IHOKARVOJEN POISTON JÄLKEEN VOIDETTA PELIIN

Joskus kosmetiikkatuotteita testaillessa sellainen kaikista epäuskottavin juttu osottautuukin itsellä toimivimmaksi. Joku saattaa muistaa vi...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus kosmetiikkatuotteita testaillessa sellainen kaikista epäuskottavin juttu osottautuukin itsellä toimivimmaksi. Joku saattaa muistaa viime talven Teneriffan reissuni ihmetyksen, kun Acorellen essentiel epil-sarjan mustatryffeliuutetta sisältävä deodorantti piti sekä hikoilun poissa että heikensi heti karvojen kasvua. Se jos jokin oli mainio juttu viikon reissulla, mistä palasin takaisin muutaman päivän kainalosängen kanssa ja vältyin sheivaamiselta koko viikkona.


Nyt viimeisen parin kuukauden ajan olen miettinyt kuinka ihmeessä sitä jaksaa taas alkaa joko vahaamaan, sokeroimaan tai höyläämään sääriään kesää myöten. Ei kuulu lempihommiini ja oikeastaan unohdan tuollaiset jutut helposti, kunnes huomaan olevani karvasäärineni mekossa jossain juhlissa ja tekisi mieli laittaa pussi päähän. Muistin kuitenkin pari viikkoa sitten, että mullahan oli samaa Acorellen sarjaa valmiiksi kaappiin hankittuna joten sheivasin sääreni ja vaihdoin vartalorasvani säärten osalta tähän mustatryffeliuutetta sisältävään voiteeseen. Vartalovoidetta voisi laittaa vaikka koko vartalolle, mutta 75ml purkin lähemmäs 40 euron hinta saa kyllä miettimään mihin kohtaan vartaloa sitä haluaa laittaa, eli mulla sääriin, vain ja ainoastaan sääriin. Voide on onneksi todella riittoisaa ja pienellä määrällä saa säärensä rasvattua, tämä purkki luultavasti kestää pitkälle ensi vuoteen.


Tulokset ovat hämmentävän hyvät. Kerrottakoon kuitenkin, että ihokarvani ovat muutenkin aika vaaleat, mutta tämän voiteen avulla mun ei ole tarvinnut sheivata pariin viikkoon jalkoja. Ihokarvoja toki on kasvanut, mutta mulla tuntuu heti auttavan tuo mustatryffeliuute ihokarvojen ohentumiseen ja nyt ne on sellaiset "pienten lasten jalkakarvat" eli niin hentoiset ja näkymättömät etten jaksa edes ajatella sheivaamista. Kaikilla tulokset eivät ilmeisesti ole olleet näin hyvät, Karkkipäivä-blogin testipaneelissa vartalovoide oli saanut heikoimmat tulokset koko Acorellen silk epil-sarjasta, kun testaajina oli ollut tummempikarvaisia naisia.


Innostumisesta sarjaa kohtaan kertonee se, että kävelytin Mintun eilen Ekoloon suoraa Rytmibaarin siidereiltä (Ekolo ja Rytmi ovat näppärästi vastapäätä...) ja käytännössä pakotin hankkimaan tuon Acorelle essential epilin deon. Odottelen nyt jännittyneenä millaisen tuomion Minttu deosta antaa, tuossa Karkkipäivän julkaisemassa testissähän deo oli ollut se kaikista paras ja toimivin tuote.


Acorellen essentiel epil-tuotesarjaa saa lähes kaikista luontaistuote/luonnonkosmetiikkakaupoista netistä. Vartalovoiteen hinnoissa on isoja eroja, nopealla metsästyksellä Terveysapteekki vie jälleen kerran voiton edullisuudessa 31.90 eur hintaan. Jälleenmyyjälista täällä.

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoista, näitä voisi kokeilla.

    VastaaPoista
  2. suosittelen kokeilemaan eka tuota deoa, se varmaan selventää toimiiko tuo mustatryffeliuute miten sulla! Deona se ainakin on yllättävän toimiva, ihmettelen jopa miten hyvä se on, kun aina nää luonnonkosmetiikkadeot on yhtä tyhjän kans. Tämä EI ole.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images