VÄLIPALANA VALLILAA

Viime viikon värikkäin kokemus taisi olla Vallila Interiörin syysmalliston esittelytilaisuus, mikä sisälsi niin vogue-tanssia kuin aidolla ...

Viime viikon värikkäin kokemus taisi olla Vallila Interiörin syysmalliston esittelytilaisuus, mikä sisälsi niin vogue-tanssia kuin aidolla kullalla koristeltuja jättimacaroneja. Vaikka Vallilan kankaat interiör-nimensä mukaisesti mielletään sisustuskankaiksi, oli Blandadin Heidi taas taikonut mitä hauskimpia asuja ja asusteita kankaista. Ehdoton lempparini oli alakuvassa vasemmalla näkyvät housut, materiaalina käytetyn Romulus-kankaan suunnitelleen Matleena Issakaisen päällä.


vallila interior

Vallilan AW2013/14 malliston teema on oma juttu, ja se on jaettu neljään genreen: keräily, glamour, studio ja tori. Itseeni upposi (yllätys yllätys) keräily-genren kankaat ja etenkin tuo Romulus. Toinen suosikki oli Saara Eklundin Satulinna, missä oli ihanan runsaat värit ja jotenkin sellainen kotoisa fiilis. Sopisi hyvin syksyllä vaikkapa sohvatyynyihin meille. Jotta ei tarvitsisi tyytyä kankaiden nimiin, nappasin muutaman kuvankin esittelystä. Eli tässä Romulus ja Satulinna, tuskin tarvitsee kertoa kumpi on kumpi?


vallila interior


Lempparini sopisivat erittäin hyvin juuri lastenhuoneisiin ja jotenkin ilahduin erityisesti tuosta Romulus-kankaasta, minkä hienoutta en onnistunut kunnolla vangitsemaan valokuviin. Kuosin kuvitus on lähes valokuvamaista ja vetosi etenkin tähän poikalapsen äitiin, koska monesti lastenhuoneen kivoimmat sisustuskangasvaihtoehdot ovat aika tyttömäisiä. Pienellä tuijottelulla huomasin kuitenkin tuon söpön pienen tyttörobotin ja aloin miettimään kuinka kiva tästä kankaasta olisi ommella romuluksien muotoisia pieniä sisustustyynyjä lastenhuoneeseen. Siis sellaiseen lastenhuoneeseen mikä EI olisi lattiasta kattoon täynnä kaikkea ja ne pikkutyynyt tulisivat sieltä kivasti esille. Eli ei siis valitettavasti meidän kaaoskammariin (ellen tule siivoushulluksi ennen syksyä, mitä hieman epäilen) :D


Paljon oli muutakin ihanaa tulossa, mutta vetoan nyt blogini löysään äiti/lapsi-teemaan enkä julkaise (laiskuuttani) ihan koko mallistoa, vaan painun nukkumaan! Öitä!


suunnittelijoiden ryhmäkuva: vallila interiör /fb

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images