ONNENONGINTAA

Mä uskon siihen että onni on nyt eikä tulevaisuudessa. Silti tässä hetkessä se onni monesti unohtuu ja siksi muistuttelen itseni pienillä ju...

Mä uskon siihen että onni on nyt eikä tulevaisuudessa. Silti tässä hetkessä se onni monesti unohtuu ja siksi muistuttelen itseni pienillä jutuilla siitä että onni on nyt.


onnessaan2


onnessaan3


"No need to worry" paita ostettu aikoinaan Monkista.


onnessaan 3


"I have decided to be happy, because it is good for my health" hopeinen rannerengas Ideakorulta (saatu)


onnessaan


"People are just about as happy as they make up their minds to be" Happy Joe siideripullonkorkki, Stokkalta :D


Lauantai-iltana helpoin tapa kohottaa onnellisuuttaan on siis hakea saunajuomaksi pullo siideriä :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

12 kommenttia

 1. Joo, kyllä mäkin olen sitä mieltä, että onni on pitkälti omasta asenteesta kiinni. Itellä ei ole elämäntilanne vielä vakautunut niin, että osaisin olla ihan oikeesti onnellinen, kokonaisvaltaisesti, mutta ripustaudun niihin onnellisiin hetkiin, mitä lapsukaiseni tuottavat joka päivä ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, siis mullakin on välillä vähän hankalaa, mutta suurimmaksi osaksi olen iloinen siitä mitä on nyt. ja varsinkin nyt nyt :) (eikä oo ees happy joeta)

  VastaaPoista
 3. Kommentoin vähän aiheen vierestä, mutta tavallaan ei kaukaa. Mulla iski toisen lapsen syntymän jälkeen ihan järjettömät kuoleman pelot ja olin aika isossa kriisissä niiden kanssa. Sen kanssa painiessani ja sitä selvitellessäni luin jotain keskusteluja tuosta aiheesta ja törmäsin yhteen erittäin käyttökelpoiseen ajatukseen, jonka otin omakseni. Kuoleman pelon avulla voi todistetusti tulla onnellisemmaksi, kun alkaa arvostamaan sitä mitä nyt on ja tekemään konkreettisia muutoksia niihin asioihin, joita ei elämäänsä halua. Huomaan suhtautuvani moniin asioihin aika erilailla kuin ennen ja yritän olla nostamatta verenpainetta ihan turhista jutuista, vaikka ne harmittaisivatkin. Tästä on ollut tarkoitus kirjoittaa omaankin blogiin, mutta on jotenkin vielä liian varhaista saada koko ajatusta ehjänä yhteen kirjoitukseen. Enivei, on aika helppoo olla onnellinen. :)

  VastaaPoista
 4. Petra / Viilankantolupa18. elokuuta 2013 klo 0.42

  "Some pursue happiness, others create it!"

  ..Kippis! :)

  VastaaPoista
 5. Tähän ei voi todeta kuin "Happiness brings more riches than all the money in the world."

  ...ja kulaus! :)

  VastaaPoista
 6. se on kyllä julkaistu jossain postauksen yhteydessä, nyt en muista enää missä välissä. Mutta osoitteet on vaihdettu, korikin luultavasti löytänyt kotiin.

  VastaaPoista
 7. Samoilla onnellisuuslinjoilla olen ollut kanssa tänään. Kaikkea hurjan hienoa on tulossa lähiviikkoina, mutta tyttärien kanssa vampyyrisarjojen töllääminen on ollut ihan hienointa (vaikka en edes välitä katsoa tv:tä!)!

  VastaaPoista
 8. No tota vampyyrisarjaa me ei olla katsottu, mutta muuten kyllä samoilla linjoilla :) Ja me tullaan muuten Tukholmaankin keskiviikkona piipahtamaan. Oikein siis mainio viikko tulossa!

  VastaaPoista
 9. Juurikin niin, kun huomaa hetkien häviävän nopeasti, niitä osaa arvostaa entistä enemmän :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images