LITTLE PIECES

Kävimme tosiaan eilen Kaapelitehtaalla pojan ja hänen kummitätinsä kanssa, kun siellä vietettiin Bestsellerin Fashion Fair-tapahtuman ensim...

Kävimme tosiaan eilen Kaapelitehtaalla pojan ja hänen kummitätinsä kanssa, kun siellä vietettiin Bestsellerin Fashion Fair-tapahtuman ensimmäistä kutsuvierasiltaa. Bestseller voi olla monelle vieras nimi, mutta on sen merkit kuten Vila, Vero Moda, Only, Jack&Jones ja Name It ovat taatusti kaikille jotenkin tuttuja. Itse olen ollut aika pitkään Bestsellerin merkkien drop out, koska varsinkaan yläosat eivät merkeillä ole vastanneet kokoani ollenkaan ja jotenkin en ole asustepuolellakaan sitten osannut hakeutua näiden merkkien liikkeisiin. Ainoan poikkeuksen on tehnyt Pieces, minkä asusteita ja laukkuja mulla on useampikin ja mistä olen tykännyt paljon. Nyt kuulin, että myös Little Pieces, Pieces-merkin lastenmallisto olisi pikkuhiljaa ensi kevättalven koittaessa rantautumassa Suomeen Stockmannille.


little-pieces-logo-100k

Hiljattain päivitetty

Little Pieces aloittaa Suomen valloituksen hyvin pienesti, ensin tulee vain tyttöjen puolen vaatteita ja pienin Suomessa myytävä koko tulee aluksi olemaan 7/8 vuotta. Kokonaisuudessaan mallisto käsittää tyttöjen vaatteiden lisäksi myös LP Boys-malliston ja kummassakin mallistossa koot alkavat 3/4 vuotiaasta, mikä vastaa n. 98/104 cm:a. Tiedän, että ainakin Ainoa harmittaa kokojen suuruus, kun näkee tuon yllä olevan kollaasin. Harlekiinit ja batiikkityyppiset hameet löytyvät muuten juuri nyt Little Piecesin valikoimasta, mutta ne joutuu valitettavasti tilaamaan ulkomailta mikäli niitä mielii. Ensi kevät näyttää ehkä hieman romanttisemmalta, ainakin jos päättelee eilen esillä olleista vaateista ja asusteista.


little pieces4 little pieces


little pieces 3


little pieces2


Kuten Pieces-merkillä muutenkin, myös Little Piecesissä tykkään eniten asusteista. En voi sille mitään, mutta esimerkiksi alimmaisen kuvan tikkiliivi + roosa paita sopisi mielestäni parhaiten 6-vuotiaalle töölöläismummolle :D Mutta esimerkiksi roosa pipo, farkkureppu ja ihana meleeratunharmaa jerseymekkonen olisi kyllä tosi söpö kevätasu tytölle kuin tytölle. Omalle pojalle taas löysin söpöt farkkutennarit Name It:n puolelta. Ylisöpöt noi pehmustetut varret, ei nilkka nyrjähdä skeitatessa:)


name it tennari


name it


Seuralainenkin oli pukeutunut Bestselleriin: savottapaita löytyi viime talvena Name It:n kampanjapostaukseen ja on toiminut tällaisena siistimpänä "edustusvaatteena" sen jälkeen. EIkä turhaan laitettu päälle, niin monen naisen päät kääntyivät Fashion Fairin nuorimman osallistujan kävellessä skeittilaudan kanssa Kaapelitehtaalla ;)


Ps. Monet plussakoon leidit varmaan jo tieteävätkin, että Bestsellerillä on nykyään myös Junarose-niminen plussamallisto! Kävin hipeltämässä myös sitä puolta kevään tarjonnasta, mutta pysytään nyt kerrankin näissä lastenvaatteissa pelkästään ;)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images