OMA PIKKU ESA SAARISENI

Niinä aamuina kun lapsi päättää herätä 4.45 voisivat vitsit olla vähissä. Aina voi kuitenkin keventää tunnelmaa pukemalla lapsensa Esa S...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERANiinä aamuina kun lapsi päättää herätä 4.45 voisivat vitsit olla vähissä. Aina voi kuitenkin keventää tunnelmaa pukemalla lapsensa Esa Saariseksi. Riikka kirjoitti tänään Unikon uudesta tulemisesta. Meille se tuli jo vuosi sitten takaisin keittiöön ja nyt kesäkuussa olohuoneeseen. Uusin juttu on tuo Antti Eklundin Lisko-kuosi, se on juurikin se kauhean ihana kirppislöytö mistä pulitin aivan liikaa, mutta se oli saatava. Kamala + ihana = kamalan ihana.


Saiturin pörssi kauppasi vielä eurolla tuollaisia asuun sopivia ja erittäin Esa Saaris henkisiä aurinkolaseja. Pakko oli hankkia nekin. Nyt voisi olla päiväunien paikka.


ps. jos näit kuvissa kultaisen joulupallon niin näit oikein, valitettavasti.

18 kommenttia

 1. Apua! :D Toi alimman kuvan ilme on jotain aivan mahtavaa :D Oon itseasiassa ennenkin fiilistellyt K:n kuvauksellisuutta. Mieletön! (:

  VastaaPoista
 2. Apua! Ihana K! <3 Mä muistan niin elävästi omasta lapsuudestani tuon liskokuosin.. Meillä oli sitä mustaharmaana keittiössä verhona! :-D

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikäs pikkumies :)

  Ei toi joulupallo mitään, meillä on joulupukki, olkipukki ym. kukkapenkissä!
  http://villasukatraitapaita.blogspot.fi/2013/06/paras-lahja-ikina.html

  VastaaPoista
 4. hah aivan loistava. täälläkin ymmärretään tuollaisenhuumorin päälle! alelaareista löytää tällähetkellä aivan huippuja asukokonaisuuksia, meidän pikkutyttö juuri esittelee blogissamme oman versionsa huumorista ja lastenmuodista. tuo liskopaita ja arskat sopisi meillekin!

  VastaaPoista
 5. Ihana pikkumies!

  Täällä kalkattaa nykyisin "Minä en enää nuku" -soittoäänellä varustettu herätyskello lähes poikkeuksetta klo 04 - 05 välillä. Kesälomalla pitää kokeilla, auttaako päiväunien rajoittaminen asiaan, koska tähän vuodenaikaan tuo vielä jotenkin menee, mutta pelonsekaisella kauhulla odotan tulevan syksyn herätyksiä...

  VastaaPoista
 6. Liskothan on just in! Mulla oli penaali ja pinssi aikanaan. Marimekon fb-kirppiksellä tulee välillä ihan helmiä vastaan ja yhtä törkeetä anorakkiakin himoitsin, mut meni jo hinta niin korkeaksi että heitin jäitä hattuun. Harmaan liskohuivin löysin kyllä lapselle eurolla tossa keväällä, harmi ettei ollut joku kivempi väri.

  Täällä herättiin 4.55, mut mä pystyin ulkoistaan miehen ja lapsen ja koisin itse pidempään. Tää vinkki pitää pitää mielessä kun tulee seuraava yhtä aikainen aamu ja mun vuoro nousta lapsen kanssa ;)

  VastaaPoista
 7. joo, silloin kun siitä saa otettua kuvan :D

  VastaaPoista
 8. ooh, kohta mä varmaan tarjoudun ostamaan sen...

  VastaaPoista
 9. kiva kun muutkin on innostunut tästä uudesta sisustustrendistä :P

  VastaaPoista
 10. pitää tulla katsomaan teidän tyyli, kunhan vastaan eka nää kommentit!

  VastaaPoista
 11. mä vielä aloitin aamun pahaenteisesti sanomalla "nyt alkaa uusi elämä, eikö niin?" ja poika vastasi JOOOO. Sit katoin kelloa, et voi perse, ei ala kyllä näin aikaisin mut alko se.

  VastaaPoista
 12. jos laitat esa saarisen kuvan yöpöydälle, muistat varmasti tekemisen joka aamu!

  VastaaPoista
 13. Ihanat liskot ;) mulla on ollut samasta kuosista vihree-harmaa värisenä joskus reppu ja penaali. Reppu vielä ehkä jossain äidin kätköissä, tai sitten ei enää?!

  Mahtava tyyli ja kyllä tuo voi pelastaa aikaisetkin aamut. Meillä koisataan pimennysverhot ikkunoissa ja poikkeuksellisen pitkään eli jos 8 saakka :)

  ps. täälläkin vanhaa ruskeita unikkoverhoja pyöritetty käsissä ja mietitty että josko laittaisi vaikka esille.

  VastaaPoista
 14. Yöpöytää ei oo mut jos vaikka teippais vessanpeiliin :D

  VastaaPoista
 15. äkkiä unikot ikkunaan niin voit sanoa olevasi kolmannen unikkosesongin edelläkävijä! :)

  VastaaPoista
 16. Kyllä vaan verhot päätyivät tänään makuuhuoneen ikkunaan.... ainakin nyt näin kesän ajaksi ja jotenkin ne vuosien jälkeen näyttävät niin kivoilta! Tarinan opetus on että älä ikinä heitä mitään kankaita pois.... :)

  VastaaPoista
 17. Voisin edes yhdeksi aamuksi vaihtaa tuon rytmin. :)
  Minun 2v lapsi nukkua possuttaisi joka aamu kello kymmeneen ja tuntuu koko päivän menneen ohi. Varsinkin kun ulos mennään silloin klo 11 tai yli, on päivä kuumimmillaan verrattuna siihen että pääsisi ulos ennen yhdeksää.
  En tiedä montaakaan lasta jonka joutuu herättämään aamuisin koska muuten nukkuisi niin pitkään. Tänään unohdin laittaa kännykkään herätyksen, joten possutettiin puoli kymmeneen jolloin heräsin itse. Siitä syöksyin herättämään vielä nukkuvan lapsen.

  VastaaPoista
 18. Ah, "no onkos tullut joulu, nyt kesän keskelle"... rupes soimaan päässä, kun näin eilen pihallamme tonttulakkisen pikkutyttösen :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images