52 VIIKKOA: 33/52

Eilen oli aika säpäkkä päivä kaikenkaikkiaan. Kävimme Ekojossun kanssa Ikean uuden kuvaston lanseerauksessa ja koska vaasalaisia näkee ...

oi beibi ikea

ikea kuvasto 2013 kaamos krokotiili eko johanna oi beibi ekojohanna oi mutsi mutsi me satees

olkkari

Eilen oli aika säpäkkä päivä kaikenkaikkiaan. Kävimme Ekojossun kanssa Ikean uuden kuvaston lanseerauksessa ja koska vaasalaisia näkee niin harvoin Helsingissä, lähdimme vielä kaupungille hengailemaan. Sateen yllättäessä painuimme Mariankadun Olkkarin suojiin pitämään sadetta. Sieltä poika teki hyvän löydön, seitsemän englantilaista puuautoa kahdella kympillä. Oli pakko hankkia, kun lapsiraasulla on niin kova autokuume ja hippiäiti ei ollut hankkinut yhtään autoa lapselle kotiin.


Kävimme myös Raflassa lounaalla ja olipa kyllä hyvää! Yhteinen päivä Ekojossun kanssa päättyi mm. Fatboyta edustavalle pr-toimistolle syksyn uutuuksia ihmettelemään sekä kuulemaan kaupan päälle deittausvinkkejä toimiston vetäjältä. Mulle tuli hieman yllätyksenä, että nykyään treffeillä sais juoda vain yhden drinksun ja sit pitää lähtee kotiin olemaan etäinen, mystinen ja vaikeasti saatavilla. Kun epäilin toimisiko tuo, mulle kuitattiin vain että en selkeesti lue Cosmopolitania. No en niin, ehkä pitäisi :D


Tässäpä tämän viikon yhteiskuvat, Oi mutsi mutsi <3 Ekojossu <3 Oi beibi = TOTTA! :D


Poikkeuksellisesti ilmoitan jo nyt etukäteen, että ensi viikolla teemana taitaa olla syysvaatteet hyvin monessa muodossa, ehkäpä pieniä tarjouksiakin ja toivottavasti Weledacn Calendula testin tulokset ilmestyvät blogiin myös! Shwingsit arvotaan myös ensi viikolla, pysykää kuulolla.


kuvat: Ekojohannan instagram


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Cosmon tasosta olen päätellyt, että lehti yrittää epätoivoisesti pitää sinkut sinkkuina, ettei lehden lukijakunta pienene :D sen verran älytömiä vinkkejä olen kuullut lehdessä jaeltavan!

  VastaaPoista
 2. Ajattelinkin bonganneeni teidät sieltä Ikea-katsomosta, mutta en ollut varma :). Sun poika on näääääääääääääääääin suloinen.

  VastaaPoista
 3. Hehe, niin se muuten voi olla. Outoja vinkkejä, mutten mä niitä tottele ;)

  VastaaPoista
 4. :D Joo siis jos näit sen yhden portaita ylös alas hiissaavan lapsen niin hep, mun! Sori jos et kuullut mitään katsomossa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images