KAKSI XL-ALELÖYTÖÄ

Luomupuuvillasta peruspuuvillaan. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, itselle ei tunnu löytyvän hyvännäköisiä luomupuuvillavaatteita m...

Luomupuuvillasta peruspuuvillaan. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, itselle ei tunnu löytyvän hyvännäköisiä luomupuuvillavaatteita mistään, joten en käytä niitä oikeastaan ollenkaan. Hyvännäköisiä perus-puuvillavaatteita sen sijaan löytyisi vaikka kuinka ja välillä niihin tulee sorruttua illalla nettikauppoja läpi käydessä. Yleensä tilaan mekkoni Ellokselta (mistä muuten tuli tänään uusi katalogi, jee!!), mutta eilen eksyin pitkästä aikaa Asokselle. Ja kun oli ale ja ilmaiset postarit, päädyin tekemään ihka ensimmäisen tilauksen sinne. Tulossa on siis muutama Curve-malliston alepuolen mekko.


Pictures58

Asos on ollut paljon esillä blogeissa eikä varmaan vähiten affiliate-ohjelmansa takia, mitä monet muotibloggarit tuntuvat hyödyntävän. En ole kuitenkaan lukenut arvosteluita Curve-mallistosta juurikaan, joten onko joku teistä Curve-malliston käyttäjä? Kiinnostaisi tietää hieman mitoituksesta, kun itse tilasin kokotaulukon mukaan sopivan koon eli 20. Pitääkö kokotaulukko paikkaansa ja millainen fiilis teillä on vaatteiden laadusta?  Kauanko toimitus on yleensä kestänyt ja tuleeko paketti kotiovelle vai postiin? Hieman myöhässä tässä kyselen, kun tilaus on jo tosiaan tehty, mutta alle 40 euron riskin otin nyt ilman kokemuksia. Olisi vain hyvä henkisesti varautua paketin laatuun ja kokoon, jos se ei vaikka vastaisikaan luvattua. Pessimisti ei ilmeisesti pety :D

19 kommenttia

 1. Curvesta en osaa sanoa, mut yleensä noi Asoksen oman merkin vaatteet on ollut mun mielestä hintaansa nähden hyvälaatuisia. Selkeästi parempaa, kuin joku henkkamaukka ja ginatrikoo. Normimalliston puolella kokotaulukotkin tuntuvat pitävän paikkansa.

  VastaaPoista
 2. oonkin kuullut, että esimerkiksi trikoovaatteet ovat paljon parempilaatuisia mitä esim noi mainitsemasi merkit. Toivotaan siis, että sama laatu ylettyisi curveenkin, ja miksei ylettyisi. Yleensä se kuitenkin on tuo istuvuus, missä nettitilaukset mättää mun mallisella.

  VastaaPoista
 3. Mä oon ostanut jonkun verran People Treen vaatteita, ne on sekä reilua että usein myös luomua. Kokoja riittää ja mallit on hauskoja, laatu ainakin mun ostamissa ollut hyvä.

  VastaaPoista
 4. pitääkin tsekkailla. mulla on oikeastaan vain jotain markettitrikoita luomuna, en oo löytänyt mitään kivaa ja omalle lompakolle sopivaa aikoihin.

  VastaaPoista
 5. Mä oon tilannut paljon juhlamekkoja ja arkisempiakin Asoksen Curve -mallistosta ja ei ole kyllä mitään valittamista, tosin noita juhlareleitä nyt ei ihan älyttömän monia kertoja oo tietenkään pesty mutta hyvässä kunnossa ovat pysyneet. Muistaakseni paketit tulee suoraan kotiovelle. Koot ovat aina mätsänneet tai siis että sopivan kokoisia ovat olleet kun olen kokotaulukosta katsonut.

  VastaaPoista
 6. no hyvä, katoin ite vaan sen rinnanympäryksen kun se on mulla se suurin ongelma. hyvä puoli noissa brittifirmoissa on, et ne tulee lähes järjestäen ovelle. se on laiskan kotihiiren onni :)

  VastaaPoista
 7. Curve on musta reiluhko. Mulla on pari mekkoa, koko 18 eli 40 ja aika suuria ovat. Mun tekisi mieli tilata vielä just toi sama musta mekko ja bikinien yläosa.. Tilaus tulee n 4-5 päivässä :)

  VastaaPoista
 8. no toivotaan, et noi sopisi hyvin päälle. noissa ei pieni löysyys haittaa, mutta ei saa olla liian kiree rinnasta.

  VastaaPoista
 9. Mä en katsonut senttimittoja vaan että mikä vastaa näitä meidän kokoluokituksia. Mua ahistaa noi kotiintulevat paketit kun pitää sit olla tiettyyn aikaan kotona, ihan joo ku en muuten ois mutta kuitenkin :D

  VastaaPoista
 10. mut ainakin sportsdirect.com menee sit postiin jos ei oo kotona. sitä muuten suosittelen todella lämpimästi, käyppä huvikseen tsekkaan esim kumpparitarjonta...

  VastaaPoista
 11. Onks tuolla typo, 18 on kyllä 46? Meikän kokemukset Asoksesta ja Curvesta on kyllä tosi negatiivisia. Oon tilannut (asokselta suoraan tai ebaysta) kaikkea kokojen 14-22 väliltä ja kaikissa noissa on ollut sekä liian pieniä, että liian suuria :D Ei ikinä sopivia. Ja laatu on niissä mun tilaamissa ollu kanssa ihan shittiä. Ja nyt en sitten enää uskalla tilata mittään. Iha tyhmää.

  VastaaPoista
 12. joo, taitaa olla typo. tää menee nyt tosi jännäksi miten mun mekkojen laita on.

  VastaaPoista
 13. Juuri odotan Asos-pakettiani, ekaa sellaista, saapuvaksi. Jännittävää!

  VastaaPoista
 14. Mulle oli viime kesänä nuo koon 20 curvet suht passeleita, paitsi että vyötäröltä löysähköjä mikä korjautui vyöllä ihan ok. Nyt oon laihtunut 10kg ja vaikka edelleen kokotaulukon mukaan rinnanympärys olisi tuossa koossa oikea, roikkuu mun viime kesän ihanat lempparimekot auttamattomasti päällä. Tulikin tässä mieleen, et sä saattaisit kenties tykätä niistä. :D tyylillisesti on vähän lavatanssi- ja mummoviboja ja hulmuhelmaa. oon ollu laittamassa myyntiin, jos haluut niin voisin laittaa vaikka kuvia ja mittoja mailiin sulle, nyt lähtis kivaa kolttua halvalla ;)

  VastaaPoista
 15. No laitappa!! Oon kyl ostamassa just tänään tiskikonetta, joten voisin ostaa ne vasta kuun puolivälis. Mut pitäähän mun oottaa ne omat mekot eka et sopiiko nekään. Oisko noi sun mekot sellasii, et ne päällä laihtuis ittekki ;)

  VastaaPoista
 16. Mä oon ostanut Asokselta useinkin kaikenlaista vuosien varrella, eikä ikinä ole ollut valittamista. Koot pitävät aika hyvin paikkaansa ja ovat mieluummin reiluja kuin nafteja. Mä haen paketit yleensä postista, sillä olen harvemmin päivällä kotona ja toimitus on tosiaan nopeaa. Tykkään myös siitä, että Asoksen normikootkin ylettyvät yleensä siihen neljäkutoseen, sillä itse huitelen tällä hetkellä siinä 46-48 välillä.

  VastaaPoista
 17. Mä olen kaksi kertaa tilannut Asokselta ja ekalla kerralla kaikki meni ihan putkeen ja laatuunkin olen ollut tyytyväinen. Mutta nyt toka kerralla toimituksessa kestää ja kestää. Alunperinkin toimitusaika oli luvattu aika pitkäksi mutta nyt sekin on ylittynyt kahdella päivällä. (Lol, kahden päivän takia raivarit :D).

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images