HEI SINÄ PULLANTUOKSUINEN ÄITI! (+ etsintäkuulutus)

Tai mullan tuoksuinen, kuten allekirjoittanut! Tai isä, ei teitäkään sorreta. Muistathan, että Oi mutsi mutsi-blogin supervirallinen Eemeli-...

eemeli logo


Tai mullan tuoksuinen, kuten allekirjoittanut! Tai isä, ei teitäkään sorreta. Muistathan, että Oi mutsi mutsi-blogin supervirallinen Eemeli-leivoskilpailu on tulilla vielä tämän viikon ja maanantaihin 10.6 saakka! Nopeimmat ovat jo leivonnaisensa postanneet ja linkanneet, mutta vielä ei ole myöhäistä ideoida oma Eemelin keikauskakku, Vaahteramäen (käynyt) kirsikkakakku tai mikä ikinä mieleesi juolahtaakaan! Palkinnot ovat mitä parhaimmat, luettavaa WSOY:lta sekä 50 euron lahjakortti Polarn o. Pyretiltä. KANNATTAA SIIS OSALLISTUA! Kilpailun löydät TÄÄLTÄ.


eemelileivos

Oma lehmä ojassa täällä huutelen, sillä meillä on ensi viikonloppuna pojan 2-v synttärit Eemeli-teemalla ja haluan ehdottomasti leipoa jonkin teemaan sopivan kakun tai piirakan ja inspiraatiota tarvitaan! Muutenkin, koska blogini ei ole mikään kakkublogi, ei osallistumiseen vaadita sokerimassaruusukkeita ja kondiittorikoulutusta, rennosti mukaan vain!


Leivoskilpailun sadosta pidetään sitten myöhemmin kesällä kansanäänestys. OSALLISTU TÄÄLLÄ!!


Ps. Postaukseen liittymätön kysymys: olisiko kenelläkään n. 2m punaista Marimekon unikkokangasta myydä pois? Tahtoisin (luoja ties miksi) punaista isoa unikkoa olohuoneeseen verhoksi. Taitaa olla melkoinen inhokkikangas nykyään, niin jos löytyy,  kierrätä mulle! Tarjoan 15 eur/m jos kangas ei oo kauheen haalistunut ja kulunut :)

2 kommenttia

  1. edit: yksi unikkoverho löytynyt, odottaa omistajan mittausta illalla. Mutta jos jollakin muullakin on, laita vain alle meiliosoitteella kommentti niin jos ei natsaa, otan yhteyttä suhun! UNIKKO ON IHANAA!

    VastaaPoista
  2. Mulla on punapunainen, mutta taisit haluta punavalkoista? Punaiseni on kyllä erittäin hyvässä kunnossa..

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images