52 VIIKKOA: 30/52

  Viime viikolla virallista viikon kuva-postausta ei tullut ollenkaan, mutta yhteiskuva kyllä löytyy täältä . Unohdin täysin erillisen po...

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime viikolla virallista viikon kuva-postausta ei tullut ollenkaan, mutta yhteiskuva kyllä löytyy täältä. Unohdin täysin erillisen postauksen, enkä ala sitä nyt laatimaan, onneksi kuva sentään on olemassa ja projekti siis voimissaan.


Tällä viikolla ollaan vaihteeksi urheilutunnelmissa, nyt vain ihan kotikulmilla eikä metsässä. Pikkuskede löytyi kesän alussa sportsdirect.comista, mutta valitettavasti pienimmät Airwalkin juniorisuojat eivät oikein pysy päällä vielä. Ponke'sin pojat sanoivat, ettei pienien harjoittelussa ole niin suurta tarvetta suojille, mitä isommilla ja taitavimmilla lapsilla, vauhti kun on ihan eri. Silti kypärän lisäksi rannesuojat olisi mielestäni tärkeät ja yritän etsiä sopivia jatkuvasti. Yleensä lasten rannesuojat vain ovat pieneen nipin napin 2-vuotiaan käteen liian suuria, eivätkä pysy kuin hetken.


Omasta asustani haluaisin sanoa, että nyt oli ensimmäisiä kertoja tälle kesälle korkoa jalassa. Löysin nuo wedget laput kiinni käyttämättöminä kirppikseltä viime syksynä 5 eurolla, nahkalaukkukin on kirpulta. Mekko taas on se Asosilta tilattu trikooputki, nakkimakkara näin kavereiden kesken. Ja pitsipilotti Lindexiltä, tietty! Lapsella kirppis-benettonia paidassa ja erittäin suurella kasvunvaralla Littlephantia Lindexistä. Ja Vansit, tietty!


Tässäpä tämänpäiväiset (eli eiliset kuvat)!

19 kommenttia

 1. Vähänkö näytät hyvältä?! Ihana mekko ja koko asukokonaisuus.

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko, sopii sulle todella hyvin. Korot myös :) Näytät upealta!

  VastaaPoista
 3. Kiitti! Mekko onkin musta tosi kiva, aika makkarankuori vaan :D

  VastaaPoista
 4. Hei kiitos paljon! Korot, vaikka pienetkin ovat nyt olleet harvinaista herkkua ja selvästi tekevät terää, kommenteista päätellen!

  VastaaPoista
 5. Onko sulla spanxit vai ootko sä laihtunu? Kyllä oot laihtunu!

  Anyway tosi kaunis asukokonaisuus. Oot niitä onnekkaita jotka voivat käyttää mustaa väriä kasvojen lähelläkin näyttämättä yhtä vereviltä kuin haudasta noussut kalmo :)

  Mutta aaaw tota pientä skeittipoikaa!

  VastaaPoista
 6. No en oo laihtunut kyl grammaakaan taatusti. Mekon alla on se lidlin toppi, mikä vähä muhkuroita pehmentää. Optinen harha voi johtuu tosta takista, musta sivuilla kaventaa? Mut tahtoisin spanxit, pitäski ettii semmoset jostain!

  VastaaPoista
 7. Sit ku oot löytäny mistä niitä spanxeja saa, niin tuuthan huikkaamaan mullekin. Pistetään kimppatilaus menemään!

  VastaaPoista
 8. mut ne varmaan kandeis ostaa stokkalta tms? Siis en tiiä uskallanko tilata jostain ulkomailta jos koko ei oiskaan sit oikee.

  VastaaPoista
 9. Upeet kengät! Niinku tietty sä ja jätkä muutenkin ootte!

  VastaaPoista
 10. Tack, ne on tosiaan kirppikseltä eli hyvä löytökin!

  VastaaPoista
 11. Mulle ei tullut edes mieleen, että spanxeja vois saada Suomestakin! Löytyisköhän niitä oikein Helsingin ulkopuoleltakin, hmm... :D

  VastaaPoista
 12. Aivan ihana mekko ja koko asu! :) Näyttää todella hyvältä!

  VastaaPoista
 13. miksi mä luulen aina et asut Töölössä? :D

  VastaaPoista
 14. No niinpä! Koska mähän asun Eirassa.

  Mutta niin, jos joskus muuttaisin Helsinkiin, niin varmaan karttaisin Töölöä kuin kuppaa. Ihan siksi että Töölössä asuvalla lienee suurentunut riski joutua kuulemaan Töölööseen-tyyppistä epäsuomea, jota en kestä yhtään ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images