TITTIDIDIII!

    Monia tuntuu kiinnostavan ihmepuutarhani eteneminen, mutta enpä kirjoitakaan siitä vielä! Mutta iloitsen nyt siitä, että omaa marjapusk...

 

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Monia tuntuu kiinnostavan ihmepuutarhani eteneminen, mutta enpä kirjoitakaan siitä vielä! Mutta iloitsen nyt siitä, että omaa marjapuskakuormaani ja multia odotellessa kävin omatoimisesti ostamassa muutaman pikkupuskan lievittämään multasormieni syyhyä. Rucolaa, ruohosipulia ja basilikaa. Iskin vain penkkiin sen kummempia miettimättä, kun en viitsinyt edes alkaa kunnolla erottelemaan taimia toisistaan. Olkoon siinä sen mitä kestävät tai ainakin siihen asti, että muut kasvit tulevat.


Huomatkaa muuten trendikäs laatikkopyöräni :D Verso designin ja Iittalan yhteistyö-pärekorit oli saanut uuden koon, minkä nappasin mukaan heti sen bongattuani. Korkeassa korissa on hyvä kantaa kahvia piknikille ja se mahtuu passelisti tuohon pyörän koriinkin kirppismatkoille ja muille pyöräreissuille. Ja nuo hihnat on tosi paljon kätevämmät mitä perus pärekorissa, että niin se vaan kehitys kehittyy ja muuta mummoa :)


Hyvä päivä. Ei muuta.

10 kommenttia

 1. Tuo kori <3
  Sehän sopisi myöa lelujen säilytykseen/kuljettamiseen. Mistä hankit omasi?

  VastaaPoista
 2. Iittalan liikkeestä ennen vappua piknik-koriksi hankin. Tosin se on aika tyyris, melkein 50 euroa, joten en itse raaskisi leluja sinne laittaa. Varjelen sitä kaikelta pahalta, vaikka käyttötavaraa onkin. Mutta tosi hyvä kauppakori ja piknikkori kun tosiaan pullotkin pysyy hyvin pystyssä korkeuden takia.

  VastaaPoista
 3. 5€ on ehkä sopivampi sijoitus lelukoreihin, mutta ehkä omaan käyttöön sitten... Pitääkin piipahtaa Iittalan liikkeessä hypistelemässä!

  VastaaPoista
 4. Toi kori on pähee! Mäki haluun!

  VastaaPoista
 5. henk. koht. suositukseni lelukoriksi on k-kaupoissa myytävä ivana helsnigin telttakuosinen kestokassi. Maksaa ehkä euron, on kestävä ja hyvännäköinen :) Siinä muovipussien vieressä.

  VastaaPoista
 6. Lämpimästi suosittelen. Meillä ei ole juuri samaa kassia, mutta vastaavia samassa tarkoituksessa. Jos roinien eli lelujen määrä äkkiseltään kasvaa, ei säilytyspaikka maksa paljoakaan.
  Mulla on ihan käsveskana toi Ivanan telttakuosi ja se on kyllä aikaste kiva. Saan aina katseita kun sen kanssa painan keskustassa. Itse olen lisännyt kassiin taskun sisäpuolelle, ompelemalla penaalin ja lisäsin vielä vetoketjun, mutta ei Paulalle kerrota mitään hänen designin muuttumisesta käytännöllisemmäksi.

  VastaaPoista
 7. Oi, tuollaisen kunnon perusfillarin etukoreineen tarvitsisin minäkin! Kukahan ostaisi kellarissa lymyilevän (liian) sporttisen maastopyörän pois kuleksimasta...

  VastaaPoista
 8. Äkkiä se Traderaan ja sitten kiertämään Suomen kierrätyskeskukset. Tän ostin satasella viime kesänä ja on aitovanha Tunturi. Kyllä se nitisee, mutta on niin nostalginen ettei nitinät haittaa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images