2-VUOTIS SYNTTÄREIDEN AJATUKSET

Kahdessa vuodessa ehtii paljon. Poika kasvaa ja rinnat rapistua. Tasan kaksi vuotta sitten opeteltiin syömään ja syöttämään noilla meloneiks...

249701_10150183367092714_3469645_n

Kahdessa vuodessa ehtii paljon. Poika kasvaa ja rinnat rapistua. Tasan kaksi vuotta sitten opeteltiin syömään ja syöttämään noilla meloneiksi muuttuneilla hinkeillä. Tänään luin 2-vuotta täyttäneelle pikkupojalle iltasatua, missä oli hieno ja selkeä opetus: kerro kun on pissahätä, niin pääset potalle. Rinnat näyttävät nykyään enemmän pesäpalloräpylöiltä, mutta nykyään yöt saa suurimmaksi osaksi nukkua kunnolla, kumpikin.


Syntymäpäiväjuhlien järjestäjä ei nyt keksi parempaakaan sanottavaa. Ehkä näihin vuosiin on mahtunut muutakin, mutta nyt olen niin väsynyt etten voi muistaa ;)

18 kommenttia

 1. Olenko eka, hyi hyi tissi ;) ei vaan...luonnollista, kaunista ja rohkea veto. Hyvä Elsa! Hyvä 2-vuotias Karpo ;)

  VastaaPoista
 2. Toi tissikuva oli niin tuttu :)! Mullakin on tuollaisia kuvia tallessa, jossa megahinkki on isompi kuin punapigmenttinen vauveli!

  VastaaPoista
 3. Nyt kaikki luulee et pojan nimi on oikeasti Karpo :D :D

  Niinhän se vanha kansa sanoo, että tissit tiskiin.

  VastaaPoista
 4. nänni ja lapsen naama saman kokoisia! Kohta sullon taas <3<3<3

  VastaaPoista
 5. just painoin eetteriin luonnoksista juttua 2vstä. 2v on mainio tyyppi, niin mainio että lykättiin päiväkotipaikat tammikuuhun ;)

  VastaaPoista
 6. Ai niin jee <3<3<3<3<3! Megahinkki ja -nänni 4-ever!

  VastaaPoista
 7. Onnea!

  Vaikkei itsellä ihan noihin mittoihin tissit kasvaneet, niin eipä oo paljon kuvia meikäläisestä vauva-ajalta missä ei näkyis tissit...

  Ja penhana, se leivoskisa. Tässä nyt sit teen kauppalistaa ja huomenna on pakko pykätä leivosta ja reseptiä kehiin. Ideat on kyllä muhineet jo hyvän tovin, yhden tosin kuoppasinkin kun näin vähän samantyyppisen luomuksen. Niitä leivoslinkkejä en oo ees viitsinyt kurkkailla etten ala rajata itseäni enempää jos niistä sattuiskin tulemaan kans jotain samalla idiksellä.

  VastaaPoista
 8. Wou, teillä on siis puhuttu 5 sanaisia lauseita 2 veenä? meillä osataan sanoo se metro-juna :D ja jotain yksittäisiä lauseita. Ainoa viiden sanan lause on Anna anna anna anna AAANNNNAAAAA

  VastaaPoista
 9. Lapsi kiittää ja äiti poisti nimen kommentista :)

  Muista tosiaan osallistua, siellä on ihan hyvät saumat näes kun ei ole ihan pilvin pimein leivoksia. Mutta ihania sieltä löytyy kaikkea, tosi oivaltavia juttuja!

  VastaaPoista
 10. Räpylät on kätevät moneen. ;) Ja onneksi olkoon, 2/18 urakasta suoritettu kunnialla!

  VastaaPoista
 11. Onnea :)

  Ja hieno tissikuva :) Muistan miten mua huvitti aina kun vauva oli pieni kun se tissi oli oikeesti niin paljon isompi kun vauvan pää. Niin hassua jotenkin!:D

  VastaaPoista
 12. Onnea :) Mulla kun on jo tuo Pienempikin sen 4v niin nyt on alkanut nää vauva-aika kuvat ottaan taas sillee sydämestä, et oiiiiih... ja tosiasia on, et heti pitää toppuutella, et ei se vauva-aika unettomine öineen, pukluineen ja ongelmineen ihan niin oiiiih aina ole ;D ja järki palaa päähän.

  VastaaPoista
 13. joo, hyvä olla räpylät, ainoo et kesällä hieman hiostaa ;)

  VastaaPoista
 14. Joo ja varsinkin silloin ku se maito ekan kerran nousi kunnolla niin noi oli ihan kreisit daisarit :D Kukaan ei kertonut et toi kokoero voi olla tollanen rantapallo-golfpallo tyylinen.

  VastaaPoista
 15. me saatiin eilen video, missä oli lapsen ensimmäisen vuoden juttuja ja mulle tuli just se ooooh olo. Muistin kuitenkin äkkiä, et niin söpö kuin pieni vauva on, mä en ollut kovinkaan söpö koko vauvavuotena :)

  VastaaPoista
 16. Jeh, papupata kuten äitinsä, näin sanoi päiväkodin täti (mun vanha ja nyt mun lastenkin vanha)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images