KENGÄT, KENGISSÄ, KENGITTÄ

Ah, ja taas päästään yhteen lempiaiheistani eli kenkiin. Luulin muuten ennen, että vaikka kroppa muuttuisi, kengät mahtuu aina. Mutta raskau...

Ah, ja taas päästään yhteen lempiaiheistani eli kenkiin. Luulin muuten ennen, että vaikka kroppa muuttuisi, kengät mahtuu aina. Mutta raskauden jälkeen opin, että ehei. Ne olikin laukut jotka mahtuu aina (ja ovat lähes yhtä ihania kuin kengät, mutta vain lähes). Mutta asiaan.


Nappasin eilen wet blockeria parvekkeella suihkutellessani kuvat tyypin isän uusista Crocseista, mitkä onnistuin tilaamaan lähestulkoon kivuttomasti. Mitä nyt ensin käytiin "minähän en crocseja jalkaani pistä" keskustelu, mutta sitten herra itsekin myönsi, että oikeastaan Crocsin nahkatennarit on kyllä hienot. (Tuo etuosan kiilto on muuten tuota blockeria, mitä suihkutin kärkien mokkaosaan)


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ne on oikeasti ihan yllättävän hienot! (Ja toivonmukaan kestävämmät mitä ne Tretornit). Ostin noi siis samalla tilauksella, kun tilasin itselleni baltsut ja Lapsellista-blogin alekoodilla nahkatennareiden hinnaksi jäi n.36 euroa. Eli ööö....ei mitään? Tilasin sivun ohjeen mukaan yhden numeron normaalia suurempaa kokoa ja olivat passelit. Odotan jo innolla, millaisen ihanan t-paidan saan vastalahjaksi Assemblyiltä. Meillä kun on perinne, että mä ostan kengät ja mä saan sit jotain kamalia my little pony oksentaa- kuvallisia yöpaitoja kesällä :D Reilu peli.


Ja sitten tärkeimpään eli minuun ja omaan kenkähaaveeseeni. Perhanan Nelliina, kun postasi Sorelilla olevan kesäkenkiäkin! En ihan vakuuttunut Niinan omista korkkarisoreleista, mutta ah ja voih, vilttitossuja on myös matalana <3 <3 Ja mullahan on siis ihan huutava pula kengistä ja varsinkin villakangaskengistä ennen helteitä ;)


sorel


Sorelin blanketit on kyllä ihanat tossukat, nyt melkein alkoi kaipaamaan talvea vaikka juuri sain hinattua ison talvikenkäkuormani kellariin. Mutta miettikääpä pimeneviä kesäiltoja, lyhtyjä, siideriä parvekkeella kääriytyneenä villatakkiin ja jalat tollasissa vilttitossuissa. Äh, mun on pakko lopettaa tää postaus nyt etten vahingossa klikkaa "buy now". Eli bye bye.

3 kommenttia

  1. Mä kokeilin saman henkisiä talvi-Soreleita, missä oli huopaa saappaaksi asti. Mä en koskaan saanut jalkaterääni tuon nahkaremmin ohi, eli en saanut kenkiä jalkaan. Ehkä remmejä voi löysätä ja ehkä kaikilla ei ole yhtä pulleat ja isot jalat kuin mulla, mut kannattaa kokeilla jossain ennen tilaamista. Hienot ne kyllä on. ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, ne voi avata ihan kokonaan :D Mulla on tollaset talvisorelit ja ne on ihanat! Tosin sorelin koko netin kautta tilattuna on aina haastava juttu, mun blanketit on kaiketi puolta kokoa liian pienet. Eli pitäis jotenkin venyttää sitä villaa hieman. Mut noi lyhyet ois just mahtavat syksyyn ja viileisiin kevätiltoihin ja varmasti ihan kaikkeen. Rakastan villakangasta.

    VastaaPoista
  3. Oh my, noi on ihanat.. Lompakko ei vaan tosiaan kestä yhtään kenkätilausta ennen juhannusta, ellei sitten Siivouspäivänä tule omasta kojusta aivan hullut voitot tai lottokupongista lisävaroja. :P

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images