GAME OVER

Ajattelin, että on varmaan hyvä infota täällä ensimmäisenä, että mun tietokone on kutakuinkin kuollut. Olen koko päivän yrittänyt tehdä vaik...

15177070-worried-woman-pouting-on-broken-computer


Ajattelin, että on varmaan hyvä infota täällä ensimmäisenä, että mun tietokone on kutakuinkin kuollut. Olen koko päivän yrittänyt tehdä vaikka minkälaisia elvytystoimenpiteitä, mutta jonkun toisen hylkäämä "se kelpaa vielä bloggaamiseen"  läppärini ei taida tästä enää nousta jaloilleen. Onneksi mulla on tämä Samsung Galaxy tab 2-tabletti, mikä pelastaa pahimman katastrofin yli. Ja kyllä, mulle koneen hajoaminen on katastrofi, sillä seuraava budjetoitu satsaus piti olla astianpesukone, ei tietokone.


Tabletilla bloggaaminen pitää nyt nopeasti opetella, sillä tähän asti olen käyttänyt tablettia vain blogien lukemiseen, leffoihin, peleihin ja sen sellaisiin. Katsotaan mitä tästä tulee, onneksi on sentään kesä niin voin hyvällä omatunnolla pitää hieman blogivapaata ja huhuilla uutta (= jonkun toisen vanhaa) konetta, kunnes saan tilanteen korjattua. Koska tämä taitaa olla jo kolmas kerta tämän blogin historiassa kun vanhana mulle tullut läppäri hajoaa, lienee pakko katsoa totuutta silmiin ja harkita jos hankkisi ihan oikean hyvän työkoneen. Harmi, kun siihen ei oikein ole varaa ennen syyskuuta.


Toisaalta mulla on vuoden lomaviikotkin pitämättä, ehkä tämä olikin vain tietokoneeni vinkkaus, että taukoakin tulee pitää. Se alkaa siis (ainakin hetkeksi) NYT!


kuva: 123rf.com

8 kommenttia

 1. Hyvää lomaa! Ja toivottavasti uusi kone ilmaantuu - astianpesukone on nimittäin kyllä kanssa niin kiva kone...

  VastaaPoista
 2. Meillä ois just sopivasti myynnissä pari vuotta käytössä ollut astianpesukone!

  VastaaPoista
 3. Hei, missä asutte? Mä olin ajatellut hankkia koneen uutena, mut voisin olla kiinnostunut jos asutte pk-seudulla. Jäis rahaa läppäriinkin ;)

  VastaaPoista
 4. No sain uuden hiiren ensihätään, kun läppärin sormihiiri on ihan jumis niinku koko kone. Heti vaa ois hulluna kirjoitettavaa, juttuja ja ajatuksia ku ei oikein voi esim tablettiin siirtää kuvia.

  VastaaPoista
 5. Moi! Viikissä asutaan, eli kohtuu lähellä. :)

  VastaaPoista
 6. No hitsi, se on ihan vieressä kun me asutaan kivikossa! Laitaks meiliä niin aloitetaan neuvottelut!

  VastaaPoista
 7. Jeps! Pistän meiliä kunhan kotiudutaan illalla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images