TOIVEPOSTAUS: LITTLEPHANT HOITOLAUKKU

Hankin keväällä paljon ihailua herättäneen Littlephant-hoitolaukun. En hankkinut sitä niikseenkään hoitolaukuksi, tavalliseksi kassiksi vain...

Hankin keväällä paljon ihailua herättäneen Littlephant-hoitolaukun. En hankkinut sitä niikseenkään hoitolaukuksi, tavalliseksi kassiksi vain, koska edellinen isokokoinen laukkuni, Lumin supermarketbag XXL, ei mielestäni toiminut käytössäni hyvin. Ihastuin Littlephantin värikkyyteen ja vintagehenkisyyteen, materiaalit vaikuttivat jo kirjallisena laadukkailta ja hipelöityäni laukkua Tukholmassa NK:lla, olin ihan myytyä naista. Laukku oli saatava.


Kysymystulva laukkua kosken on ollut suuri. Minua on pysäytelty kaupungilla ja kyselty myös blogin kommenttiboksissa laukusta viimeksi tällä viikolla. Eniten on kiinnostanut tyytyväisyyteni laatuun ja eritoten se mahtuuko laukkuun paljon tavaraa.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Olen tykännyt veikeästä laukusta kovasti ja se on ollut keväällä paljon käytössä. Kankaat ja nahka ovat laadukkaita ja hyvätuntoisia. Taskuja on tarpeisiini hyvin, muutama vetskaritasku ja muutama avotasku kassin sisällä. Kassissa on kaksi erillistä pitkin vetoketjuin suljettavaa osiota, mitä voisi hyvin käyttää vaikkapa niin että lapsen tavarat ovat toisella puolella kassia ja omat toisella.


Mielestäni laukku toimisi hoitolaukkuna enemmän kuin hyvin. Tavaraa mahtuu sisään todella paljon ja kun laukusta löytyy oma mittojen mukaan tehty hoitoalunen, ei tarvitse kanniskella mitään isompia alusia mukana. Jos siis kantaisi, minä otin koko hoitoalusen pois ja se lisäsi laukkuun tilaa ennestään. (näissä kuvissa se kuitenkin on mukana)


Littlephantin (hoito)laukuissa on kahta erilaista mallia, tämä oma daybagini sekä olkalaukkumalli, mikä lienee omiaan jos tapana on kanniskella enemmänkin tavaraa. Itse halusin tämän siistimpään mekkopukeutumiseeni paremmin sopivan daybagin enkä ole katunut valintaani. Onhan mulla kangaskasseja niihin päiviin milloin day bag on tyylillisesti ehkä hieman liikaa. Ja erilaisia kuoseja näissä laukuissa muuten piisaa, kuten linkkien takaa huomaatte.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Hoitolaukkujen lisäksi tätä Littlephantin kivaa harmaasävyistä aaltokuosia löytyy muuten nykyään myös Kronanin rattaista sekä ratasvarusteista!

11 kommenttia

 1. Nyt pitäisi vaan keksiä joku hyvä tekosyy tämän hankkimiseen.

  VastaaPoista
 2. myy entinen kassi ja osta uusi? Mä tein juuri niin, sain joku onnekas halvalla Lumin ja mä uuden itselle sopivamman :)

  VastaaPoista
 3. Hullu olisi se, joka meidän vanhan ostaisi :) Pikkukaveri on nyt reilut kaksi vuotta, joten kenties tämä meidän hoitolaukkuaika alkaa kohta muutenkin olla ohi. Mutta ihana on!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Kuolaan juuri tuota laukkua, ja tästä(kin) tekstistä päätellen valinta taitaa osua ko. veskaan :) MUTTA! Minusta tämä sinun malli on "se kivempi" versio, vaan kerro tyhmälle onko kassissa pidempää hihnaa jotta sen saisi köytettyä vaunun työntöaisaan?? Minusta kun näyttää siltä että ei ole :( Ja se toinen versio tästä laukusta on paljon tylsemmän näköinen, vaan siinä se hihna riittää..

  VastaaPoista
 5. ei ole tosiaan toista hihnaa, ei pitää laittaa vaunujen alle.

  VastaaPoista
 6. No voi kökkö. Asutaan niin syrjäkylillä että se on sit heti kurapaskassa jos alakoriin joutuu. Joudun ehkä hankkimaan sen ei-niin-hienon version :D Kiitos sinulle kun vastasit!

  VastaaPoista
 7. Sinähän sen sanoit! Nyt laukkua tilaamaan (jee)

  VastaaPoista
 8. Hei! Onko tuo sinun laukkusi kahva ihan keltaisen keltainen? Oma tilaamani on enemmän beigen sävyinen...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images