HATTUVA

Kääpiön raitahattu on herättänyt suuresti kysyntää, että mistä mistä tuollaisen jokapoikalippiksen saa. Tai mistä tuon mallisia lippiksiä yl...

2013-05-18 arabia6

Kääpiön raitahattu on herättänyt suuresti kysyntää, että mistä mistä tuollaisen jokapoikalippiksen saa. Tai mistä tuon mallisia lippiksiä ylipäätään saa.


No. Näitä saa tilata Viivin Verstaan Viiviltä meiliosoitteesta jokuihmeviivi(at)gmail.com. Tai suoraan huutiksesta. Kokoja löytyy lapsista aikuisiin ja mun suositus on, että jos löydät huutiksesta sopivan mallin tai haluaisit neuvotella erilaisesta värityksestä (punaista jokapoikaakin on vielä vähän kuulemma!) meilaa Viiville. Ihan siksikin, että huutonet vetää tehomyyjiltä välistä muutaman roposen ja näiden hinta on muutenkin vain 15 euroa/ kpl.


Pojan lippiksen löysin itse huutonetistä, mutta kyselytulvan myötä meilasin Viiville saisiko häntä hieman mainostaa tällä tontilla. Kun lupa eilen lohkesi, tässäpä tämä!

5 kommenttia

 1. No olihan se pakko hieman eri kuosilla meidänkin tyypille ostaa :) kiitos ihanasta linkkivinkistä!

  VastaaPoista
 2. oleppa hyvä! Millä värillä teille tulee?

  VastaaPoista
 3. Tämän mallinen lippis on kuvien perusteella ratkaisu meidän kesän päähine ongelmiin. En oikein läpene kalastajahatuille, mutta tavalliset lippikset ei käy, koska eivät mene kypärän alle, saati pysy tytön päässä ja kuitenkin lippa olisi oltava. Lähtikin meiliä heti eteenpäin, näin hienoa itsetehtyä kyllä ostaa mielellään :)

  VastaaPoista
 4. Mä tilasin suoraan tuolta huutiksesta sellaisen sammalenvihreän froteisen. Menee sit vähän kaiken kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Kuin Ron Weasley junnuna!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images