NÄMÄ KESÄMUISTOT VOISI PURKITTAA (31/52)

Jo toista kesää olemme saaneet pojan kanssa viettää aikaa punaisessa tuvassa keskellä kukkivia palstapuutarhoja. Loppukesän viettopaikkana t...

Jo toista kesää olemme saaneet pojan kanssa viettää aikaa punaisessa tuvassa keskellä kukkivia palstapuutarhoja. Loppukesän viettopaikkana tämä paikka on mitä ihanin, saamme hakea tuoreet vihannekset ja marjat pöytään, nukkua raikkaassa kesäasuttavassa vintissä, ihmetellä ympärillämme näkyviä eläimiä kuten pupuja ja tikkaa sekä viilettää kaupunkimenoillemme milloin lystää. Kesäpaikkamme vieressä on nimittäin raitiovaunukiskot, uskokaa tai älkää :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yötä täällä ei ole ollut kuin me torstaista saakka, mutta onneksi olemme saaneet paljon vieraita piristämään päiviä. Minttu ja pojat kävivät eilen, Kikka ja tytöt taas tänään lauantaina. Lisäksi saimme grillausseuraa yhdestä mummosta, kahesta sedästä ja yhdestä herra Karposta, joka suuttui kun mökin avain olisi pitänyt irrottaa kaulasta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Tein myös pienen hankinnan kesäalesta ja ostin viimein pärskyttelyaltaan lapselle. Ihan superostos olikin, vettä mahtuu paljon enemmän mitä sellaisiin vauva-altaisiin ja puhallettavaa oli vain tuollainen sininen pieni rengas altaan reunaksi. Allas on ollut tosi ihana näin lämpimällä ja itsekin tyylikkäästi siellä istuin tänään baseball-lippis ojossa ja sidukka kädessä auringosta nauttien :D


Loppuun totean lähinnä itselleni, että jos meinaamme lähteä syyskuussa Liettuaan niin hotellivaraus pitäisi kyllä hoitaa ensi viikolla. Hotla on siis jo olemassa, mutta ajankohtaa ei vielä lyöty lukkoon. Myös laivaliput löytyy, kunhan paikat varaisi. En malta odottaa reissua, mutta se asioiden varailu on jotenkin tosi tylsää. Varsinkin ku viettää aikaa näin uskomattomassa viherkeitaassa.


ps. Isken nyt taas 52 viikkoa-projektin kuvan tuonne muien kuvien sekaan, kun ainoat yhteiskuvat ovat täältä. Nyt ollaan jo viikossa 31.

16 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja tunnelmia! Ja ihana mekko, mikä ja mistä mahtaa olla?

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanalta näyttää ja kuulostaa! Luksusta että teillä on tollainen pakopaikka.

  VastaaPoista
 3. Se on marimekkoa tuo mekko, vanha kuosi, uusimalli :)

  VastaaPoista
 4. Juu! Täällä on ihanaa, tosin tänään on jo hyvä aika lähteä lähiöön. Suihkuahan täällä ei ole, vain puutarhaletku :D ens viikolla vois leffailla joku ilta?

  VastaaPoista
 5. Ihana punapää toi sun poika.. Näyttää ihan Redramalta :)

  VastaaPoista
 6. Voi ihana!!! Kiitti kun saatiin tulla kylään, oli ihanaa ja mitä kuvia <3 !

  VastaaPoista
 7. [...] Elsa kustui meidät lounaalle kesäpaikkaansa, suloiseen punaiseen tupaan. Kontrasti oli suuri kun kuljimme kaupungin vilinästä pienen polun päähän josta avautuikin huikea vehreä maisema. Hetkessä olimmekin aivan toisessa maailmassa. [...]

  VastaaPoista
 8. Nyt muistankin, että lapsena minulla oli sängyssä tilkkutäkki, jonka yksi kangas oli tuo punainen.
  Oliskohan se riittävä syy hankkia mekko itselleen? :)

  VastaaPoista
 9. Harmi, kun ette tulleet lauantaina kun hankin sinne uima-altaankin tosiaan ;) Mutta ensikesänä sitten!

  VastaaPoista
 10. pitäisi ottaa kuva tuosta päällä, se on tosi ihanan mallinen ja tuo tuulettumassa oleva mekonpuoli on takapuoli, edestä kivempi :) Löytyy myös sinisenä!

  VastaaPoista
 11. Jep, oon miettinytkin et jos haluun toisen punapään, pitäs pyytää Redramaa isäksi ;)

  VastaaPoista
 12. Ah, ihana paikka! Ollapa tuollainen. Meidän mökkimatka kun on kolmisen tuntia suuntaansa...

  VastaaPoista
 13. Mahtavan kesäpäivän kuvia, tuli tosi hyvä mieli ruudun tälläkin puolella. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images