, sillä aluksi olin sitä mieltä etten missään nimessä osta kallista vaatetta, mikä näyttää suurinpiirtein siltä kuin olisin sen itse askarrellut. Sitten tajusin, että juju onkin siinä, etten minä ikinä keksisi tehdä näin kauniita vaatteita itse, vaikka ehkä osaisinkin piirtää madon paitaan tai maitopullon housun kylkeen. Vähän niinkuin runot, osaisin tietenkin kirjoittaa sanoja paperille, mutta en oikeassa järjestyksessä että niistä tulisi fiksua tekstiä ;)


Uusi mallisto, June's lullaby on kunnianosoitus tuutulauluille ja sen värimaailma on syksyisen pehmeä, kuin kesäksi pyykkinarulle jääneet pyykit. Tykkään BOBO CHOSESIN boheemista käsityöläishengestä, käden jäljen näkymisestä kuvituksissa ja suurimman osan unisex mitoituksesta ja värityksestä. Tässä lemppareitani uudesta mallistosta.


JUNES LULLABY BOBO CHOSES 1


e294ace28c90-bobo-choses-aw1314-029 bobo_choses_aw13_trumpet_dress bobo-choses-aw13-sweatshirt-mr-song_1_1 _-BOBO-CHOSES-AW1314-017


Tänä syksynä ilahdutti erityisesti nuo cowboyhattu ja soitin aiheiset printit, varsinkin isoissa huiveissa. Sellainen on hankittava, samoin joku paksumpi college kylmiin ilmoihin. Olenko muuten ainoa, jolla BOBO CHOSESISSA ja Ivana Helsingin alkuajan tuotannossa on jotain samaa? Ivanaltakin löytyi silloin esimerkiksi hauskoja merkkejä, rentoja kasseja ja etenkin nuo printit ovat kyllä sukua toisilleen :)


Kahden Kuninkaan Tiinan kanssa ideoimme jotain pientä yhteistyötäkin BOBOn uuden malliston puitteissa, eli varmasti olisi pientä tarjoustakin tulossa, kunhan vaatteet vain saapuisivat maahan! Siihen asti ei auta kuin fiilistellä ja katsoa esimerkiksi tuo alla oleva ihana video mallistonkuvauksista.


http://www.youtube.com/watch?v=btdwwKrYwzA

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

1 kommenttia

  1. Ihana toi video! Mullakin tuli tästä mallistosta tosi boho fiilis. On kyl niin ihania vaatteita!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images