LOMALLA VIIMEINKIN VOIN OTTAA IISIMMIN

Lomaviikkomme Itä-Suomessa oli melkoinen menestys. Aivan varmasti koko kesän parhaat lomasäät suosivat ja aurinko paistoi...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lomaviikkomme Itä-Suomessa oli melkoinen menestys. Aivan varmasti koko kesän parhaat lomasäät suosivat ja aurinko paistoi koko ajan, vain kerran päiväuniaikaan kuulimme rankan sadekuuron äänet ja kun heräsimme, paistoi taas. Koska asumme kaupungissa, mikä tarjoaa yllin kyllin ohjelmaa kesäisin, lomareissuun ei tarvinnut sisällyttää mitään erityisiä puuhamaita ja muita. Ehkä ensi kesänä sitten. Nyt nautimme "vain" hyvästä seurasta, kiirettömistä kesäpäivistä, uimisesta, hiekkaleikeistä ja luonnosta. Iltaisin saunoimme ja paistoimme nuotiolla makkaraa, lettuja ja tikkupullaa. Tällaisilla viikoilla kerää kesän energiaa, mikä toivottavasti auttaa jaksamaan pitkän talven yli meistä kumpaakin.


Nyt menee hetki aikaa toipua näin mahtavasta ja rentouttavasta viikosta ja panostaa sitten lähimatkailuun. Lintsi, Suomenlinna, Korkeasaari ja monet muut kesäkohteet löytyvät niin läheltä ettei niihin ole vielä kiirettä. Ainoat varmat suunnitelmat ovat taidekeskus Gumbostrand Konst & Formin kesänäyttely ja se Nuuksion telttaretki, mistä viime viikolla haaveilin. Syksymmäksi luvassa olisi vielä ainakin pieni piipahdus Liettuaan ja ilmeisesti myös reissu Tanskaan ilman lasta. Mutta nyt ihan ensin ihan vaan kotia ja perusarkea, sillä reissuistakaan ei voi nauttia jos olisi aina vain reissussa!


Mites teidän kesälomailu?

12 kommenttia

 1. Kiitti! Olin ihan yllättynyt et oli noinkin paljon muita kuvia kuin lapset edestä - lapset takaa :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Mukavan kuuloinen loma teillä ollut :)

  VastaaPoista
 3. Jos tarvitset Nuuksion reissulle jotain rekvisiittaa niin heitin tuonne Haltia-postaukseen lainausoptiokommentin. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti, pidän mielessä :) Mulla on muistikuva, että Halti ja Haltia tekee yhteistyötä ja aivan kuin olisin lukenut sieltäkin voivan vuokrata jotain retkivärmeitä, pitää vaan tiedustella. Asutte sen verta kaukana, että mieluummin lainaisi hieman lähempää kun ei ole autoakaan.

  VastaaPoista
 5. Aika samalta näyttää kuin meidän juhannusloma, eli varsin mainiolta. :) Nyt sitten pari viikko kaupunkilomailua (mä olen ajatellut käyntiä Falkullassa elämiä katsomassa) ja sitten suunta kohti Albanian aurinkorantoja - vähän jännittää, kun toisen uhmiksen siirtyminen mökille ja sieltä pois oli jo melkoista showta. Muutosvastarinta on ilmeisesti päivän sana, eli kolmen viikon Balkanin kierros voi ottaa vähän koville, itse kullakin.

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia ja mitkä ihanat kesäpojat ja -tytöt! <3

  VastaaPoista
 7. Oi, ihania kuvia ja kesätunnelmaa! Mulla ei ole lomaa, niin kuin ei yleensäkään. Päivän sieltä toisen täältä voin nipistää arkivapaaksi mutta se taas tarkoittaa sitä että puoliso on sijaistamassa sitten. Yhteistä lomaa ei ole parisuhteemme aikana koskaan ollut, onneksi lapsi saa lomansa kuitenkin. Tiedetään, yksityisyrittäjyys ei oikein kannata, mutta muutakaan vaihtoehtoa ei ole toistaiseksi löytynyt...

  VastaaPoista
 8. yksityisyrittäjillä on hieman sama kun meillä freelancereilla, ettei lomaa välttämättä ole mahdollisuus ottaa.

  VastaaPoista
 9. Mukavia lomakuvia! Selatessani blogiasi kesti kauan ennen kuin pääsin näihin lomakuviin. Se kuvastaa tänäkin kesänä varsinkin loman jälkeen tuntemaani hämmästystä siitä, miten tämä aika voi vierähtääkään joskus niin nopeasti!

  VastaaPoista
 10. voi kuvastaa myös kirjoittajan hulluutta kirjoittamiseen! Eihän noista kuvista ole kuin muutama viikko!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images