MAITOJÄÄTELÖÄ, NAM!

-sponsoroitu- Kesällä tulee syötyä paljon jäätelöä, liikaakin. Ainakin meillä on pakastimessa lämpimällä ilmalla aina erilaisia jäätelöitä, ...

-sponsoroitu-

maitojaatelogif

Kesällä tulee syötyä paljon jäätelöä, liikaakin. Ainakin meillä on pakastimessa lämpimällä ilmalla aina erilaisia jäätelöitä, vaniljaa marjojen kaveriksi, herkkujäätelöä vierasvaraksi ja nyt uutuutena Pingviini-maitojäätelöä lapsivieraille ja silloin tällöin arkiherkuksi muuten vain. Ensimmäiset paketit saimme viime kuussa testiin ja ilmeisen hyvät testitulokset tuli, kun viimeksi eilen hain kauppareissulla appelsiinimaitoa lisää.


Maitojäätelö on aivan yhtä paljon ihastuttanut lapsia kuin se on epäilyttänyt vanhempia. Siinä ei ole kermaa, voiko se olla hyvää? No itseasiassa siinä on kermaa, mutta pääraaka-aine on lähes 70%.sti rasvaton maito. Kahdesta mausta, maitokaakaosta ja appelsiinimaidosta oma lempparini on tuo appelsiini, lapsi taas tykkää enemmän kaakaosta. Maku on kummassakin raikas ja nimenomaan maitomainen, ei pöllömpi ollenkaan.


Ja tällaista sydänmerkin saanutta vähemmän maitorasvaa sisältävää jäätelöä tarjoaa hellepäivän viilennykseksi mielellään, kun hellepäiviä on riittänyt. Kaloreiden kyttääminen lienee hieman vanhanaikaista, mutta vertasin huvikseen tiikerijäätelön ja appelsiinimaidon kalorieroja litraa kohden ja se on oikeasti huikea: appelsiinin makuinen tiikeri sisältää päälle 1000 kcal/ litra, appelsiinimaito taas 645 kcal/ litra. Hintavertailussakin maitojäätelö pärjää hyvin muille maustetuille jätskeille, taisipa olla ainakin meidän lähikaupan edullisin makujädepaketti. Että epäilyt nurkkaan jos niitä vielä on, kyllä maitojäätelö ihan jätskille maistuu, vaikka himppasen terveellisempää onkin ;) Tosin eihän meilläkään kokonaan maitoon olla siirrytty, vaan tästä on tullut hyvä vaihtoehto arjen herkutteluhetkiin ja kermajäätelölle on kyllä iso kolo sydämessäni vieläkin.


Pingviinin nettisivuille on koottu jätskifanien vinkkejä hauskempaan arkeen. Sinäkin voit käydä vonkselivinkit sivulla ja auttaa muita jakamalla tavallista arkea hauskuttavan vinkin. Vinkkaajien kesken arvotaan muun muassa vuoden maitojäätelöt!

2 kommenttia

  1. Epäilen ettei tää Kolmen kaverin jädee voita mutta kokeillaan josko sais kakkossijan mun jätskirankingissa.

    VastaaPoista
  2. :) Herkkujätskit onkin ihan eri kategoria! Mutta kannattaa testata, meillä olis pakasteessa just pari tiiliskiveä ostettuna appelsiinimaitoe, et tervetuloa!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images