52 VIIKKOA: 27/52

Ajatella, yhteiskuvaprojektin puoliväli on ylitetty. Luulin aluksi, ettei tätä yksinkertaisesti voi toteuttaa joka viikko, mutta ihan hyvi...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajatella, yhteiskuvaprojektin puoliväli on ylitetty. Luulin aluksi, ettei tätä yksinkertaisesti voi toteuttaa joka viikko, mutta ihan hyvinhän tämä on mennyt. Välillä on harmittanut, ettei meillä ole lähellekään joka viikko ollut kameran salat taitavaa kuvaajaa, vaan kuvat on joutunut ottamaan milloin missäkin tökäten vain kameran ventovieraalle. Kuten esimerkiksi eilen, kun kävimme retkellä lähikallioilla ja pyysin siellä aurinkoa ottavaa mummelia kameran taakse. Lapsen venkoilusta kävi ilmi, kuinka paljon häntä kiinnosti poseerata metsiköstä löytyneelle tuntemattomalle rouvalle, mutta pääasia on että kuva saatiin tälläkin viikolla. Mietin, että vaikka tämä viikon kuvan ottaminen onkin aikamoinen stressi välillä, voi vuoden vaihteessa olla hankala lopettaa.


Ja muihin aiheisiin liittyen, huomenna on Kaikukujalla Skidit-festarit. Viime vuonna skidit-festarit eivät olleet kovinkaan snadit ja varmaankin samanlaista väentungosta on nytkin luvassa. Taidamme pistäytyä paikan päällä jos ei sada (kuten tänään on satanut) Oletteko te menossa?


 

9 kommenttia

 1. Tuo on kyllä niin ihana juttu, että miksi se pitäs lopettaa :)? Tai sitte jatkat tyyliin yhteiskuva vähintään kerran kuussa?

  VastaaPoista
 2. Heiiihoi! Mainiot kuvattavat ja mainio tiipiiteltta! Mistä se mahtaa olla peräisin?

  VastaaPoista
 3. Menossa ollaan! Likka odottaa tapaavansa Maltin ja Valtin. Nukkumaan mennessäänkin rallatti "Malttia ja Valttia ja Malttia ja Valttia".. Sääkarttojen mukaan olisi tulossa ihan mainio festarointi-ilmakin. :)

  VastaaPoista
 4. no, sehän siinä onkin että malttaako lopettaa. Toisaalta aihe aina välillä tympii itseä, kun ei ole aina kuvaajaa ja homma menee säätämiseksi kun mun pitää olla aina itsekin kuvassa. Tosin amerikkalaisissa blogeissa on paljon sellaisia yksi potretti viikossa pelkästä lapsesta ja sen koen hieman tylsäksi.

  VastaaPoista
 5. tiipii on viime kesänä ostettu tigerista. En oo nyt käynyt etten tiedä vaikka samoja löytyisi tänäkin vuonna!

  VastaaPoista
 6. ai ne on siellä, se jussi ollila on ollut mun opettaja joskus :) En oo itse vielä säitä katsellutkaan, sen näkee huomenna!

  VastaaPoista
 7. No peijjooni. Juuri tällä viikolla siellä vierailin, mutta ei sattunu silmään. Toi olis just kiva, en halua meille mitään prinsessa-/salama mcqueen -telttaa, ja tommoset hienot yksilöt ovat markkinoilta kadonneet. Tai ehkä mä vaan kävelen tikut molemmissa silmissä... ;)

  VastaaPoista
 8. Miekin haluun olla tuonlainen boheemi-inkkari se on lahja osata näyttää huolitellusti sellaiselta, jolla ei ole huolenhäivää mitä päälleen pukee,ja näyttääkauniilta. etnoa, raitaa, fiftarityyliä jne, olet aina niin ihanasti pukeutunut! plus tuo tiipii sopii tyyliin mukaan kuin nyrkki silmään, sinuna ottaisin sen useammin mukaan aina ja kaikkialle

  VastaaPoista
 9. :D :D hyvä idea!! Tiipii on aika iso, mutta mitäpä sitä ei tekisi boheemin rennon lopputuloksen eteen...Kiitos tosi paljon kehuista, olipas virkistävää kuulla tällaista kun aina vaan sanotaan, et söpö lapsi ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images