3 KAVERIN UUTUUSMAUT, KEKSITKÖ LISÄMAKUA NÄIHIN?

Kuten sanottu, ostin viime viikolla uuden puhelimen ja en ehkä osaa käyttää sitä kovinkaan hyvin. Monet numerot menivät sen siliän tien ja k...

3kaveria

Kuten sanottu, ostin viime viikolla uuden puhelimen ja en ehkä osaa käyttää sitä kovinkaan hyvin. Monet numerot menivät sen siliän tien ja kun uudesta numerosta tulee puhelu, en a) osaa vastata puhelimeen b) kuule hälyytysääntä koska olen laittanut vahingossa puhelimen äänettömälle c) luulen että se on lehtikauppias enkä soita takaisin. Tämä yhtälö meinasi koitua kohtalokseni, kun tuntemattomasta numerosta oli soitettu tällä viikolla useita kertoja. Onneksi jossain vaiheessa vastasin, sillä puhelu oli kovin mieleinen.


3 Kaveria jäätelötehdas etsi taannoin facebookissa koemaistajia uusille mauilleen. Hakijoita oli lähes 5000, joista 25 onneksasta saivat kaupasta vielä löytymättömät purnukat uutuusherkkuja arvioitavaksi. En jaksanut edes osallistua, mutta 3 kaveriapa muistivat meidän jäätelöfaniuden ja tosiaan soittelivat useampaan kertaan, että SAISIVATKO tuoda meille uutuuspurkit arvioitavaksi. No, jos nyt tämän kerran ;)


Uudet maut, joihin on vielä mahdollisuus tehdä muutoksia ovat vanilja, suklaa, punaherukka ja mustaherukka. Sauli 3 kaverista pyysi meitä maistelemaan tuotteita siihen malliin, että voisiko niihin lisätä vielä jotain. Mielestäni voisi, ehkä pitäisikin. Oikeastaan pitäisin pelkästään vaniljan vaniljana ja kehittelisin muihin (jo nyt loistaviin) makuihin jotain pientä lisäsäväystä. Todella suklaisen suklaan kaveriksi kaverini Anne ehdotti kanelia, mä taas heitän muodikkaan chilin kehiin. Joku piparkakkumurukin voisi olla joulumarkkinoilla jees, tai kirsikka jossain muodossa. Punaherukka, mikä oli eilisen iltaseuralaiseni suosikki, voisi olla hyvä jos sekaan saisi vähän punaherkkusorbettiakin, tai rapsakkaa marenkia paloina tuomaan tekstuuria? Mustaherukkaan en keksi makuparia, perusvanilja ei kuulemma käynyt kysymykseenkään ;)


Nyt näihin voi vielä vaikuttaa, joten jäätelöfriikit, heitelkäähän kehiin omia ehdotuksianne! Uutuusmakupurkeista suklaa on nyt ainoa missä on sattumia, muuten maut ovat sileitä yhden maun jäätelöitä. Loistavia siis jo näin, mutta jos jotain lisättäisiin niin mitä?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

16 kommenttia

  1. Jos mustaherukka kaipaa kaveria niin kinuskikastike sopisi oivasti , nam nam! :)

    VastaaPoista
  2. Piparkakut tai ylipäätään pikkuleivät/piirakkka olisi loistava punaherukalle.
    Vaniljalle jos pitäisi olla kaveri, niin mantelit olisi pop.
    Suklaalle voisi olla suolakin hyvä. suolapähkinät, suolamantelit, suolasuklaata.
    Mustaherukalle marenki.

    VastaaPoista
  3. No niin muuten sopisi, suolainen kinuski <3

    VastaaPoista
  4. No sepä, ettei näitä ole vielä kovin pitkällä Suomessa, vaikka myyntialue onkin laajentunut. Vitsi noi browniet vaikuttaa hyville, meille ei tuu yhteishyvää niin en oo kuullutkaan ennen.

    VastaaPoista
  5. Meillä on selkeesti sama maku! Marenki sopis kyllä herukalle, vaikka tosiaan mustaherukalle. Sit mietin et marsipaani, maku mitä rakastan suuresti, sopisi kyllä hyvin vaniljaan tai suklaaseenkin.

    Piirakkamaut oiskin hyviä., jos niissä ois oikeesti sitä pohjaa eikä silleen ainojäätelömäisesti vähä jotain taikinamaustetta. Ja cookie dough on benkkajenkassa suosikkini, sellainen varmaan toimisi noissakin. Oi jäätelö, alkaisipa itsekin jäätelötehtailijaksi.

    VastaaPoista
  6. Mun mielestä vanilja on maailman tylsin ja oikeastaan ihan turha jäätelömaku! Kuka muka sitä kaipaa, kun on niin paljon maukkaampiakin jätskejä! :D Eli vaniljan seuraksi EHDOTTOMASTI joku maku.

    Suklaan seuraksi sopisi juurikin chili, tai vaikka joku kiva pirteä sitrus. Suklaa-appelsiini on mielestäni aina varma yhdistelmä. Suklaa-vadelma toimii myös.

    Noiden marjaisten makujen seuraksi voisi sopia marjasorbetti.

    VastaaPoista
  7. Olin ennen samaa mieltä, mutta nyt mulla on vaniljasydrooma :) Tiettyjen juttujen, kuten leivonnaisten kanssa vanilja on vaan ainoa oikea maku!

    VastaaPoista
  8. Mustaherkukka & kardemumma!

    Tai kardemumma & mikä tahansa ;)

    VastaaPoista
  9. Meinasi hehkutus lähteä lapasesta s-marketissa Porvoossa kun huomasin kolmen kaverin jäätelöt pakaste altaassa!! Olisi tehny mieli käydä jokaiselle kanssa asiakkaalle kertomassa että "kai sä huomasit jo nuo kolme kaveria jätskit!" :) Ihan HUIPPU juttu että löytyi myös Porvoosta tuota herkkua!
    Juuri maistelin Vadelma&Valkosuklaalla ja mietiskelin että mikä se sopisi niihin uusiin makuihin. Joku mainitsikin jo että punaherkukan paraskaveri on kinuski ja se minullakin tuli mieleen! Ja vanilja jäätelöhän on mielestäni ihan parasta sellaisenaankin, mutta ehkä sitä saisi piristettyä jollain sitruksella? Näin syksyllä siihen sopisi myös kaneliomenan maku :)
    Mustaherukalle onkin vaikea mielestäni löytää sopivaa kaveria, sehän toki riippuu siitä että kuinka hallitseva on mustaherukan maku jäätelössä... Uskallan ehdottaa pientä vivahdettä aniksesta.
    Voi, olen ihan tohkeissani vieläkin!
    Minäkin tahdon koe maistelijaksi, sehän näyttää olevan ihan huippu hommaa! :) Toki voisin vaikka töihinkin kolmelle kaverille ryhtyä, sen verran makiaa hommaa tuntuu olevan!

    VastaaPoista
  10. Kolmella kaverilla on jo mustikka + kardemumma, tuu Hkiin maistaan!

    VastaaPoista
  11. Joo, ne on nyt laajentanut Etelä-Suomessa jonkin verran, kiva että tekin saitte omanne :) Mun lemppari noista vanhoista vaihtelee kokoajan, niinkin tylsältä kuulostava kuin mansikka-vanilja on ihan superherkullista!

    Ja mehän siis asutaan jädetehtaan naapurissa, luontaisetuja tulee siis sekä blogin että läheisyyden takia. Helppo kiikuttaa herkkuja testiin :)

    VastaaPoista
  12. Jumantsuikka, vielä parempi! Jahka joskus suuntaamme nokan kohti pääkaupunkiseutua, on ehkä pakko tehdä maistiaisreissu :)

    VastaaPoista
  13. Jepp, teillä onkin hyvä asuin paikka :)
    Sen verran jäi mietityttämään tuo mustaherukka, että illalla nukkumaan mennessä vielä mietin mikä sen kaveriksi sopisi... Jos se rakenne on samankaltainen kuin vadelma&valkosuklaassa niin ehkä lakritsi voisi sopia sen kaveriksi.

    VastaaPoista
  14. Pähkinöiden ja mantelien ystävänä tunkisin niitä joka makuun! :D Myös kookosjäätelöä on ihan liian vähän! Mites toimisi vanha rahkayhdistelmä mustaherukka-banaani jäätelönä? Tai mustaherukka-kookos, mustaherukka-mansikka? Vanilja-lime? Vanilja-rusina-suolainen kinuski? Äh, jätskin kanssa sopii mikä vaan!

    Toi mustikka-kardemumma oli muuten hyvää!

    VastaaPoista
  15. Siis pelkkä vaniljahan on ihan parasta!

    VastaaPoista
  16. Mä pitäisin vaniljan vaniljana, koska en ole löytänyt vielä kaupasta juuri täydellistä vaniljajäätelöä ja haluaisin testata tuon. Tykkään itse syödä jäätelöä esim. raparperihillokkeen, tuoreiden mansikoiden tai leivonnaisten kanssa, joten vaniljalla olisi minun pakastimessa paikkansa.

    Aiemmin ehdotettu kaneli voisi olla kiva lisä suklaaseen, musta- ja punaherukkaan mulla ei kyllä ole tuunausvinkkejä. Olen kyllä ylipäätään mieluummin melko pelkistettyjen makujen ystävä, B&J kaikkine muruineen ja paloineen ja makuineen ei ole oikein mun juttu. Kaipaisin myös kovasti hyvää kirsikkajäätelöä, sitä on harvassa.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images