ÄRSYTTÄVÄ ZALANDO

Perjantai-illan ärsyttävin juttu oli löytää muutama postaus sitten linkkaamani Merrellin barefoot-lenkkarit Zalandolta hintaan 69.90. Vielä ...

Perjantai-illan ärsyttävin juttu oli löytää muutama postaus sitten linkkaamani Merrellin barefoot-lenkkarit Zalandolta hintaan 69.90. Vielä eilen kun kirjoitin juttua ne oli sen alle 60 euroa. Eikä siinä muuten mitään, mutta kun vinkkasin blogin facebookissa Zalandon lenkkareihin ekan kerran viime viikolla ne oli alessa hintaan 47.90. Joka kerta kun olen linkannut ja Zalandolle on tullut myyntiä, ne nostaa hintoja! Aika kätevää!


Ensin ne oli -60% tarjouksessa, mutta sitten linkattuani facessa hinta nousi ja tarjous laski 50% hintaan. Nyt kun niitä kommenttiboksini mukaan on taas myyty, onhan se kätevää nostaa TAAS hintaa.


Mä niin rakastan Zalandoa. Viimeksi olin ihan raivona, kun yrittivät saada blogiini mainospostausta muistaakseni 20 lahjakorttia vastaan "kun uudella firmalla ei ole enempään varaa" ja nyt sitten kun linkkaan hitto soikoon ilmaiseksi ilman mitään provikoita, nostavat hintoja jokaisesta linkkauksesta. Oli muuten viimeinen kerta kun kirjoitan Zalandosta yhtään mitään, tack och adjö.


Että jos etsitte niitä Merrelleitä, niin Merrellin sivuillakin on hyvät alet ja ne sentään pitää alehintansa.


ps. Yleensä sanon kavereilleni, että ostakaa nyt joku tuote ennenkuin bloggaan siitä. Nyt sanon, että ennenkuin pässit firmat nostaa kiitokseksi hintoja, kun bloggaan siitä. Prkl...

10 kommenttia

 1. Erikoista toimintaa!

  Itselläni kävi niin, että bongasin Molo Kidsin paidan todella hyvässä alessa, mutta koot menivät nenän edestä silmänräpäyksessä. Pistin haluamani koon toivelistalle ja se kauppaan ilmestyikin parissa päivässä -11% alella, (jolla sitä en osta.) Siellä se törrööttää, eikä kelpaa kellekään sillä hinnalla :D

  VastaaPoista
 2. Prismassa ooi toissapäivänä Merrelin barefootit -30%, ostin ja sain heti mukaani (ärsyttää zalandon viikon toimitusaika) :)

  VastaaPoista
 3. No höh. Mul on vaan sen sortin kavio, etten ikinä uskaltas netitse tilata mittään. Kaupoissakin osuma on 1/100. Arvaa vaan tykkäänkö ostaa kenkiä. Jos sen aina etukäteen tietäs mitkä ovat hyvät ostasin viisi paria ja siirtäsin ostoshuolia vuosikymmenellä tuonnemmaksi.
  Miehellä tuonkaltaiset Merellit. Kevyet ovat ja hyvin on kestäneet toukokuulta saakka lähes päivittäisessä käytössä. Omasta mielestä ehkä liika tossumaiset ja mietin et kestääkö se kärki yhtään mitään...vielä kyllä ehjänä.

  VastaaPoista
 4. Voi hitto. Jännä nähdä millasella summalla omani ovat tulossa, ehdin tilata ne ennen hinnan nostoa mut valitsin maksutavaksi laskun niin tiedä sitten :( Ensimmäistä ja viimeistä kertaa sieltä tilasin, tylsä juttu.

  VastaaPoista
 5. varmaan se sillä sovitulla tulee, mutta on aika keljua suositella jotain tuotetta kun myyntiä edistäessä hinta vain kasvaa :/

  VastaaPoista
 6. Taitaa tuo Zalando olla muutenkin vähän epämääräinen, sillä luin uutisista muutama kuukausi sitten, että Kuluttajavirasto on saanut paljon yhteydenottoja liittyen kyseiseen firmaan. Sen takia en ole uskaltanut tilata sieltä mitään, vaikka muuten ostankin lähes kaiken tarvitsemani netistä.

  VastaaPoista
 7. Mulla ei oo henkilökohtaisesti ollut ongelmaa, olen ostanut yhdet lenkkarit sieltä, en muuta. Mutta jotenkin tän keissin toiminta, bloggaajien rekrytoiminen markkinointiin käytännössä ilmaiseksi ja tämä sun vihjaus kertoo samaa tarinaa, valitettavasti. Ettei kaikki ole ihan asiakasta arvostavaa toimintaa.

  VastaaPoista
 8. yritin juuri mennä ostamaan merreleitä linkkisi (suoraan merrelin sivuille) avulla, mutta olivat sitten sielläkin poistaneet alennuksen lähes kaikista eilisen jälkeen.. nyt harmittaa etten eilen illalla jaksanut naputella ostosta.

  VastaaPoista
 9. Muistaakseni meitsillä oli syksyllä ongelmia juurikin Zalandon kanssa, heidän nettisivujen bugin ansiosta näppäilemäni osoite kääntyi vääräksi, ja tilaamani kengät palautuivat heille niin, etten koskaan nähnyt vilaustakaan :D Toki tilausvaiheessa olisi pitänyt tarkistaa se osoite ziljoona kertaa, ja näin nykyään teenkin. Sillä ei sitä koskaan voi tietää, millaiseksi se osoite oikein muuttuu..( ja kokeilin myöhemmin korjata osoitetta oikeaksi, mutta aina se vaan tallentui väärärä). Eli, mulla on myös oma hyvä syy boikotoida Zalandoa, tuon bloggaajien riistämisen vuoksi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images