52 VIIKKOA: 24/52

52 viikkoa , vähintään yksi yhteiskuva viikossa! Tällä viikolla olemme iloinneet ihanasta parvekkeestamme, missä kuvat on otettu. Lindexi...

viikko viikko2 viikko3

52 viikkoa, vähintään yksi yhteiskuva viikossa! Tällä viikolla olemme iloinneet ihanasta parvekkeestamme, missä kuvat on otettu. Lindexin Littlephant-mallistosta, minkä uudet isompien lasten malliston housut on pojalla kuvassa. Myöhäisistä synttärivieraista sekä iltaisin ihanista Astrid Lindgrenin kirjoihin pohjautuvista leffoista. Paitsi Katto Kassisesta me ei iloittu sitten yhtään, se sai aikaan vain hysteerisen pelkoitkukohtauksen. En kerro kummalla ;)


Ensi viikolle odotellaan sitten hyviä ilmoja Nuuksion ja Haltian reissuun sekä cityjuhannukseen ja sitä seuraavalla viikolla ihastellaan toivottavasti erittäin hyviä kesäkelejä Savon sydämessä Pieksämäellä :)


Kiitos muuten kaikille kesäkirjavinkeistä! Hyvä setti on nyt lähdössä mukaan reissuun.


Ps. arvatkaa leikkasinko itse etuhiukseni? :D


kuvat: kikka

15 kommenttia

 1. Voi et tuli oikein hyvä mieli noista kuvista. Niin suloinen sinun poika ja sä olet niin lempeä äiti!!! Tervetuloa tänne Pieksämäelle!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia, niin kesäisiä ja hyväntuulisia! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) :) On muuten eka kerta Pieksämäellä, jos en väärin muista! Odotan innolla "maalais"lomaa!

  VastaaPoista
 4. Ei voi olla noin söpöä lasta!

  VastaaPoista
 5. Hehe. Katto Kassinen - siis just se tv:stä tullut aiheutti lapsuuteni pahimmat traumat :D. Että jos joku sellaisen dvd:n meille tuo niin ihan varmasti saan hysteerisen kauhuitkukohtauksen :D. Mies on muutamaan otteeseen sen ostamisella pelotellut ja minä olen kertonut vaihtavani siinä tapauksessa miestä ;).

  VastaaPoista
 6. Ihana valo ja ihanat ilmeet! <3

  Pieksämäki. Hmm... Toivotaan että kelit ja seura on kohdallaan, muilta osin ei kannata odotuksia lada kovin korkealle. ;)

  VastaaPoista
 7. Tämä yhteiskuva viikossa idea on edelleen mielestäni vain ihan mahtava.
  Ihanasti leijailevat pojan hiukset viimeisessä kuvassa.

  Cityjuhannus olisi joskus kiva kokea, mutta anopin ja appiukon juhannusruokia ei vain voi jättää välistä, joten suuntaamme tälläkin kertaa mökille. Plussana toki myös meren ranta ja lastenvahtimahdollisuuksien laajeneminen kerralla kahdesta aikuisesta viiteen... ;)

  VastaaPoista
 8. Ihanat kuvat!!!!! <3
  Ja itseleikattu (sen näköinen) otsatukka on kuulemma nyt muotia.

  VastaaPoista
 9. Joo, täällä oltiin kans ihan paniikissa mun sylissä kippuralla. miten se on niin pelottava?!

  VastaaPoista
 10. siellä on vettä ja se ei ole helsinki, eli siis varmasti ihanaa tulee olemaan!

  VastaaPoista
 11. mä oon joskus ollut mökillä aikuisiässä juhannuksena ja tykkään enemmän hiljaisesta ja autiosta kaupungista. Mökillä voi juhlia kesää milloin vain, jos nyt sattuu olemaan mökki. Mekin lä'hdetään mökille sit heinäkuussa.

  VastaaPoista
 12. Voe mitä hyvänmielen kuvia :) Väsyneenkin mieltä piristi kummasti hymykuvat ja suloinen pikkuihminen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images