UUDET SÄÄNNÖT

Päivällä oli postiluukusta kolahtanut taloyhtiön hallituksen laatimat uudet säännöt. Esimerkiksi sählyn pelaaminen pihalla oli kielletty. Ni...

Päivällä oli postiluukusta kolahtanut taloyhtiön hallituksen laatimat uudet säännöt. Esimerkiksi sählyn pelaaminen pihalla oli kielletty. Niin oli melkein kaikki muukin, muttei ihan. Mutta nyt on!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitähän sitä seuraavaksi tekisi...

13 kommenttia

 1. What??? Mä luulin että meidän yhtiössä asuu nipoja mummoja.. Mutta kyllä tää menee edelle (potenssiin sata)! Ainakaan toistaiseksi ei ole lasten pelaamisia kielletty, vaikka sitä taloyhtiön nurmella tehdäänkin.

  VastaaPoista
 2. :D No meillä on muutama ihan täysin todellisuudesta irtaantunut tapaus, joiden kuvitelma on että kieltämällä kaikki paranee. Tosin - voi hitsi voi harmi - laki on hieman eri mieltä. Meillähän asuu täällä ihan hulluna lapsia, skitso ajatuskin et joidenki kukkien takia lasten leikkimistä oikeesti vois kieltää. Saa yrittää, ei onnistu. Lapsilla kuulemma huomenna mielenosoitus ;)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti sä oikeasti veit ton sinne rappuun :D

  VastaaPoista
 4. Heh, se löytyy seitsemästä rapusta. Mutta MINÄ en sitä vienyt sinne!

  VastaaPoista
 5. Peukkuja tälle!! :D

  VastaaPoista
 6. Lasten mielenosoitus -jee!!! :D
  Ihme mummoja!

  VastaaPoista
 7. Mun vanhempien kakkos-asunnon (kerrostalo Kotkassa) ovessa oli lappu minne saa parkeerata, ja lapussa oli merkintä monesko painos paperi oli ja sääntö oli kuulemma voimassa, vaikka ko. lapun repisi... :) Meillä oli kyllä ihan sika hauskaa. ;)

  VastaaPoista
 8. Meillekin kolahti tänään postiluukusta taloyhtiön tiedote ja sääntöpäivitys. Löytyi mm. tämmöinen kohta "hallitus suosittelee lemmikkieläinten ulostusalueeksi xxx-kadun pysäköintialueen reuna-alueita". :D Ei ehkä nipoa, mutta jotenkin huvittavaa, että taloyhtiön hallitus jakelee tuollaisiakin suosituksia. :)

  VastaaPoista
 9. Mulla on tunne tän olevan jonkun naapurin sairasmielinen läppä..

  VastaaPoista
 10. joo, siis toi kuvan lappu on mun kirjoittama.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images