J. KARJALAINEN ON IHANA!

Hei ihmiset, oletteko kuunnelleet J. Karjalaisen uutta levyä Et ole yksin ? Halusin vain tulla kertomaan, että se paras levy, mitä olen kuu...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei ihmiset, oletteko kuunnelleet J. Karjalaisen uutta levyä Et ole yksin? Halusin vain tulla kertomaan, että se paras levy, mitä olen kuullut vuosiin. Ensin kuuntelin Spotifysta päivittäin ja tänään hain omani Anttilan toptenista. 20 eurolla saa yllättävän paljon hyvää mieltä ja onnea, kun sen sijoittaa oikein. Koko levyn ajan tuntuu, kuin olisi juuri rakastunut. Viisi tähteä!


(Tähän rakastumisen tunteeseen saattaa vaikuttaa myös pitkän kaavan mukaan lounastaminen Boulevard Socialissa, yhden Magnersin nauttiminen Rytmissä sekä lapsivapaa viikonloppu. Kaikki tämä levyn lisäksi tuli todella tarpeeseen.)

4 kommenttia

 1. Kiitos vinkistä, toi levy täytyy varmaan hommata itsellekin. Nuorempana olin tosi musafriikki, mut nyt tuntuu että olen ihan tippunut kärryiltä viimeisen 5-10 aikana. Siis jumittunut kuuntelemaan niitä mun vanhoja levyjä. Toki oma musamaku on aika vahvasti 70-luvulle virittynyttä, minkä vuoksi en kai ole jaksanut vaivautua enää niin seuraamaan nykymusaa.

  Boulevard social on kyllä loistopaikka, samoin kuin Farang. Haaveilen, että pääsisin jompaan kumpaan kahdestaan viettämään iltaa mieheni kanssa. Ne Farangin ribsit, nams.

  Nautihan nyt lapsivapaasta viikonlopustasi!

  VastaaPoista
 2. Kannattaa eka tietenkin kuunnella spotifysta iskeekö ja sitten vasta kaupoille :)

  En oo ite käynyt Farangissa kaikista kehuista huolimatta, voisipa ottaa sen ohjelmaan joku kaunis kesäilta!

  VastaaPoista
 3. Tää on tosi kova levy! Innolla odotan elokuun Neil Youngin ja Karjalaisen keikkaa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images