IHANA PÄIVÄ (52 viikkoa: 25/52)

Vaihteen vuoksi tällainen päivä meidän kanssa postaus eiliseltä tiistailta! Vedettiin eilen kunnon Kallion kierros pojan ja isänsä ka...

Vaihteen vuoksi tällainen päivä meidän kanssa postaus eiliseltä tiistailta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vedettiin eilen kunnon Kallion kierros pojan ja isänsä kanssa. Saimme hakea ensin Basam booksilta hieman matkalukemista ensi viikoksi ja jatkettiin siitä suoraan Du Diihin syömään. Du Dii on helsinkiläisistä thaikkumestoista ehdoton suosikki, vaikka annoksissa on usein hieman eroa siihen mitä tilaa. Eilen mä sain tilaamaani mangokanaa (kuvassa), pojan isä taas porsasta jossain muussa kuin hunajaisessa kookoskastikkeessa. Lapselle maistui hyvin kumpikin!


Du Diin jälkeen kipaisimme vielä Hakaniemen pikku K-kaupan jädealtaan kautta Tokoinrantaan leikkipuistoon nauttimaan auringosta ja jäätelöstä. Päivän kruunasi yhteispäiväunet isän luona Kalliossa. Päiväunien jälkeen oli pakko palata kotiin, kun saimme soiton illalla naapurissa vietettävistä hautajaisista, minne meidän toivottiin osallistuvan. Rannalta kuljetettu myrkkyleppis (??) oli tapaturmaisesti kuollut ja makasi mullan alla litran jäätelöpurkissa keskellä hautajaispöytää. " Tässä lepää myrkkyleppis" luki luonnonkukin koristellun purkin päällä ja pakkohan ne hautajaiskahvit oli juoda päivän päätteeksi.


Että sellainen päivä se!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


ps. Jos joku etsii helposti palavalle lapselle hyvää aurinkorasvaa, suosittelen sertifikaattifanina tuota Lovean nallerasvaa. Ostin sen tälle kesälle yhteiseksi aurinkorasvaksi kun itsekin olen hyvin palavaa sorttia ja ainakin me olemme pysyneet kesäisen valkoisina. Harkitsen hankkivani itselleni saman sarjan anti age-aurinkosuojan, etten rusinoituisi vielä tänä kesänä lopullisesti ;)

9 kommenttia

 1. Tiesitkö, että eilen oli kansainvälinen piknikpäivä?

  VastaaPoista
 2. Peukkuja pilkkupaidalle ja oransseille housuille! Ja tietty kivalle päivälle!

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kuulosti mukavalta! :) Ja lovea on täälläkin todettu hyväksi, niin valkoiselle äidille, kuin juniorillekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitti aurinkorasvavinkistä! Taidan hankkia, tosin täällä on ollut niin sateista nyt muutaman päivän, ettei aurinkorasvan lähelläkään ole tarvinnut käydä ;)
  Mukavaa juhannusta, me lähdetään nyt minireissuun :)

  VastaaPoista
 5. en tiennyt, mutta onneksi juhlimme sitä vahingossa :)

  VastaaPoista
 6. kiitos, se olikin aika raikas yhdistelmä ja tykkäsin itsekin :)

  VastaaPoista
 7. mukavaa oli kyllä! Lovea on toiminut tosi hyvin meilläkin, ei se rusketa mutta eipähän ainakaan pala :)

  VastaaPoista
 8. mä tilasin tuolta feeluniquesta, kun perushinta oli n. 5 eur halvempi mitä Suomessa + ilmaset postarit. Harmi kun Suomen liikkeet ei kilpaile hinnoissa ja siksi menee rahdiksi monesti.

  VastaaPoista
 9. Onpa sulla ihana asu! Ja tosi hyväntuulinen tuo yhteiskuva, sun lapsi se vaan osaa aina olla hurmaava :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images