GREEN ROOM

Koska sisustuspostauksia on toivottu, lienee aika tarttua härkää sarvista ja yrittää paikata tätä aukkoa blogini sisällössä. Sinäänsä hieman...

Koska sisustuspostauksia on toivottu, lienee aika tarttua härkää sarvista ja yrittää paikata tätä aukkoa blogini sisällössä. Sinäänsä hieman hullunkurista tällaisia kirjoitella, sillä minä en sisusta, enkä pahemmin siivoakaan mielelläni. Kodista on muodostunut koti ihan sattumanvaraisesti ilman sen kummempaa suunnittelua. Tosin, pakko myöntää, haaveilen kyllä että joku sisustusihminen voisi joskus tulla tänne antamaan vinkkejä. Mutta nyt mennään sillä mitä on, ei ehkä niin tyylikästä mutta meidän näköistä ehdottomasti :)


Nyt tulisi muutama kuva makuuhuoneestani, tai huoneestamme, kuten tuo lapsi luulee. Makuuhuone on oikeasti kaksiosainen, verhon toisella puolella on lapsen oma huone aka. hyrskynmyrsky.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sänky: Karup Blues, lakanat: kirppis, puulaatikot: lagerhaus, verho: Ikea/kirppis,

10 kommenttia

 1. Mites paljon tuo futon maksoi? Täällä yksi selkävammainen haaveilee futon parisängystä mutta hirvittävät hinnat saa empimään... Onko se todella hintansa väärti?

  VastaaPoista
 2. Mistä noi ihanat verhot on? Kiva valo muuten.

  VastaaPoista
 3. verhot on (sanotaan nyt täsmällisesti) Hakaniemen Fidalta ostettu 3 eurolla n. 2 vuotta sitten. Ne ovat vanhaa Ikeaa, mikä on poistunut tuotannosta aika päiviä sitten.

  VastaaPoista
 4. Toi mun sänkyosa on huutiksesta, muistaakseni 180 euroa maksoin vanhana eli jo runko on kallis. Kuitenkin jos haluaa futonin, kannattaa satsata nimenomaan siihen patjaan ja huoltaa sitä. Itse olen hieman laiminlyonyt rullausta, mutta minusta futoni on äärimmäisen hyvä patja nukkua, suosittelen.

  VastaaPoista
 5. Mullakin on noi koristevalot, tosin violetti-harmaa-valkoinen :) Kivaa vihreää sulla :)

  VastaaPoista
 6. nyt vihreää, joku muu päivä muuta väriä :) paljon on kiinni lakanoista mikä väri huoneessa on, nyt green roomina.

  VastaaPoista
 7. Pehmeämpiin uniin siirtynyt11. heinäkuuta 2013 klo 13.38

  Anteeksi Elsa, on pakko vähän mainostaa. Meillä itseasiassa on Futonshopista muutamia vuosia sitten ostettu, oiskohan 120 tai 140cm leveä futoni runkoineen myynnissä (tai miehen se on, että se sitä kait myy). Seissyt tyhjänpanttina makkarissa tammikuusta, kun ei olla jaksettu mainostaa kenellekkään :D Patjaa on rullailtu ja käännelty ahkerasti, nyttenkin säilytetty rullalla ja sitä kääntelen enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Musta puinen runko, ei tuollainen kuin elsalla mutta tyylikäs kuitenkin. Mies pyytäisi siitä kait jotain 500-600e välillä, jos en ihan väärin muista. Helsingistä löytyy.

  Henk.koht. en ole koskaan ollut mikään kovien alustojen ystävä, niin sain vihdoin suostuteltua miehen siirtymään upottavan pehmeään sänkyyn. Kutsuin joskus futonia masokistin merilevämatoksi :D Mutta kyllähän futoneille löytyy oma kannattajakunta, ilmeisesti nimeomaan selkävikaisista ja muista fiilistelijöistä.

  VastaaPoista
 8. saa mainostaa, ja potentiaaliset ostajat huom! Multa saa meiliosoitteen jos on kiinnostunut futonista! Futonpatja jakaa mielipiteitä, jos se olisi kaikille mukavin vaihtoehto, kaikki varmaan käyttäisivät sellaisia. Selkävaivainen varsinkin kyllä tykkää!

  VastaaPoista
 9. Nuo pallerot tuolla verhojen vieressä, onko se jonkinlainen lamppusysteemi? Ja jos on, mistä? Olen metsästänyt jotain vastaavantyyppisiä pienen ikuisuuden, mutta ei tunnu osuvan eteen :(

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images