EEMELI-LEIVONTAKILPAILU ON RATKENNUT!

50-vuotiaan Eemelin kunniaksi järjestetty leivontakilpailu on nyt ratkennut ja voittaja keräsi uskomattomat 28.5% kaikista annetuista äänist...


eemeli ja iida


50-vuotiaan Eemelin kunniaksi järjestetty leivontakilpailu on nyt ratkennut ja voittaja keräsi uskomattomat 28.5% kaikista annetuista äänistä! Onnea Ankan tyttöset-blogin Ankka! Voittoisan Eemelin mössykkä-kakun ohjeen löydät kuvineen täältä.


Kun lukee Ankan uusimman postauksen, tietää heti ettei voitto olisi parempaan paikkaan voinut mennäkään. Onhan näes niin, että Ankkalassa asuu 24 viikkoinen vauveli nimeltä Eeda. Eeda on saanut nimensä siitä, kun masuvauvana Eemeliksi kutsuttu perheen pienin olikin tyttö. EI tullut Iidaa, vaan tuli Eeda! Olen aivan ihastunut tähän tarinaan.


Voittajaan on otettu yhteyttä, joten pistäthän Ankkaseni osoitteesi tulemaan mulle, niin saadaan 50 euron lahjakortti Polarn o. Pyretiin sekä WSOY:n lahjoittama Astrid Lingrenin Eemeli ja pikku-Iida kirja postiin!


Ja hei, Lambin piknik-arvonnan tuloskin on ratkennut ja onni osui nimimerkille Piki. Laitoin sullekin juuri viestiä!

3 kommenttia

  1. Hei, tämmönen hassu kyssäri: mainitsit aiemmassa postauksessa, että oli ihana päästä taas nukkumaan omalle futonille. Mulle on noussut ihan kauhea futon-kuume! Nykyinen jenkkisänkyni on aivan p*ska ja kaipaan hyvää patjaa esim. selän hyvinvoinnin kannalta. Jos googletan futon niin saan tulokseksi oudohkoja nettikauppoja, sitten on Mulperipuu yms. Osaisitko suositella jotain? Patjojakin löytyy vaikka mitä, onko keskihintainen hyvä vai korkea hinta tae laadusta?

    VastaaPoista
  2. moi! oma futonini on sänky http://futon-shop.fi/index.php?ID=2477, joku keskihintainen patja samasta paikasta ja ikean sultan sijauspatja http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40168568/ päällä vielä. eli mulla on pieni pehmike futonpatjan päällä, mistä tykkään kovasti. Jos samaa ratkaisua mielisi, ei sen aluspatjat tarvitsisi omasta mielestäni olla mikään superhyvä, en ehkä halvimpaan sortuisi mutta keskihintainen. kannattaa käydä futonkaupassa kokeilemassa patjoja ja tietenkin sitten vertailla hintoja.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä! Hitsi, tuolla ei ole sänkyjä 120-senttisenä, joka on mulle ehdoton maksimi-koko. Muuten työpöytä ei mahdu makkariin. :D No, sänkyjä löytyy omien vaatimusten mukaisina jostain muualta. Täytyypä tutkailla futoneita ja pistäytyä ihan kaupassa testaamassa niitä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images