SPORTTIKAUPPA MISSÄ SEKOAA

On täydellinen ihme, miksi tämä postaus tulee vasta nyt. Löysin nimittäin jo muutama kuukausi sitten ihan mahtavan ja edullisen (halvan!) sp...

sports direct

On täydellinen ihme, miksi tämä postaus tulee vasta nyt. Löysin nimittäin jo muutama kuukausi sitten ihan mahtavan ja edullisen (halvan!) sporttivaatekaupan netistä! Sportsdirect.com on varmaan monelle jo ennestään tuttu, mutta mulle ei ollut ja olen tosi iloinen että nyt on. Kaikki lähti siitä, kun etsin lapselle micro skeittilautaa ja löysin sen 6 eurolla ko. puljusta. Samaan tilaukseen lähti mukaan itselle Lonsdalen persikan värinen huppari ja saman merkin sukkia. Maksu hoitui helposti paypalilla (tai maksukorteilla) ja kun postaritkin oli alle 5 euroa, oli tilaaminen todella helppoa ja edullista. Parasta kaupassa on, että tuolla 5 euron postarilla kamat kuljetetaan kotiovelle noin viidessä arkipäivässä!


Olen kehunut liikettä jo niin monelle, että nyt viimeistään on täälläkin hehkutuksen aika. Sportsdirect.com myy paljon merkkituotteita, mutta myös halpistuotantoa, joten valikoima on todella kirjava. Aina kuitenkin löytyy se mitä tarvii, jumppatopista telttaan ja sadeponchosta matkalaukkuun. Joskus ammoisina aktiivijumppavuosinani tykästyin Lonsdale-merkkiin ja nyt olen hankkinut muutamankin hupparin vapaa-ajan liikkumiseen kun hinta ei tosiaan päätä huimaa. Uusimpaan tilaukseen lähti tarvekamoina uimapuku, matkalaukku ja sadeviitta, tavaroita joita tarvitsee vain silloin tällöin ja mihin ei halua satsata kovinkaan paljon. Sellaisiin hankintoihin Sportsdirect.com onkin mielestäni tosi hyvä, mallit saattavat olla vanhaa sesonkia eikä välttämättä premium-laatua, mutta tällainen tavallinen tallukka harvoin tarvitseekaan sitä kaikista parasta ja uusista, ellei kyse ole jostain päivittäin käytettävästä tavarasta. Kuitenkin valikoimista löytyy laadukkaita merkkejä, kuten Lonsdale, Kangol, Nike, Adidas, Reebok, Converse ja vaikka nimi viittaa urheiluun, löytyy sieltä myös ihan tavallisia vaatteita niin naisille, lapsille kuin miehillekin.


Yllä olevasta kollaasista saatte selville omia lempijuttujani, mutta valikoima ei ole pelkkää palloa ja pisaraa, myös ihan tavallisia yksivärisiä tavaroita löytyy. Mä en vain ole kovin kiinnostunut sellaisista ;) Varoitan ihan oikeasti, että tässä kaupassa saattaa hieman seota, kun valikoima on loputon ja ykskaks huomaat tarvitsevasi neonväriset maihari-kumpparit tai jotain muuta yhtä jännää. Nimimerkillä "mullakin on oma skeittilauta nykyään".

19 kommenttia

  1. Okei fak juu, mun piti niin säästää tässä kuussa. Sinne meni sit. Mut ihan käsittämättömät kyllä noi hinnat! Pitkähihaisia juoksupaitoja en oo meinannut kotisuomen urheilupuodeista löytää millään ja hinnatkin olleet ihan törkeitä, tuolta lähti kaks ja toi samainen pisaraponcho niin halvalla etten usko todeksi. :D

    Kiitos tästä suosituksesta!

    VastaaPoista
  2. okei, fak mee :D tuo on ihan käsittämätön aarreaitta, mä oon haaveillut pitkään sellaisista pehmustetuista spinninghousuista ja tuolta sais niitäkin tosi edullisesti. En oo vielä tilannut, kun aktiivi spinnauskausi ei oo päällä kesällä. Mut kiva, et löytyi ne paidat!

    VastaaPoista
  3. Kaikkia merkkejä sieltä ei saa tilattua Suomeen. Ainakin Everlast oli sellainen. Joka tapauksessa persaukisen pelastus, muuta en sano!

    VastaaPoista
  4. En ollut huomannutkaan, kun en Everlastia ole tilannut. Varmasti jokin maahantuontikuvio estää. Mutta on kyllä pelastus, tosin myös tuho kun valikoimaa on ihan loputtomasti ja hinnat niin alhaalla.

    VastaaPoista
  5. Täältä oli just ne housut mitkä.mulla oli päällä. Kun olin niitä saappaita hakemassa. En vaa muistanu sen puljun nimee kun on vähän liian vaikee...

    VastaaPoista
  6. Aivan! Tuolla kyl tekee hyviä löytöjä vaatekaappiin, mullakin on yhdet legginssit tuolta. Jos pysyy noissa perusmerkeissä niin laatukin on ihan kohdillaan :)

    VastaaPoista
  7. Mä odottelen tällä hetkellä isoa pakettia kyseisestä kaupasta. :D On tulossa pitkähihaista juoksupaitaa mulle, miehelle jotain treenivaatetta ja toiselle pojallekin jotain Palomies Sami - vaatetta... Jostain syystä multa ei mennyt postikuluja ollenkaan (tilauksen arvo vajaa 90 puntaa), joten ihan hyvillä mielin odottelen pakettiani kotiovelle.

    VastaaPoista
  8. Voi kääk mikä kauppa! Tuollahan saa kulumaan tunteja ja satoja euroja! Kiitti vinkistä, eiköhän tuolta lähde jotain ainakin tilaukseen. :)

    VastaaPoista
  9. Minut piti repiä irti tuolta!! 122e, auts :D mut ihan todella, kaikki tarpeeseen... tai siis melkein, saatoin tilata batman kuulokkeet "ihan turhaan" :D mut muuten kyllä koko perhe sai tavaraa tarpeeseen, hyvä ihme, löysin tuolta 80e työhousut miehelle hintaan 29e!! :D Ja puhumattakaan capeista pojille, t-paidoista, sukista ja boxereista... ja jopa itselleni ihanat jegginsit :) Kiitti vinkistä, menee niin talteen toi osoite!!

    VastaaPoista
  10. ja pakko oli mainostaa tätä mun blogissakin, en tajua vieläkään et minkämoinen kamakasa sieltä onkaan tulossa!!

    VastaaPoista
  11. Mieletön kauppa!
    Mahdatko tietää miten palautus onnistuu?

    VastaaPoista
  12. ei ole tullut vielä eteen palautusta, mutta eiköhän siellä jotkut ohjeet sivulta löydy?

    VastaaPoista
  13. Voi ei. Aika kivat hinnat. Nyt menen nukkumaan. Laitan koneen kiinni.

    VastaaPoista
  14. mä odottelen kans ISOA pakettia, kun tilasin ton 61cm korkean matkalaukun tanskan reissua silmälläpitäen :)

    VastaaPoista
  15. :D tunteja joo, mut en mä kyl oo saanut kun maks 50 euroa kerralla kulumaan. Nyt maksoi 45 eur posteineen, matkalaukku, sadetakki, uimapuku ja sateenvarjo. Aion olla vedessä paljon ilmeisesti...

    VastaaPoista
  16. se on joulu keskellä kesää sitten. Tolla 122 eurolla saakin jo huiman kasan tarvetavaraa ja onneksi se tulee kotiovelle, ei jaksaisi kyllä kantaa postista jos vähääkään isompia juttuja joutuu hankkimaan.

    VastaaPoista
  17. Joo, suosittelen myös unohtamaan tuon osoitteen täysin ;)

    VastaaPoista
  18. Se siitä säästämisestä :--D Onneks nyt ei rokottanu lompakkoo kun "vaan" 45 eurolla. Käsittämätöntä kyllä miten paljon tollakin rahalla sai tilattua ja tosta vielä se 5 euroa on postikuluja! Muutamat urheilurintsikat tuli tilattua kovaan tarpeeseen - toivon mukaan olis edes lähelle omaa kokoo - ja muuta tarpeellisesta. Kiitos (ja rahojen kannalta ei kiitos) vinkistä :)

    VastaaPoista
  19. No kiitos nyt sit tästäkin vinkistä! Ärrrrr!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images