URBAANIN PIKNIKPERSOONAN ARVONTA

-sponsoroitu- Piknik-aika parhaimmillaan ja Lambilta kysyttiin millaisia piknikpersoonia perheessämme asustaa. Tein Lambin piknik-testin f...

-sponsoroitu-

lambi piknik

Piknik-aika parhaimmillaan ja Lambilta kysyttiin millaisia piknikpersoonia perheessämme asustaa. Tein Lambin piknik-testin facebook-sivuilla ja tulos oli  urbaani piknikpersoona.


Kaupunki puistoineen on toinen olohuoneesi ja kesällä käytkin piknikillä melkein joka päivä. Järjestelyihin suhtaudut rennosti: viltin virkaa toimittaa kaulahuivi ja eväät haetaan lähikaupasta matkalla puistoon. Tärkeintä piknikillä on hyvä seura ja auringonpaiste.


Niinhän se on! Tälle kesälle emme ole ehtineet monellekaan piknikille, mutta suunnitelmissa on kesäpiknikkejä ympäri kaupunkia. Ensimmäinen kuva on viime kesältä Kumpulan kyläjuhlilta, alempana taas satoa tämän kevään ja kesän piknikeiltä. Toinen kysymys kuului: mitkä Lambin tuotteet ovat lemppareitamme piknikillä? "Yllättäen" ne liittyvät enemmän lapsen kuin minun siistinä pitämiseen :D


lambi kosteuspyyhkeet lambi talouspaperi

Valitsin siis kosteuspyyhkeet sekä talouspaperin. Lambi halusi lahjoittaa piknikelämyksiä myös teille arvonnan muodossa. Palkinto on kadehdittavan hieno Menun multi-basket setti, mikä toimii myös mainiona piknikkorina (arvo n. 120eur) sekä tietenkin piknikille sopivia Lambituotteita.


lambi1

Osallistua voit vastaamalla simppeliin kysymykseen: millainen on sinun piknikpaikkasi tänä kesänä? Missä käyt tai minne haluaisit mennä?


Jätä vastauksesi meiliosoitteen kera (näkyy vain minulle) perjantaihin 14.6. mennessä, niin osallistut arvontaan. Voitto postitetaan sinulle heinä-elokuussa, siis juuri sopivasti esimerkiksi pimeneviin lämpimiin iltoihin eväiden kantoavuksi!


kuvat: Menu ja Lambi

198 kommenttia

 1. Läheisen lammen ranta on ehdottomasti suosikkipiknikpaikka :) Siellä on paljon tilaa, jonne levittää viltti ja nautiskella piknikherkkuja. Välillä voi kastaa varpaat veteen tai käväistä vaikkapa viileitä herkkuja läheiseltä jäätelökioskilta :) Avara, mukava ja lisäksi lapsiystävällinen alue, joka on monen muunkin suosiossa.

  VastaaPoista
 2. Lempipaikka picnikille on tänä kesänä lähileikkipuisto Helsingissä. Lapset saavat ruoan puistosta ja minä olen omilla eväillä. Ihanan helppoa ja vielä tosi mukavaa

  VastaaPoista
 3. Lähipuiston nurmikenttä, jonne piknik-viltin voi tarvittaessa nakata omalta parvekkeelta.

  VastaaPoista
 4. Tämän kesän ehdoton piknik-paikka on soutuvene! Tuo ihana "eväskori" olisi järvelle just passeli :)

  VastaaPoista
 5. Suomenlinnaan haluaisin piknikille, mutta enimmäkseen piknikpaikkana on lähipuisto tai leikkipuisto.

  VastaaPoista
 6. Olen kesätöissä saaristossa, jossa ensimmäinen ja paras yllätys oli naapureinani olevat lampaat. Kesän paras piknikpaikka on siis lammashaassa, eväinä voikukat ja kavereina rapsutusta rakastavat karvanaamat.

  VastaaPoista
 7. Tänä vuonna se on kyllä ehdottomasti Tampereen Sorsapuisto!

  VastaaPoista
 8. Tampereen Arboretum on loistava paikka lähteä piknikille! Tänä vuonna toivoisin pääseväni myös Suomenlinnaan rauhalliselle herkutteluretkelle!!

  VastaaPoista
 9. Uimaranta on ykkös retkipaikka! Nakkeja, rypäleitä, meloonia ja pipareita, mums :)

  VastaaPoista
 10. Suosituin paikka piknikille taitaa tänä kesänä olla leikkipuisto. Kotiäidin pelastus, muiden tekemä ruoka 5krt viikossa. Lisäksi vielä sotku on pois kotoolta, viltti on vaan ihmeen helppo siivota! Niin ja nurtsilla tietty, se hiekka on vähän ikävää hampaissa..

  VastaaPoista
 11. Omalla pihalla, mökkilaiturilla... Suomenlinna on kyllä yksi mihin pitäisi päästä piknikille!

  VastaaPoista
 12. Meidän piknikpaikka on meren rannalla Helsingissä. Ei oo ihanampaa.

  VastaaPoista
 13. Tämän kesän picnic-paikka on uuden kodin piha. Sisällä mies tekee remonttia. Minä ja lapset käydään miestä moikkaamassa ja eväitä syömässä sekä tietysti seuraamassa remontin edistymistä.

  VastaaPoista
 14. Meillä lemppari piknik-paikkana toimii tänä kesänä oma piha. Sen verran on nurtsia, että paikkaa voi vaihtaa mielin määrin :)

  VastaaPoista
 15. Alppari nyt ainakin mutta voisi sitä Mustasaaressakin pyörähtää tänäkin kesänä.

  VastaaPoista
 16. Uuden kodin terassi, järvimaisemalla :)

  VastaaPoista
 17. Piknikille keskuspuistoon. se on ihanin paikka tässä kaupungissa. mukaan vauva ja mies tietenkin. koriin napataan pähkinöitä, patonkia ja creme bonjouria ;)

  VastaaPoista
 18. Paras piknikpaikka on ehdottomasti rauhallinen kallio järven rannalla.

  VastaaPoista
 19. Mulla ja parhailla ystävilläni on vuosia sitten alkanut perinne käydä piknikillä tanssikoulumme takana sijaitsevan joen rannalla. Välillä istuskellaan laiturilla, välillä viereisellä nurmikolla. Kerran mulle jopa järjestettiin yllätyssynttärit kyseisellä paikalla :)

  VastaaPoista
 20. Uimarannalle ja saareen me on yleensä piknikit laitettu. Kesällä lapset haluaa myös usein syödä ihan tuossa omalla terassilla, ihan siis lounaat sun muut ;)

  VastaaPoista
 21. Meren rannassa, ehdottomasti! Ja onpa muuten hieno kori, oikein moderni!

  VastaaPoista
 22. Suomessa käydessä olisi suunnitelmissa mennä Suomenlinnaan piknikille. Täällä Budapestissä lempparipaikka on eräs puisto Sankarien aukion vieressä. Niin ihana paikka. :)

  VastaaPoista
 23. Eniten tulee pikniköityä varmaan takapihalla , lapsen mummun luona ja loppukesästä toivottavasti uuden asunnon parvekkeella ♥ Ensiviikolla toivottavasti myös Ähtärin eläinpuistossa, ajattelin päästää sisäisen lapseni valloilleen !!

  VastaaPoista
 24. Mä olen tosi huono käymään piknikillä, olen harrastanut sitä "kunnolla" ehkä kerran elämässäni, mutta joka kesä ajattelen korjaavani tilanteen. Tänä kesänä piknik saattaisikin luonnistua aika näppärästi. Järjestäisin sen ehkä mieluiten jonnekin puistoon tai rannalle. Kesälomareissulla piknik olisi varsinkin kiva ajatus, kun silloin kaupunkia tulisi tarkasteltua vähän eri perspektiivistä kuin yleensä.

  VastaaPoista
 25. Turussa, Ruissalossa, kalliolla, meren äärellä, kun ruotsinlaivat lipuu ohitse.

  VastaaPoista
 26. Siis nyt mun pitää ihan kysyä kun en nyt ole ihan varma... siis oletteko te tuossa ekassa kuvassa oikeesti piknikillä jossain jalankulkukäytävällä...? :D Ymmärsin kyllä pointin että olet urbaani piknikpersoona, onko tämä kuva otettu vain niinkun lavasteena? Anteeks,mutta oonko mä vaan niin maalainen vai ollaanko Helsingissä tosiaan piknikillä ihan jalkakäytävälläkin :)? Rohkeeta!

  VastaaPoista
 27. Lempipiknikpaikka voisi olla kaupungin keskustassa oleva puisto, jossa on myös frisbeegolfrata. Siinä voisi ensin heitellä pari kierrosta ja sitten istahtaa syömään jotain hyvää. Tai toisinpäin. :P

  VastaaPoista
 28. Omalla pihalla ja puistoruokailussa, stadikalla, kumpulassa... näitä ihania piknikkejä riittää joka päivälle!

  VastaaPoista
 29. Ei se ole lavastettu kuva, vaan lapsella tuli nälkä ja itku kesken pitkän kirppiskadun. Siirryimme siihen kadun varteen syömään ja kuva on siis ihan oikeasta tilanteesta viime kesältä :)

  VastaaPoista
 30. Tämän kesän piknik-paikka on ehdottomasti lähellä sijaitseva uimaranta! Viime kesä meni mukulan perässä kontatessa, nyt se taitaa keksiä jo muutakin touhua ku ruohon ja kukkien syönti. Ilmatkin suosii (ainaki toistaiseksi) biitsi-hengailua, jee!

  VastaaPoista
 31. Haluaisin käydä vaikka ja missä (mm. Suomenlinnassa), mutta todellisuudessa piknikit taitaa rajoittua oman taloyhtiön pihalle..

  VastaaPoista
 32. Tämän kesän ehdoton piknik ihanuus tapahtuu Katajanokan mattolaiturilla.

  VastaaPoista
 33. Eilen sen todistin, että isomman lapsen kanssa sopiva piknik paikka on uimaranta. Kyllä se pienemmänkin lapsen kanssa sopii, mutta sitten piknikiin täytyy tulla mukana yksi ylimääräinen lapsenvahti. :-)

  VastaaPoista
 34. Meiltä kävelymatkan matkan päässä oleva uimaranta.
  Tosin auton takakontissa on aina viltti valmiina, josta sen sitten voi tarvittaessa ex-tempore levittää minne vain sopivan paikan löytyessä.

  VastaaPoista
 35. Kotkassa asuessa kauniita puistoja piknikejä varten riittää ja lähistöllä on tarkoitukseen soveltuvia saaria, mutta paras piknik-paikka nimen omaan tänä kesänä tulee olemaan ensimmäinen oma piha kun tästä parin viikon päästä vain pääsemme muuttamaan :)

  VastaaPoista
 36. Ruissalo on upea piknikpaikka!

  VastaaPoista
 37. Piknikillä ollaan käyty metsässä, rannalla ja jopa omalla pihalla jo tänä kesänä ja vielähän tässä kerkeää laajentaa reviiriä.

  VastaaPoista
 38. Tänä kesänä on jo muutamaan otteeseen piknik-paikkana toiminut takapihalla oleva meren ranta ja puisto. Ja tulee varmasti toimimaan vielä monet kerrat, varsinkin jos kanadanhanhet pysyvät poissa. Mutta kerrassaan mukavaa olisi suunnata piknikille Porvooseen. Hankkia eväät sieltä, paikallisilta tuottajilta ja etsiä joku kiva paikka niiden natustamiseen.

  VastaaPoista
 39. lempi piknikpaikka on etupiha! meidän pihassa on isoja puita joiden varjoon pääsee suojaan ja isot nurmikkoalueet. siinä on hyvä pienen poikanikin ihmetellä nurmikkoa ja puita + kaikkea muuta :)

  VastaaPoista
 40. Alle 1-vuotiaan ja 3-vuotiaan kanssa ollaan useinmiten eväsretkellä kotinurkissa: pihalla, terassilla ja olohuoneen lattialla.

  VastaaPoista
 41. Uuden kodin "takapihalla" virtaa joki, ja ihan rannassa on mainio laavu. Siellä on tänä kesänä ehditty jo monet eväsleivät ja nuotiomakkarat syödä. :)

  VastaaPoista
 42. Jonnekin rannalle tai sitten "hyötypiknik" metsään marjoja tai sieniä poimimaan.

  VastaaPoista
 43. Lemppari on tuolla jossain meren rannalla, salaisessa piilopaikassa. Toinen hyvä on anopin puutarha, silloin kun hän ei itse ole kotona :D No ei, kyllä se silloinkin kelpaa mutta siellä on oma ihana tunnelmansa aina :)

  VastaaPoista
 44. Spontaanipiknik ihan missä vaan kun on tarpeeksi nälkä, kaupasta äkkiä pullaa ja mehua, rattaiden alakorissa kulkee aina pieni viltti mukana. Useimmiten mukana kulkee joka paikkaan kyllä ne omat eväätkin :)

  VastaaPoista
 45. Läheinen ihana pieni puistikko tai mökkimeininki olisi meidän juttu pikniköinnille :)

  VastaaPoista
 46. Löysin viime kesänä ihanan piknik paikan suht läheltä mökkimaisemia erämäästa. Sen verran täytyy erämaassakin olla kaupunkilaismeininkiä, ettei tarvitse kalliolla viltin päällä muurahaisten syötävänä istuksia. Paikalla on nimittäin tukkijätkätyylinen pöytä-penkkiratkaisu :D

  VastaaPoista
 47. Viikon päästä odottaa muutto Turkuun, joten pikniktestailuun pääsee kävelymatkan päässä oleva jokiranta. :)

  VastaaPoista
 48. Piknikillä ollaan käyty omalla pihalla ja leikkipuistossa.
  Meren rannalle jossain vaiheessa, kun ehditään mökille!
  Lapset on innoissaan eväistä, vaikka muuten ovatkin huonoja syömään! :)

  VastaaPoista
 49. Veneellä saareen piknikille :)

  VastaaPoista
 50. Omalla kotipihalla nurmikolla on kiva pitää piknikkiä :D

  VastaaPoista
 51. Huikea arvonta! Mukaan!
  Lemppari paikka olisi meren rannalla kallion poukamassa puolipilvisellä säällä lempeän kesätuulen viilentäessä. Lokkeja en sinne huolisi...

  VastaaPoista
 52. Tällä hetkellä paras piknikpaikka on oma takapiha. Lapselle kaikki on uutta ja jännää ja äitikin nauttii ikiomasta pihasta kerrostaloelämän jälkeen. Plussana roudauksen helppous :)

  VastaaPoista
 53. Tämän kesän piknik-paikka on oma laajennettu terassi :) Äiti saa ottaa arskaa ja lapsella keinu & heikkalaatikko muutaman metrin säteellä. Meillä on kavereille aina avoimet ovet, että saa liittyä seuraan ja ollaan saatukkin nauttia upeista hetkistä jo tänä kesänä!

  VastaaPoista
 54. Meillä on ollut suunnitteilla piknik Kivinokan ulkoilualueelle niin kauan kun on sen naapurissa asuttu, eli yli 3 vuotta. Nyt sitten voisi sen tänä kesänä vihdoin toteuttaa. :D

  VastaaPoista
 55. Tämmösel turkulaisel paras piknikkipaikka o Kupittaan puisto (lähel), Ruissalo (vähä kauempan meren äärel) tai sit, jos ei halua nährä ihmisii vaan möllöttää omas mainios seuras, niin Aurajoen ranta kaupunkist poispäin. Jaa juu, on toi kaverin pihaki aika kiva paikka piknikil. Simmottos!

  VastaaPoista
 56. Tänä kesänä haluan piknikille ainakin Suomenlinnaan. Niin kuin joka kesä :)

  VastaaPoista
 57. Meidän lemppari piknikpaikka on meren rannalla :)

  VastaaPoista
 58. Tänä kesänä luulen että käymme miehen ja tytön 8kk kanssa piknikillä monessakin eri paikassa. Listalla on ehdottomasti Suomenlinna, Kivinokka ja Lammassaari. Ja eiköhän me moniin muihinkin paikkoihin eksytä täällä Helsingissä miehen isäkuukauden aikana heinäkuussa :)

  Jotenkin hassua että miehen kanssa kahden ei olla ees pahemmin piknikeillä käyty. Nyt lapsen myötä tuo asia kyllä korjaantuu.

  VastaaPoista
 59. Useimmiten taidetaan käydä ihan vaan omalla pihalla tai lähimetsikössä. On helpointa pienen vauvan kanssa niin, ja isommat lapset kuitenkin saa retkifiiliksen.

  VastaaPoista
 60. Viikko sitten muutettiin uudelle paikkakunnalle ja täältä nyt etitään kivoja uusia piknikpaikkoja. Vieressä on ihana ranta nurtsialueella, johon ainakin levitetään kesällä useemman kerran eväät. :)

  VastaaPoista
 61. Tavoite olisi päästä piknikille Tampereella Hatanpään arboretumiin.

  VastaaPoista
 62. Mun picnik-paikka on metsä! Tai ei mikään hirveen tiheä ja synkkä metsä vaan järven rannalla. Vaikka asun Suomen suurimmassa lähiössä niin silti kyseinen paikka (tai oikeastaan paikat) löytyy kävelymatkan päästä. Tampereen Hervannasta löytyy hienot metsäreitit ja Suolijärven ympärillä on monta potentiaalista picnik-paikkaa. Siellä on jo käyty ja uudestaan mennään monen monta kertaa.

  Nimim. tuleva eräjorma :D

  VastaaPoista
 63. Vaaleanpunaisia unelmia9. kesäkuuta 2013 klo 14.34

  Rannalle ihanan viltin päälle syömään herkkuja, tekemään hiekkakakkuja ja nauttimaan auringosta!
  Myös mökkiympäristössä voisi kokeille piknikkiä ;)

  VastaaPoista
 64. Oma takapiha ja kaupungin puistot:)

  VastaaPoista
 65. Asun Joensuussa, joten lempipaikkoja ovat joen ja järven rannat.

  VastaaPoista
 66. Metsässä keskellä korpea kera viiden lapsen ja miehen. :)

  VastaaPoista
 67. Lempparipiknikpaikka Tampereella on ehottomasti Sorsapuisto. Siellä on paljon nurmitilaa ja aivan loistava leikkipaikka lapsille. Myös pieni kioski on plussaa, jos sattuu jäätelönälkä iskemään. Siellä ollaan käyty tänä kesänä jo pariin otteeseen ja varmasti mennään vielä uudelleen.

  VastaaPoista
 68. Me asumme totaalilandella, ja pistämme piknikit pystyyn omalle pihalle hevostarhan viereen. Siitä on helppo antaa osinkoa myös kauramoottoreille, jotka totta kai tulevat ihmettelemään aidan toiselta puolelta.

  VastaaPoista
 69. Kasvitieteellinen puutarha laajoine puistoalueineen! :)

  VastaaPoista
 70. Mun piknik-paikkoja ovat lähijärven onkimiseen sopiva rantakallio, tai Nuuksion metsä, Haukkalampi grillipaikkoineen. Viimeisin piknik oli kylläkin Suomenlinnassa.

  VastaaPoista
 71. Meidän eväsretket suuntaavat yleensä leikkipuistoihin. On näppärää mennä ensin leikkimään, sitten syödä lounaaksi eväät ja lopuksi nukkua päiväunet kotimatkalla.

  VastaaPoista
 72. Ihan kotipihalla, tai vaihtelun vuoksi kaupungissa leikkipuistossa. Molemmat passaa niin äidille kuin lapsillekin.

  VastaaPoista
 73. Toivottavasti pian ensimmäistä kertaa omalla pihalla. Odottelemme uuden asunnon vapautumista edellisiltä omistajiltaan :)

  VastaaPoista
 74. Yksi lempipaikoistani on meidän kaupunginmuseon puisto ja sen lähiympäristö.

  VastaaPoista
 75. Hiekkaranta. Sopivasti tekemistä lapsille ja siellä ne eväät uimisen lomassa maittaa.

  VastaaPoista
 76. Lähipuistoon on helppo sipsutella piknikille lapsen kanssa milloin vain. Kun kesäloma alkaa niin suunnistetaan koko perhe Tallinnaan ja mennään sinne vanhan kaupungin kupeeseen nurmikkokukkulalle eväsretkelle. Mukaan pakataan täytettyjä voileipiä, hedelmiä ja erilaisia kakkupaloja. Lapselle mehua ja äidille pienen pieni lasi kuohuvaa.

  VastaaPoista
 77. Porvoossa täytyy varmaan piipahtaa rantapiknikillä ja Keski-Suomen reissulla täytyy testata joku hyvä taukopaikka. Ja kaupungissa piknikkaillaan puistoissa, partsilla, Lintsillä ja missä vaan ;).

  VastaaPoista
 78. Helpoiten piknik onnistuu omassa pihassa. Kuljen kahdella kyynärsauvalla, joten yhtään mitään en saa kuljetettua. Jonkun toisen täytyy kantaa tarjoilut. Myöskään mikään filtillä eväitten nauttiminen ei tule kysymykseen, vaan pitää olla kunnon pöytä ja istuin. Usein käykin niin, että totean homman liian hankalaksi, joten päädyn juomaan kahvit vain keittiössä.

  Silti, kahvikaan ei maistu missään niin ihanalta, kuin ulkona!

  p.s. hankalaa eväitten kantamista helpottaisi toki kaunis ja käytännöllinen kori!

  VastaaPoista
 79. Lempipaikka on joen varrella viltin päällä istuen ja maisemia ihaillen :)

  VastaaPoista
 80. Lempipaikka "retkeillä" tällä hetkellä taitaa olla oman pihan terassilla uuden hyttysuoja katoksen alla ja toinen sitten rannalla viltin päällä istuen.

  VastaaPoista
 81. Tykkään käydä piknikillä Suomenlinnassa, mutta ihan hyvin piknikin voi pitää vaikka omalla takapihalla :)

  VastaaPoista
 82. Yhtä ainoaa suosikkipaikkaa ei ole. Meidän perhe on autoton, pyörillä liikutaan. Kesäaikaan tehdään päivittäin pitkiä pyörälenkkejä, viltti ja eväät aina mukana. Pysähdytään kun tulee kiva paikka eteen, ja kivoille paikoille palataan uudestaankin :) Tää olisi niin loistava palkinto! :)

  VastaaPoista
 83. Meidän pienen perheen lemppari piknikpaikka on ehdottomasti läheisen järven rannalla. Kaupunkiin on sieltä matkaa vain kuutisen kilometriä, mutta tuon järven rannalla tunnen aina olevani kuin kotona maaseudulla. On rauhaisaa ja vesi liplattaa kivikkoista rantaa vasten aina kun me istuskelemme kauniilla vihreällä nurmella. :) Tämän arvonnan voitto kyllä helpottaisi kovasti piknikkeilymme, sillä piknik-herkkujen paikalle raahaaminen muovipussissa tuottaa aina päänvaivaa.

  VastaaPoista
 84. Lempipaikka on oikeastaan ihan mikä vaan, eväät kulkee pitkin Helsinkiä :9

  VastaaPoista
 85. Oikeestaan mikä vaan paikka, missä lapsi ei pääse juoksemaan auton alle tai jonnekin veden varaan yllättäen. Ilman autoa elellään, eli täällä lähistöllä pyöritään bussien avulla :) Ja varjoa pitää löytyä!

  VastaaPoista
 86. Lempi piknik paikka tälle kesälle on nurmialue järven rannassa :)

  VastaaPoista
 87. Ehdottomasti meidän kaupungin ranta. Kiva ruohoalue missä syödä eväitä ja ranta lähellä. JA tietysti leikkipaikka lapsille :)

  VastaaPoista
 88. Uutelaan merenrantaan käypi askeleemme tänäkin kesänä.

  VastaaPoista
 89. Paras piknikpaikka on meren rannalla, saaressa kallion kolossa. Ruohosipuliakaan ei tarvitse kantaa paikalle kun sitä on siellä omasta takaa :)!

  VastaaPoista
 90. Paras paikka löytyy läheltä meren rannalta.
  Ihanat maisemat, raikas tuuli ja hyvä seura.

  VastaaPoista
 91. Kyllä se on ehdottomasti kotomaisemissa Savossa rannan viereinen nurtsialue jonne suunnataan ensi viikonloppuna kera koirien ja ystävien. Hupattelua, mukavaa yhdessäoloa ja simppeliä piknikruokaa jota on helppo syödä. Ehdottomasti kuoharia (alkoholitonta lasten versiota) mansikoita ja vaahtokarkkeja ainakin.

  VastaaPoista
 92. Veikkaan tämän kesän piknikkien suuntautuvan lähirantsuun ja omalle pihalle. Haluaisin evästää rantakallioilla merta ja lokkeja kuunnellen.

  VastaaPoista
 93. Olen raskausviikolla 38 emmekä paljoa retkeile juuri tällä hetkellä, joten hellyyttävää oli mieheni järjestämä yllätyspiknik äitienpäivänä omalle pihalle! Oli retrohiiligrillillä paistetut pihvit, salaatit, juustot, rypäleet & keksit sekä jälkkäriks suklaamuffinsseja <3 Vauvan tultua retkeilemme varmasti myös lähiseudulla saaristossa!

  VastaaPoista
 94. Mikä tahansa puisto kelpaa piknik paikaksi näin kesällä. Ehkä lempikohde täällä idässä on kuitenkin Ilosaari, jossa pääsee varpaitaan uittamaan ja vessatkin löytyy läheltä.

  VastaaPoista
 95. Kotipiha on paras paikka!

  VastaaPoista
 96. Kalliopaikka saaristossa, josta voi seurailla purjeveneitä tai vaikkapa lintujen edesottamuksia..niin tai omien lasten :)

  VastaaPoista
 97. Yyteri Porissa, Suomen hienoin ranta sopii mainiosti piknikpaikaksi!

  VastaaPoista
 98. Uuden asuintalomme vieressä on mukava kallio, johon voi mennä piknikille aina kun ehtii :)

  VastaaPoista
 99. Piknikillä käydään lasten kanssa ainakin rannalla ja ihanaa olisi myös lähteä koko perheen kanssa Suomenlinnaan retkelle herkullisen piknik-korin kera. :)

  VastaaPoista
 100. Pyöräretki noin 10 kilometrin päähän keskelle maaseutua, jossa voi eväitä yödessä katsella läheisen pellon lehmiä ja lampaita :) pienen miehen lempipaikka

  VastaaPoista
 101. Läheisen joen rantaan tai omalle takapihalle. Mieluusti menisin meren rantaan kallioille.

  VastaaPoista
 102. Wau mikä piknikkori! Mun lempipiknik on rento, kauniissa maisemassa mukavien ihmisten kanssa :)

  VastaaPoista
 103. Piknikhän onnistuu vaikka omassa makuuhuoneessa, kunhan on vain mielikuvitusta, hyvää naposteltavaa ja parasta seuraa...

  VastaaPoista
 104. Läheinen uimaranta taitaa olla se paras piknikpaikka, ensi uidaan ja sitten tankataan että jaksaa taas polskutella!

  VastaaPoista
 105. Meidän tämän kesän piknikreissut tahtoisin olevan leikkipuistossa, rannalla, laavulla ja ehkäpä hiekkamontuilla :) Toivon mukaan näistä edes jotkut paikat toteutuisi, suunnitelmat on ainakin :)

  VastaaPoista
 106. Kesän piknik-listalla on Tallinnan Kadriorgin puisto mihin on tuotu mustia joutsenia näytille kymmenien vuosien jälkeen.Piknik-seurueeseen kuuluu ihastuttava 2,5v tyttö ja hyvien ystävien seura. :)

  VastaaPoista
 107. Leikkipuiston vieressä nurmikolla on ehdottomasti parasta pikniköidä tänä kesänä..puu tai kaks on plussaa, ettei ihmiset ja eväät happane auringossa liikaa :)

  VastaaPoista
 108. Läheinen järvenranta.

  VastaaPoista
 109. meren äärellä, laiturin nokassa :).

  VastaaPoista
 110. Se voisi olla jossain vaelluksen päässä johon noustaisiin ja siellä olisi kalliota jossa voisi ihailla kaunista kesäpäivää ja katsella maisemia samalla.

  VastaaPoista
 111. Jo alkukesä on näyttänyt, että paras piknik-paikka on mikä tahansa viihtyisä nurmikko, joka sattuu kohdalle nälän yllättäessä. Meillä on uuden vauvan kanssa viltti vaunujen alla koko ajan mukana, joten viltti kaivetaan esiin aina kun jommalla kummalla yllättää nälkä. Vauvan ensimmäinen kesä on tähän mennessä ollut loistava!

  VastaaPoista
 112. Kyllä Tampereen Sorsapuisto on ykkönen!

  VastaaPoista
 113. Tähän mennessä piknikiä on vietetty tänä kesänä kodin lähellä puistoissa ja lammenrannalla. Kesään mahtuu varmasti vielä useita piknikejä niin puistoissa, järvenrannalla kuin metsässäkin, niin innoissaan lapsi näistä retkistä aina on!

  VastaaPoista
 114. Mun piknik paikka on kyllä tänä kesänä uuden kodin ihana leveä, kaunis parveke jonka juuri sain sisustettua! Johan me syödäänkin siellä piknik-aamupalaa joka päivä, mutta sit jos ihan ulos pitää lähteä niin valitsen Kalajoen hiekkasärkät jossa aiotaan mennä tänäkin vuonna käymään :) Ihana piknik-paikkana!

  VastaaPoista
 115. Traktorin hytti on joka kesäinen piknik paikka kun vien isännälle lounasta ja kahvit.

  VastaaPoista
 116. Porin Kirjurinluoto joko Pelle Hermannin leikkipuisto tai sitten Kokemäenjoen rannassa - kera perheen ;-)

  VastaaPoista
 117. Vielä ei olla päästy piknikille uuden kodin ympäristöön mutta toiveissa siintelee läheinen uimaranta tai ehkä ihan oma pieni pihakin olisi hyvä aloituspaikka taaperon kanssa!

  VastaaPoista
 118. Työpaikan vieressä on iso puistoalue, jossa aloitettiin jo toukokuun helteillä töiden jälkeiset piknikit. Mikään ei ole niin ihanaa, kuin käydä lounastunnilla hakemassa pikaisesti piknik-eväät ja sitten neljän jälkeen lähteä puistoon kävelemään ja lopulta leiriytyä kevyelle päivälliselle. Tuntuu joka päivä, kuin viettäisi ihanan miniloman!

  VastaaPoista
 119. Takapiha tai leikkipuisto, joenrannan puistonpenkki on myös kiva! Lapsille mikä paikka tahansa on mahtava piknik-paikka ;)

  VastaaPoista
 120. Me käydään piknikillä useimmiten matkalla jonnekkin eli milloin missäkin. Tokoin rannassa viihdytään hyvin. Käydään siinä leikkipaikalla usein leikkimässä oman pihan ja puiston ollessa vielä rakennusvaiheissa.
  Toi testi väitti että olen Hifistelijä, taisi johtua siitä että otan eväät kotoa mukaan. Ei siihen ainakaan muuta hyvää syytä voi olla. :D

  VastaaPoista
 121. Oma parveke on ykkönen! Mutta vaihtelun vuoksi on kiva suunnata leikkipuiston nurmikolle tai lammen rannalle. :) Oi kesä, piknik ja kirsikat!

  VastaaPoista
 122. Oma lempparipiknik on rannalla. Pikkasen tuulta, sopivasti elämää ympärillä. Mutta hei, noin tyylikkään korin kanssa pitää mennä jonnekin Espalle. :)

  VastaaPoista
 123. Meillä on eväät mukana ihan joka paikassa! Koko kaupunki on meidän piknikhuopa :)

  VastaaPoista
 124. Tässä ollaankin kesän oleellisten kysymysten äärellä! Paras piknikpaikka on tilanneriippuvainen hakuammunnan ja tarkan harkinnan sekoitus: Se sijaitsee max. 100 m etäisyydellä nälän alkuhetkiltä, mielellään meren läheisyydessä loivalla kalliorannalla tai keskustan satamalaiturilla (jossa 3v jaksaa todistetusti istua katsomassa laivoja, joten huoltajalla on mahdollisuus jopa ehtiä syömään) ja lähellä kauppahallia tai toria tai muuta pikkukauppaa josta saa täydennystä extempore-eväskoriin. Hyvin mielellään tähän yhdistyy myös läheinen leikkipuisto (Hakaniemi - löytyy nämä kaikki), eläintarha (Korkeasaari - ei kauppaa) tai muu huvipuisto (Linnanmäki - kiinteistövälittäjää mukaillen "merikin pilkottaa"). Mutta avainkohtia ovat lähinnä aurinko, nälkä ja ylimitoitetut kalorit!

  VastaaPoista
 125. Järvenranta nyt kun täällä maalla asustellaan.

  VastaaPoista
 126. No kyllä se on ollut mikä tahansa, missä vihreää kasvaa.

  VastaaPoista
 127. Meidän piknikpaikkamme tänä kesänä on Tammisaaressa rannan tuntumassa. Piknikille on helpohko ampaista isovanhempien mökiltä ja halutessaan voi vaikka piknikin jälkeen pelata miesväen kanssa kierroksen minigolfia.

  VastaaPoista
 128. Paras piknikpaikka on mikä tahansa puisto, jossa satutaan lasten kanssa olemaan :-) Kesällä pitää käydä piknikillä lähes päivittäin!

  VastaaPoista
 129. Haluaisin jostain syystä mennä Eurajoen Liinmaan linnan raunioille, mutta taitaa jäädä yksivuotiaan lapsen, kaksivuotiaan koiran ja tämänvuotisen koiranpennun kanssa tehdyt piknikit tuohon kotipihalle. Kun ei niitä koiria voi kotiin jättää :)

  VastaaPoista
 130. Kerrostalomme nurmikolla hoidetaan piknikit, koti ja sen palvelut ovat lähellä ja silti pääsee piknik tunnelmaan!

  VastaaPoista
 131. Kotihiirenä täytyy sanoa, että tämän kesän paras piknikmesta on oma piha. Grilli käden ulottuvilla, jääkaappi muutaman askelen päässä, näkösuojaa puiden ja pensaiden muodossa niin, että voi huoletta makoilla viltillä vaikka rönttöalusvaatteissa.
  Toinen piknik-kohteeni on miehen suvun mökin laituri, aion uittaa varpaita meressä, mutustella vaikka mansikoita ja olla tekemättä yhtään mitään muuta kuin haaveilua.
  Toivon myös pääseväni minulle rakkaan kaupungin Tampereen kesää näkemään piknikinkin muodossa. Koskipuistoon tietenkin, keskelle kaupungin vilinää.

  VastaaPoista
 132. Tarvaspäästä (Gallen-Kallelan museolta) vähän eteen päin, ihanat korkeat kalliot merenrannassa.. muutamat kaupunkijuhannuksetkin siellä vietetty, ihan paras mesta vielä toistaiseksi kun lapsukainen ei vielä liiku omaa akseliaan pidmmälle!

  VastaaPoista
 133. Käymme paljon piknikillä tässä meidän lähimetsessä ja lähialpilla, sekä yksi suosikeistamme on meidän laakson perällä oleva ihana paikka joen rannassa jossa näkee melkeinpä joka kerta murmeleita :D Sinne aiomme tänä kesänäkin monta kertaa suunnata.

  VastaaPoista
 134. Meillä vietetään lasten kanssa piknikkiä usein ihan kotipihan ympäristössä tai läheisessä kotieläinpuistossa.Kesän ihania ja kiireettömiä hetkiä kun levittää viltin nurmelle ja pistää piknikin pystyy :)

  T : TanjaRiitta

  VastaaPoista
 135. Tänään mennään piknikille lähipuistoon, mutta haaveissa piknik tapahtuu jazzeilla Porissa tai kesäreissulla Suomenlinnassa. :)

  VastaaPoista
 136. Meidän piknikit suuntautuu useinmiten läheiselle kalliolle, rannalle tai niinkin eksoottiseen paikkaan kuin takapihalle :)

  VastaaPoista
 137. Omassa pihassa joenrannassa olevalla suurella laiturilla on ihana viettää kesäinen piknik!

  VastaaPoista
 138. Tänäkesänä haluaisin ehdottomasti piknikkeillä keskuspuiston tuntumassa! Viimekesän pyöräilin töihin Manskun varrelle keskuspuiston läpi ja silloin jäi mieleeni kutkuttelemaan ajatus, että siihen metsikköön on pakko päästä tutustumaan tarkemminkin. Jonkun verran elueeseen jo tutustuneena tiedän sieltä muutamia paikkoja ja sen, että varmasti löytyy sekä aurinkoa että varjosampia puunjuuria. Sinne on siis päästävä!

  VastaaPoista
 139. Meillä on tapana lähteä kalastus "retkille" hyvin aikaisin aamulla. Piknik tapahtuu useimmiten veneen pohjalla, Tämä taitaa olla meidän suosikki kohde myös tänä kesänä :)

  VastaaPoista
 140. Meidän perheen piknikpaikkana toimii vanhan vesitornin kattotasanne. Kyseessä on siis osittain maan sisään rakennettu vesitorni, joten korkeanpaikankammokaan ei haittaa. Ylös vie ihanan kapeat portaat, joita reunustaa jättimäiset puskat molemmin puolin ja ylätasanne on aidattu.

  VastaaPoista
 141. Meidät löytää jatkuvasti piknikiltä läheisestä puistosta lammen rannalta, eikä olla ollenkaan ainuita. Jos ollaan villejä, päästään toiseen lempparipaikkaan eli joen rannassa olevalle matonpesupaikalle, jossa on paljon rauhallisempaa.

  VastaaPoista
 142. Tämän kesän piknik-paikka on meidän viljelypalstan nurkkaus!

  VastaaPoista
 143. Oma piha, kerrankin ku sellanen on :) Tai myös läheinen ihana puistikko käy, elämyksiä kaikki herra kaksiveelle =)

  VastaaPoista
 144. Meidän tämän kesän ehdottomasti suosituin piknik-paikka tulee (pakostakin) olemaan oma takapiha, jossa rakennellaan tällä hetkellä rantasaunaa ja toivon mukaan jo pian sisustellaankin :)

  VastaaPoista
 145. Kallioiset rannat ja metsäiset luontopolut.

  VastaaPoista
 146. Ihan ykköspicnicpaikka Kuopiossa on Tiikeripuisto, Brahenpuisto tai pikkukakkospuisto, millä nimellä sitä uutta mahtavaa leikkipuistoa nurmikentällä haluaakin sanoa. Vain 50km päässä olisi vanha leirintäalue kauniin rannan äärellä. Se on haavepicnicpaikka, mutta sinnekkin pääsee :)

  VastaaPoista
 147. Tarkoitus olisi päästä vielä tänä kesänä Turun Seikkailupuistoon piknikille. Pari kolme vuotta sitten tuli käytyä useammankin kerran, viime vuonna jäi kokonaan väliin mutta tänä vuonna on vielä pari viikkoa lomaa jäljellä...

  VastaaPoista
 148. Lempipaikka on uimaranta tai viikonloppuretkillä esim. Aulangon ulkoilualue.

  VastaaPoista
 149. Me mennään joka vuosi heinäkuun loppupuolen lauantaina parin ystäväperheen kanssa piknikille Espoon Iso-Vasikkasaareen. Matka alkaa saaristolaivalla Haukilahdesta. Mukaan omat eväät ja juomat. Rentoa yhdessäoloa. Lapset leikkivät keskenään nurmikentällä, kiipeilytelineissä ja keinuissa. Uimaan mennään jos levätilanne sen sallii. Aikuiset nauttivat olostaan. Tuollainen Piknik-kori olisi aika hieno mukaan tuonne, jo perinteeksi muodostuneelle Piknikillemme.

  VastaaPoista
 150. Oma takapiha. Kaikki tarvittava lähellä ja sateen sattuessa lyhyt matka sisälle.

  VastaaPoista
 151. Luonnon helmassa kauniissa maisemissa, vaikkapa meren tai järven rannalla :). Käydään tutustumassa uusiin paikkoihin ja ihmetellään luonnon ihmeitä omia eväitä mutustellen.

  VastaaPoista
 152. Omalla pihalla piknik! Nyt, kun sellainen mahdollisuus on, niin sinne! Tosin oon houkuteltavissa lähtemään piknikille minne vaan :)

  VastaaPoista
 153. Oman pihan terassilla on kiva olla picnicillä, jos vaikka sade yllättäisi, pääsisi nopeasti suojaan.

  VastaaPoista
 154. Niin monena kesänä sitä on kunnon piknikeistä haaveiltu, mutta ikinä en saa aikaiseksi! Täydellinen paikka herkkueväiden syömiseen olisi hieman uimarannan sivulla olevan puun katveesa ja päivän kuumetessa pääsisi pulahtamaan järveen. :)

  VastaaPoista
 155. Hiekkaranta meren äärellä. Matkat tietysti pyörällä taittaen!

  VastaaPoista
 156. Oma pihan vastaleikatulla nurmella!

  Toinen potentiaalinen vaihtoehto ois rantakalliolla, mutta kotipiha on niin paljon helpommin saavutettavissa...

  VastaaPoista
 157. Lapsena pakattiin ystävän kanssa koriin piknikeväät ja kierrettiin varmaan kolmen kilometrin lenkki, kun etsittiin hyvää piknikpaikkaa. Johonkin tuuli liikaa, jossain paistoi aurinko liian paahtavasti, jossain oli liikaa muurahaisia ja jossain liian kylmä. Paras paikka löytyi kuitenkin ja eväät maistuivat mainiolle.

  Kotiinkaan ei ollut enää pitkä matka - paikka kun oli kotirappusilla. :)

  Oma lapseni on oppinut äidiltään: välipala syödään usein piknikillä kotirappusilla.

  VastaaPoista
 158. Kevään muuton myötä meillä on vihdoin oma pieni piha. Pienen pojan kanssa juuri sopiva kohde.

  VastaaPoista
 159. Mökki terassi tai lähijoen ranta :P

  VastaaPoista
 160. Lempparipiknik nautitaan ihan missä vaan, missä on aikuiskavereita äidille ja lapsikavereita lapsille, vähän suolaista ja vähän enemmän makeaa. ;)

  VastaaPoista
 161. Piknikille helposti pojan, jalkapallon ja suuren huivin kanssa. Leiripaikka kentän laidalla, rannalla, urheilupuistossa... Eväät pakkasesta... etukäteen leivottuja pitsapuusteja (jotka jäisinä sulavat sopivasti kun nälkä iskee), soijakaakaota (tetra), viinirypäleitä ja pähkinöitä! Teema: ei stressiä kesään!

  VastaaPoista
 162. Kuusijärven ranta kutsuu piknikille sijaintinsa ja uintimahdollisuuden vuoksi.

  Meillä on muuten noita Lambin kosteuspyyhkeitä aika kasa, kun saatiin Naisten Kympiltä yli jääneitä tuotekasseja kymmeniä.

  VastaaPoista
 163. Rakentuvan talomme etupiha, vielä kiinnittämättömät ja siitä syystä hieman keikkuvaiset rappuset tai autotallin pohja :) Siinä rakkaita ja käytännöllisiä piknik-paikkoja tälle kesälle. Piknik on mahdollisuus pieneen hetkeen romanttisuutta ja rentoutta kaiken keskellä. Toinen rakas piknik-paikkamme on järven ranta, jossa nauttia suklaata suoraan paketista vauhdikkaan moottoripyöräretken päätteeksi! Kesä! Oih.

  VastaaPoista
 164. Lähileikkipuisto, oma piha ja viereinen uimaranta ovat kesän suosikit piknikpaikaksi. Oikeastaan melkein mikä vain paikka käy jos on nätti ilma. Extrakivajuttu jos lapset ovat koko piknikin ajan sovussa ja hyvällä tuulella :)

  VastaaPoista
 165. Mukana tietysti! Meillä ykköspaikka on oma palsta, mutta kaikki kivat paikat jossa on vihreetä edes vähän ympärillä käy. Haltiala ja Tuomarinkartano on kesällä myös vakkaripaikkoja.

  VastaaPoista
 166. Läheisen järven rannalla :)

  VastaaPoista
 167. Uimarannalla on mukava, välillä voi pulahtaa veteen ja siitähän se nälkä tulee.

  VastaaPoista
 168. Viikinsaaren ranta ja nurmikkoalueet on ehdottomia suosikkejani.

  VastaaPoista
 169. Oman kotini takapiha

  nimim.pirre

  VastaaPoista
 170. Kalliolle, kukkulalle... Heinikossa on punkkeja, iiiiik :)

  VastaaPoista
 171. Tämän kesän piknikpaikka on uuden asunnon myötä läheinen jokiranta.

  VastaaPoista
 172. Lemppari piknik-paikka on mökin pihalla, syöden omasta (no okei, äitin ja isin...) mansikkamaasta kerättyjä mansikoita. Seurana ihanat veljen lapsoset. :)
  Haluaisin myös kovasti päästä jonnekkin saaristoon, missä käy kova tuuli, mutta on lämmin. Paljon herkkuja ja hyvää seuraa mukaan. :)

  VastaaPoista
 173. Kaikki vesistöt kiehtovat. Käy vaikka kaupunkipuisto vesisuihkuineen. Lähitorilta nappaan mukaan tuoreet syömiset: mansikat, herneet, sämpylät. Kahvia termarista tai pullon vissyä. Tärkeintä on tunnelma ja hetken rentoutuminen.

  VastaaPoista
 174. Oih, ihanin piknik paikka on mökin laiturilla.
  Hieman loppu kesän pimenevässä illassa sinne voi viritellä kynttilöitä.
  Piknik kassiin on pakattu, täytettyä patonkia, viinirypäleitä ja ym. mieluisaa naposteltavaa.

  VastaaPoista
 175. Salainen pieni saari meren äärellä... Sinne pääsee vain veneellä.

  VastaaPoista
 176. Kiva kallioinen ranta on suosikkipaikkani.

  VastaaPoista
 177. Suosikki piknikpaikkani on iso puisto kaupungin keskutan tuntumassa, lyhyt matka ostamaan eväitä ;)

  VastaaPoista
 178. Kesäpaikkammme ihanalla hiekkarannalla olemme lasten kanssa syöneet monet
  piknik herkut.Tänä vuonna vesi todella korkealla,eikä hiekkaa ole paljon näkyvissä,mutta eiköhän me silti joka kesäinen piknik rannalla istuen nautita.

  VastaaPoista
 179. Kesä kokonaan picnikkiä mökillä

  VastaaPoista
 180. Kesän eka piknik oli Karkkugospelissa ja piknikulkoilmakonsertit onkin kakkein kivempia, hyvää musaa (ainakin osa) ja hyvää naposteltavaa

  VastaaPoista
 181. Hiekkaranta lappajärven rannalla

  VastaaPoista
 182. Omalla terasilla ja tietysti sitten mökillä

  VastaaPoista
 183. kyllä se on tossa oman pihapöydän äärellä pitemmälle ei jouda valitettavasti :) ps. ja sateen sattuessa pääsee nopiaan sisälle.

  VastaaPoista
 184. Olen joka kesä käynyt piknikillä järvenrannassa, jossa on valmiiksi pöytäryhmä. Nuoriso on vähän polttanut pöytää, mutta otan oman liinan mukaan, niin on idyllistä. Toinen ihana paikka on Kotkassa Katariinan puistossa, jossa voi myös grillata. Siellä on myös siistiä.

  VastaaPoista
 185. Meidän kesän ehdottomasti suosituin piknikpaikka on muutaman kilometrin päässä sijaitseva uimaranta. Perinteisesti viltillä istuen ja eväitä kassista kaivaen. Uimarannan vieressä on lisäksi leikkipuisto, joten halutessaan (ja eväiden riittäessä) saa siellä vietettyä vaikka koko päivän. :)

  VastaaPoista
 186. Paras paikka on vanhempien pihassa omenapuun alla. Tai sitten automatkalla jonnekin ja poikkeaa eväineen ja viltteineen sivutielle ja aina löytyy kiva paikka. Unelma picnick on että menisin salaa Lontooseen missä tytär opiskelee, kasaisin ihanat eväät ja menisin johonkin ihanaan puistoon. Tavalla tai toisella saisin huijattua tyttäreni tulemaan sinne, antaisin ison halin ja nautittaisiin ihanista kesän antimista ja hyvästä seurasta ;)

  VastaaPoista
 187. Paras paikka on kauniissa, rauhallisessa paikassa, nurmikolla tai hiekalla poikaystävän kanssa, missä kävimmekin pari päivää sitten. Toivottavasti pian uudestaan <3

  VastaaPoista
 188. Läheisessä puistossa tulee käytyä. TÄnä kesänä vielä en ole käynyt, tarkoitus kyllä kohta mennä kera hyvien eväiden =)

  VastaaPoista
 189. Ennen paljon suurieleisemmät ja hartaudella valmistellut piknikit vaihtuivat tänä kesänä lähipuiston helppoihin ja viilentäviin puistopäiviin. Helppo kurvata vaunujen kanssa, jättimäisten puiden alla riittää turvallista varjoa ja pienellä ihmeteltävääkin oksien hulmutessa vienossa merituulessa. Kauppakin on lähellä, joten helpot eväät voi noutaa matkanvarrelta suoraan kylmätiskistä. Tai livistää hakemaan jätskin. Paras kesä ever!

  VastaaPoista
 190. Lempipiknik-paikka on kyllä tuo naapurikerrostalon takana aukeneva "teletappimaa", eli puisto jossa riittää nurtsia, aurinkoa ja seuraa jokaisena aurinkoisena päivänä. Parasta on ehkä se, että sinne kävelee kotiovelta noin kolmessa minuutissa, eli piknikiä voi pitää vaikka koko päivän, eikä sissipissan uhkaa ole olemassa, kun kotona voi käydä vessassa. :D

  VastaaPoista
 191. Oma parveke tai läheinen järvenranta ovat mieleisiä ja helppoja autottomalle ja köyhälle immeiselle :)

  VastaaPoista
 192. Rannalla ehdottomasti. Myös puistopiknikit on kivoja :)

  VastaaPoista
 193. parhaat piknikit vietän vasta loppukesästä, rakastan evästämistä metsässä marja ja sieni retkien yhteydessä. Siinä yhdistyy hyöty ja huvi. Toisaalta en kylläkään koskaan kieltäydy piknikistä muissakaan ympäristöissä.

  VastaaPoista
 194. Helsinkiläisenä tykkään eniten käydä piknikillä Suomenlinnassa tai Kaivopuistossa. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images