2-VUOTIAAN JA VÄHÄN VANHEMMAN SADEASUT

Ihmeellisen kuiva kesä on ollut, enkä halua tällä postauksella maalata piruja seinille. Fakta on kuitenkin se, että jossain vaiheessa ennen...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ihmeellisen kuiva kesä on ollut, enkä halua tällä postauksella maalata piruja seinille. Fakta on kuitenkin se, että jossain vaiheessa ennen joulua sataa ihan varmasti! Koska lapsi on kesän jälkeen taas osa-aikainen päiväkotilainen, tarvitsi hän uuden oikean kokoisen sadeasun päikkyyn. Päädyin hankkimaan koko Geggamoja-setin, siis kurahousut ja sadetakin ja itselleni tilasin Sportsdirect.comista tuon hauskan sadeviitan hetki sitten. Muutamien kirppiskuriksien jälkeen olen todennut, että mieluummin maksan kerran vuodessa uudesta kurapuvusta, kuin ostan useamman paikkaamistarpeessa olevan. Vaikka eipä sillä, kurahousujen alla on aina vedenkestävä haalari, joten ei se vesi ihan heti läpi pääse. (Kotipihassa en jaksa kurahousuja edes käyttää, mutta päiväkoti on päiväkoti).


Tässä kävi taas niin, että lapsi sai alennuksenkin jälkeen lähes 3 kertaa kalliimman sadeasun mitä meikäläinen. Aika tyypillistä äitiä, sanoisin. Tosin mulla on kyllä North Facen kuoritakki naulakossa ja tuo sadeviitta on ostettu matkoille ja laukussa kannettavaksi varaksi. Mutta pisaraviitta näyttää 100 kertaa hauskemmalta mitä musta North Face, joten luulen siirtyväni siihen ulkonäkösyistä :)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Gummisaapaspuolella hankintoja ei onneksi tarvinnut tehdä syksyä silmällä pitäen ollenkaan. Kevättalvella Nokian jalkineiden muumisaapas-arvonnan järjestämisestä sain lahjaksi lapsen Muumi-saappaat sekä Finnjagtin vaellussaappaat itselleni. Keltaiset Kids First Hunterit on taas tilattu Briteistä ja ne menevät pojalle sitten kun Muumit on liian pienet.


Mun on pakko silti miettiä uusien kumisaappaiden ostamista syksyksi, koska vaikka tuo Finnjagd-saapas on pirun hyvä jalassa, se on hankala arkikäytössä. Käytän kumisaappaita paljon peruslompsimiseen, roskien vientiin, naapurissa käväisyyn, kauppareissuille jne ja tuota kapeanilkkaista saapasta ei niin vain sujauteta jalkaan. Ja se kengän irrottaminen jalasta, oh boy. Varsi on sopivan levyinen eikä paina mitenkään, mutta välillä tuntuu että irrottamiseen saisi soittaa palokunnan apuun. Haaveilen hankkivani Nokian jalkineiden uudesta Julia Lundstenin suunnittelemasta citykumpparimallistosta oranssinauhaisen lyhytvartisen saappaan. Tai hailakat auringon polttaman keltaiset hait. Noita pitkävartisia kun ei tule pidettyä roskanvientikenkinä, vaan ne jalassa mennään oikeasti mettään ja marjaan.


Että satakoon ja ropiskoon, täällä ei kastuta!


Ps. lapsen Geggamoja-sadeasu on tilattu Campadren kautta ja sen hinnaksi jäi muistaakseni 35 euroa. Olen ollut tyytyväinen Campadreen, vaikka tämä olikin ensimmäinen pidetty ostos, kengät olen joutunut palauttamaan koon takia jo kaksi kertaa. Palauttaessa rahat tulevat tilille hieman yli viikossa. Myös suosituksista saadut etuudet palautetaan niitä käyttäessä, mikäli ostosta ei haluakaan pitää. Suosituslinkki Campadreen.

3 kommenttia

 1. Kiitos taas tästäkin! :)
  Pojalla syksyn sadeasuasiat kunnossa, itselleni olen etsinyt vinkkejä, tuo sadeviitta on ihana! :)

  VastaaPoista
 2. oleppa hyvä :) Siellä on myös sydänkuosillista ja jotain yksivärisiäkin eri mallisena, ja ovelle tuovat 5 eurolla 5 päivässä!

  VastaaPoista
 3. No nyt on tilaus Sportsdirectista matkalla! Tilasin tuon sadeviitan sydänkuosilla sekä toisen ulkoilutakin, koska en sellaista(kaan) omistanut! Kiitos vielä vinkistä :)
  Vielä kun itelle löytyis kumpparit vaikka keltaiset, niin sitte saa mun puolesta syksy tulla :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images