SYYSKAUDEN HIENOIN PRINTTI

Kuten saatatte ehkä tietää, en seuraa kovinkaan suurella mielenkiinnolla uusien lastenvaatemallistojen lanseerauksia ja muutamista toiveista...

Kuten saatatte ehkä tietää, en seuraa kovinkaan suurella mielenkiinnolla uusien lastenvaatemallistojen lanseerauksia ja muutamista toiveista huolimatta en aio jatkossakaan odotella kieli pitkällä ilmestymispäiviä ja kilpailla lastenvaatebloggareiden kanssa kuka julkaisee eka minkäkin malliston. Lastenvaatevapaata vyöhykettä tämä blogi ei silti ole, sillä esittelen mielelläni sellaisia vaatteita mistä itse tykkään, niitä voi olla jollakin merkillä vain yksi sesongissa. En myöskään kuulu minkään merkin faneihin niin kovasti, että tiedän ennen kauppoihin tuloa ostavani siltä jotain. Ja joitakin merkkejä en ole pitänyt oikein minään, esimerkiksi Molo Kidsin suosio sisävaatepuolella on ollut mulle vähän ihmetyskin. MUTTA EI OLE ENÄÄ! Jumaleissön, katsokaapa tämä printti!


MoloCircus_kids


Kun Kaksi Kuningasta pisti pari päivää sitten myyntiin uudet Molo Kidsin vermeet, meinasin pudota tuolilta. Tanskalaisen Mia Overgaardin suunnittelema taidekuosi on sellainen väripanos, että oksat pois.  Parasta on noiden trendineliöiden käsinmaalattu fiilis, noin niinkuin ruudulta katseltuna. Olisin pistänyt 98 cm:n (tai 104 cm, onko Molo Kids pientä kokoa?) legginssit heti tilaukseen, kun kokoa 48 ei valitettavasti näkynyt, pientä jarrutusta teki vain tässä vaiheessa kuuta tuttu mietelause "tilipäivää odotellessa". Mutta nuo kreisipäntsit lienee saatava ei nyt, vaan nimenomaan 15. päivä!


Toinen merkki, miltä tiedän jo etukäteen tilaavani jotain seuraavan sesongin mallistosta on BOBO CHOSES. Pääsin näkemään uuden tuutulauluista inspiraationsa saaneen malliston kuvia jo hieman etukäteen, mutta sovimme heidän tiedottajansa kanssa etten julkaise niitä ihan vielä. Kuitenkin jos murretut sävyt ja folk-estetiikka kiinnostaa, parin viikon päästä tarjoillaan sieltäkin suunnalta ihastuttavia lastenvaateuutuuksia.


Onko teillä jotain lempimerkkejä, minkä mallistoa odottelette aina innolla, vai löytyykö vaatteet jos on löytyäkseen, merkiltä miltä tahansa?


ps. Se siitä blogilomasta sitten :D Heräsin aamulla ja olin ihan kauhuissani, että joutuisin viettämään päiviä kirjoittamatta tänne juttujani. Onneksi lapsen isä toi mulle uuden irrallisen hiiren, millä sain ohjauksen taas toimimaan. Tämä ei todellakaan pelasta tilannetta kauaksi, kun kone on oikeastikin hajoamispisteessä, mutta antaa hieman lisäaikaa ja mahdollisuuden iltarutiineihin tietokoneella. Sosiaalinen media, mitä tekisinkään ilman sinua?!

10 kommenttia

 1. Tosi upea tuo Molo Kidsin uusi printti! Mä voisin haluta sitä bimboille, mutta jotenkin musta tuntuu, että vanhempi bimboista ei tuota hyväksyisi, koska siinä ei ole spidermania...

  VastaaPoista
 2. Aika pähee kuosi! Toi pupu on just sen näköinen, että "älä ala mulle..." :D Harmi, ettei tosiaan löydy aikuisten koossa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Aikuistille ei tosiaan löydy, mutta eikös 168 kohan se oli, menis hyvin jollekin pienelle aikuiselle?? :) Mustakin tämä on tosi ihana!

  VastaaPoista
 4. Joo, mut siinä on SPIDERMANIN lemmikkipupu ja norsu ja...eiks mee läpi?

  VastaaPoista
 5. Ois varsinaiset kreisipäntsit äidin päällä, oispa hauska et olisi omaa kokoa!

  VastaaPoista
 6. Mut kumpi koko meille? 98 vai 104? Se uikkari oli 104/110 ja oikein hyvä. Et kumman tilaan kun tilaan?

  VastaaPoista
 7. Itse kanssa tuon Kunkun sivut bongasin eilen tai toissapäivänä... lomalla ei tiedä koska ;)
  Meillä poika 95cm ja ehdottomasti tilaan 104 on melko naftia mallia (tai ainakin ollut) joten jos haluaa iloa pidempään niin isompaa että menee koko talven.
  Itse odotan gugguulta jotain kivaa syksyksi samoin papu ja aarrekid myös kiinnostavat. Myös Molo Kidsin talvihaalarit kiinnostavat koska jemmaan ostattu 98cm haalari näyttää jäävän kokonaan väliin kun poika on kasvanut vuoden aikana reilun 15cm....

  Hyvä että tietokone ongelma on ainakin hetkeksi ohitettu.

  VastaaPoista
 8. Aarrekidin syksyn kuosi löytyykin täältä blogista jostain, se on ihana! Hyvä tietää koko, jos vaikka tilauksen tekisiloppukuusta ( toiv. Kokoja on silloin vielä)

  VastaaPoista
 9. Mun mielesytä Molo kidsillä on aika niukat mitoitukset, ottaisin ehdottomasti isomman. Mulla on ollut pojilla jonkun verran noita koska jossain iässä (noin 4v->) lapsi vaan jostain syystä on alkanut molemmissa tapauksissa vaatimaan autollisia/rekallisia/lentokoneellisia/jne vaatteita. Mololla ne on vähän siedettävämpiä mun silmiin kuin joissain muissa, ostan myös Småfolkin paitoja, ne menee tosi pitkään ja pojillekin löytyy kivoja värejä ja sieltäkin sit löytyy niitä traktoreita yms jotka kelpaa pojille, mutta ei ärsytä niin paljoa äidinkään silmiä :) Ja usein eläinkuositkin kelpaa sieltä molemmille.
  Eniten ostan ehkä Lindexiltä, mikään kun ei mun mielestä vielä ole voittanut Lindexn velourhousuja, niissä on kiva värit, ihana tunto, ne kestää&kestää ja ne vaan on ihania :D ja niitä saa kolmet kahden hinnalla aina tarjouksessa :) Nytkin meillä on muistaakseni kuudet? Sis. mm. ihanat violetit ja vihreät :)

  VastaaPoista
 10. ota 104cm jos haluat kasvuvaraa, vyötäröstä ne on saman levyiset (n.) mutta lahkeesta on pidemmät. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images