LINDEXIN LITTLEPHANTIA KOKOON 116CM SAAKKA!

Kyllä palautteen antaminen kannattaa lähes aina, vai mitä sanotte Lindexin uusimmasta Camilla Lundsten ja Littlephant-yhteistyömallistosta?!...

littlephantlindex

Kyllä palautteen antaminen kannattaa lähes aina, vai mitä sanotte Lindexin uusimmasta Camilla Lundsten ja Littlephant-yhteistyömallistosta?! Kun viime malliston aikaan olin vielä vähällä perustaa kansalaisadressin ajamaan näiden ihanien, edullisten, luomupuuvillaisten vaatteiden kokojen laajentamista, nyt ei enää tarvitse. On ihan älyttömän hienoa, että Lindex kuuntelee kuluttajia ja pystyy vastaamaan näinkin nopeasti vanhempien toiveisiin! Tiedän, että esimerkiksi tässä blogissa käyty Littlephant-keskustelu on noteerattu Lindexillä ja niin on monet muutkin palautteet. Kiitos siitä Lindexille!


Kuvakollaasissa on nyt niitä 116cm asti ulottuvia vaatteita, mutta kyllä uudestakin mallistosta löytyy vauvanvaatetta aina 56cm lähtien. Pienempien mallistosta löytyy lisäksi bodeja, ruokalappuja, sukkia ja muita asusteita ja hieman värikkäämmissä kuoseissa. Isompien lasten vaatteet ovat sieltä hillitymmästä päästä, jos näin voi Littlephant-mallistosta sanoa :)


Kauppoihin nämä vaatteet tulevat jo tällä tai ensi viikolla, joten kärppänä Lindexiin! (Mä kävin jo, mutta ei ollut vielä)


Jee, ja vielä kerran JEE!

16 kommenttia

 1. Oi jee, tosi hieno juttu.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä! Noita ruudullisia legginssejä pitää käydä hipelöimässä :)
  Edellisen malliston vauvanvaatteissa kankaiden laatu oli useissa vaatteissa tosi huonon tuntuinen ja siksi ne jäivät minulta kauppaan vaikka ihanan näköisiä olivatkin.

  VastaaPoista
 3. Mitäpä muuta siihen voi sanoa kuin JEEEE! :D Olipa kivoja uutisia. Milloinkohan ne tulevat kauppaan?!

  VastaaPoista
 4. Eikääää!!! Mähän oon ostanut kahdesta ekasta mallistosta KAIKEN pojalle sopivan ja oon tällä hetkellä niin kurkkuani täynnä Littlephantia kun tuntuu ettei meillä muita vaatteita olekaan (koska en ole kauheesti haalinut vaatteita sillä vuoden sisään on käyty läpi vaatekoot 40-86 joten tiuhaan vaihtuneet) ja iloitsin jo suuresti siitä että kun nää 86:t jää pieniksi niin sitten ei ole enää Littlephantteja mutta mitä vielä, nyt on taas pakko mennä Lindexille kyttäileen näitä uusia, aaargh :D PAKKO SAADA!

  VastaaPoista
 5. [...] Asiasta uutisoitiin ensimmäisenä (ainakin niin että minä sen huomasin) Oi mutsi mutsin tontilla. [...]

  VastaaPoista
 6. OUJEAH!!!! Ehdin kyllä itsekin nurista paikallisessa liikkeessa, että harmittaa kun kohta loppuu käyttö! (Meillä kahdella nuorimmalla koot 86/92 ja 98/104 nyt käytössä ja nyt kyllä näillä uutisilla päivä pelastettu!! Ja että nyt jo tulee? Ajattelin otsikosta että nojoo, sit ehkä joskus ensi keväänä tai joskus!!! Kiitos ja kumarus! Nim. Ei enää yhtäkään salamamäkkuiin -rättiä tähän taloon.

  VastaaPoista
 7. OIOIJAOI! Mä olin niin pettynyt niihin mitä viimeksi tuli sen ekan ja ihanan malliston jälkeen, mutta tämä, vau!!

  VastaaPoista
 8. Ihania! Meillä käytetään paljon Lindexin vaatteita ja laatu/hinta -suhde on erinomainen, nyt on siis taas piakkoin syytä suunnistaa Lindexille :)

  VastaaPoista
 9. Hei huippua! Mä voisin meidän pojalle noita paitoja käydä kattomassa, näyttää kivoille ainakin :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva! Pitääpä käydä loppuviikosta katsomassa joko niitä olisi tullut! :D

  VastaaPoista
 11. Oli pakko tehdä postaus itekin tästä vaikka olit jo tehnyt :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images