IHANAT ALKUKESÄN VIIKONLOPUT HELSINGISSÄ

  Helsinkiläisiä hemmotellaan alkukesästä lukuisilla kokoperheen kaupunginosatapahtumilla sekä muilla kivoilla festareilla. Tänään oli Ar...

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA 2013-05-18 arabiaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

2013-05-18 arabia2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2013-05-18 arabia1

Helsinkiläisiä hemmotellaan alkukesästä lukuisilla kokoperheen kaupunginosatapahtumilla sekä muilla kivoilla festareilla. Tänään oli Arabian katufestivaali sekä ravintolapäivä. Ensi viikolla avataan Ihmepuutarha rautatieasemalle ja loppuviikosta juhlitaan sekä siivouspäivää että Maailma kylässä festivaalia. Myöhemmin luvassa on myös muitakin kaupunginosabileitä, Skidit festarit, Pride, Alppipuiston keikat sekä kesän loppupuolella Kontufestarit, minne mennään tietenkin Notkeaa Rottaa katsomaan. Kaikki ilmaisia ja kaikille avoimia tapahtumia, ihan mahtavaa. Ja tässä oli vain osa kesäriennoista!


Postauksen kuvat tältä lauantailta Arabiasta sekä muutama ruokakuva Kalliosta ravintolapäivästä. Koko päivän oli jännittävän tukahduttava ja pilvinen keli, mutta pääsimme lätkämatsin toiseksi eräksi kotiin kastumatta. Seitsemän aikaan taivas repesi kunnolla ja vettä tuli kuin saavista sekä taivaasta, vesiränneistä rännien vierestä. Ihmettelimme sitten parvekkeella sadetta kunnes huomasimme naapurinlasten juoksevan sukkasillaan vaatteet päällä kaatosateessa ja liityimme mukaan vesileikkeihin. Nyt kuuntelen yksin Gogol Bordelloa, kun uni ei tule kaikesta tekemisestä.


Hienoja viikonloppuja teillekin!


Ps. Mistä saa ostaa tuollaisia miniskeittejä Suomesta?! Tuo kuvan skeitti oli tuotu Saksasta ja en viitsisi lähteä sieltä asti hakemaan :)

16 kommenttia

 1. :D mulla on pyyhkinyt ihan ohi missä välissä, mutta oot ikuistanu mun lapset spreijaamassa

  VastaaPoista
 2. :D:D EIKÄ!! Ja viime vuonna olin kuvannut yhden mun lukijan takaapäin metrin päästä myös, tosin Käpylässä. Siinä mä ennen lähtöä nappasin kuvan, ennenku painelin Toukolan pihoille ja kotiin!

  VastaaPoista
 3. Ihana Helsinki, ihana päivä! Nii ja ihana te! Voi vitjat, sateessa juoksentelu, miten olenkaan unohtanut sen riemun. Tänä kesänä lupaan taas!

  VastaaPoista
 4. Miniskeittejä näkyi ainakin Hullujen Päivien tohinoissa Itiksessä. :P

  VastaaPoista
 5. Löysinkin jo netistä alle 15 eur kotiin kuljetettuna :)

  VastaaPoista
 6. Meillä miniskeitti hankittu Stadiumista.
  Mutta mistä olet löytänyt ton ihanan Marimekko hatun pojallesi?!?
  Mulla on tuo hattu 6 vuoden takaa ostettuna tytölle ja oli ihan paras kesähattu. Nyt haluaisin saman hatun myös pojalle mutta se isosiskon versio on vähän väritykseltään tyttömäinen..
  Hattu politiikka kun tuntuu olevan kesä haaste, ainakin meillä.. Pipo on pysynyt koko talven kiltisti päässä mutta kaikki kesähatut, lippikset yms. Heitetään heti mäkeen...
  Tää Marimekko on ainoa joka toimii edes joten kuten, väri sais vaan olla joku muu..

  VastaaPoista
 7. Uskomatonta, täällä ei satanut! Sitä kyllä jännitin piknikravintolani vuoksi, mutta tippaakaan ei tullut yölläkään.

  VastaaPoista
 8. Meidän nuoriso kierteli tuolla osan ajasta aika omatoimisesti eli voi olla etten itse ole siinä just ollutkaan :D hassua kuitenkin!

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä pienessä maalaiskunnassa asumisen varjopuoli, ettei ole mitään tämmöisiä kivoja kesä(tai muitakaan)tapahtumia. Tai onhan täällä tuossa kesällä jotku perinnemarkkinat, joissa on viime vuosina ollu Keskustan ja SDP:n kojut ja ehkä kolme muuta kaupustelijaa... ;)

  VastaaPoista
 10. joo, puolensa ja puolensa :) Mä oon itse tapahtumafani, tykkään kovasti tehdä kaikkea jännää ja varsinkin tämä alkukesä on siksi Helsingissä ihana. Mut sit taas meiltä puuttuu sellainen maaseudun rauha vaikka asumisessa.

  VastaaPoista
 11. Jee! Mekin päästään ensi viikonlopun Maailma kylässä-festareille, kun lähetään mummilaan sinne etelään :) miniskeittejä oon metsästänyt määkin..

  VastaaPoista
 12. Elsa! Mitä kummaa sulle on tapahtunut, sä olet niin ihanan säteilevä ollut jo jonkin aikaa näissä kuvissa?!! Ihana! Ja ihanan pirteitä postauksia muutenkin! Me like! <3 :)

  VastaaPoista
 13. http://www.sportsdirect.com/no-fear-micro-skateboard-751065?colcode=75106593 postit oli n. 7 euroa, kannattaa ottaa siihen samaan kaikkea muuta sikahalpaa, kuten skeitti myös itselle,...:D

  VastaaPoista
 14. Meikki, piilarit ja se särkylääkkeiden määrän alennus? Mähän oon ollut ihan horroksessa tammikuusta parin viikon taa sen kiåpulääkityksen takia, nyt pienensin sitä kun alkoi jalkakipu hieman helpottaan! Kiitos vain :) (swyön siis nyt vain sen lääkärin ohjeen mukaan nimim 3h päikkärit pojan kainalossa takana, ei koko päivä'n päikkärit)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images